DÜKKANI ZENGİNLEŞTİRİN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

DÜKKANI ZENGİNLEŞTİRİN

Mesaj gönderen betadakisen »

MALESEF DÜKKAN BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR SIGINAK VE MİGRAT YAGMA MADEN ŞANSI SİLAH YÜKSELTME KİME YARADI DÜKKAN? KOCAMAN BİR SORU İŞARETİ? MALESEF YÖNETİM YİNE BÜYÜCÜLERİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMİŞ SIGINAK VE MİGRATA EN COK GİREN KİM BÜYÜCÜLER EJDERİNİ YÜKSELTEN KİM BÜYÜCÜLER YANİ SAVAŞCILAR YİNE ARKA PLANDA KALMIŞ DURUMDA SADECE MADEN CEKME OLARAK ŞANS ALIRLAR OKADAR ECELİNİ YÜKSELTMİŞ SAVAŞCILAR NE KADAR YER BULUYOR BÖLGELERDE? OBJEKTİF OLMAK GEREK İKV YÖNETİMİ BU SAVAŞCIYI YOK ETME ZİHNİYETİ NE ZAMAN BİTECEK OYUNDAN SOGUMUŞ OYUNU BIRAKMIŞ OKADAR FAZLA SAVAŞCI VARKİ İNANIN BU İKV ADINA BÜYÜK BİR KAYIBTIR ONLARI TEKRAR NASIL OYUNA DÖNDÜRCEKSİNİZ ONUDA MERAK ETMİYOR DEGİLİM BU DURUMDA COGU OYUNCU FARKLI OYUNLARA YÖNELMİŞ DURUMDA EMİN OLUN TANIDIGIM OKADAR COK İNSAN VARKİ FARKLI OYUN OYNAYAN ABİ DİYOLAR BİZİ DÜŞÜNMEYEN BİR YÖNETİM TAMAM TÜRK YAPIMI AMA ARKA PLANA ATTILAR NİYE PARA KAZANDIRALIM BENDE ŞAHSEN SAVAŞCILARA YAPILAN HAKSIZLIKLARI GÖRÜP VE BİLDİGİM İCİN HESAPLARIMA NE AKCE NE PLUS YÜKLÜYORUM YÜKLEMEYİDE SAVAŞCILARI ADAM YERİNE KOYANA KADARDA DÜŞÜNMÜYORUM.
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: DÜKKANI ZENGİNLEŞTİRİN

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

İKV Dükkan aynı ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.

İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Dükkan'a isim epin de eklense çok iyi olacağını düşünüyorum. Epin bulamayanlar ticareti oyundan yapıyolar ve bu da yasak bu konu üstünde durursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

SCaRyx yazdı:Dükkan'a isim epin de eklense çok iyi olacağını düşünüyorum. Epin bulamayanlar ticareti oyundan yapıyolar ve bu da yasak bu konu üstünde durursanız sevinirim.

Evet isim epini istiyoruz dükkana
byAYYILDIZasLan
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

OYUNUN ACILIŞINDA GÜNÜN FIRSATI PLUSTA BİLMEM KAC İNDİRİM ALMIYORUM KARDEŞİM YÖNETİM SAVAŞCILARA GEREKEN HAKSIZLIGI ORTADAN KALDIRMADIGI SÜRECE ALMIYORUM YETER KAN KAYBETMEYE BAŞLADINIZ OYUN BOMBOŞ BUNU SİZDE FARK ETMEYE BAŞLADINIZ İKV DE SAVAŞCI İKV NİN KALBİDİR AMA NE YAPTINIZ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YÖNETİM SİZE CEVABIMIZ TOKAT GİBİ SERT OLCAKTIR 49 ECELLİ SAVAŞCILARI LATİFLİ SAVAŞCILARI MADEN TOPLAMAYA MAHKUM ETTİNİZ BİLEMEDİM KP YAPTILAR SIGINAK MİGRAT KAPILARINDA YALVARTTINIZ BİZİDİ ALIN BİZİDE DİYE YA SAVAŞCI ADINA DÜKKANA YENİLİK GETİRİN YADA BU İSYAN ATEŞİ BÜYÜR VE TÜM ORMANI YOK EDER ÖNÜNE GECEMESSİNİZ SONRA VAY BEN DUYMADIM VAY BEN BİLMİYODUM DEMEYİN..
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seranatfb »

slm burada betadaki sen katılmamak elde degil benim 49 lewel savaşcı charım var ecelinide yükselttim fakat sıgınak yada migrat yağma almayı hic düşünmedim cevrende olsa cok zor yer buluyosun savaşcınla bu bölgelerde ben büyü yada şifaynan oynamayıda sevmiyorum şimdi bazı arkadaşlar büyü kas şifa kas diycekler neden kasıyım o savaşcıya verdigim emek maden toplamak yada klan parası kasmak icinmiydi plusda almış olsam sadece bölgeye yazabilmek adına alacam nicin alıyım yazmam olur biter savaşcım full max ecelide yükseltilmiş durumda biri bana dükkandan ne almam gerektigini yazabilirmi:::::::? kısaca istanbul kiyamet vaktı savaşcıyı silmiş gözden cıkarmış durumda katılıyor ve desteklemek adına bende herhangi bir alışveriş yapmayı gerek akce gerek plus şimdilik düşünmüyorum düşünsemde savaşcıya bişey yok zaten varsın yönetim yağmalarını büyücülere satsın alıp naabcaz cokmu giriyoruz bölgelere:::.teşekkürler
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

MEVLÜT BEYİN COGU OLAYLARDAN HABERİ BİLE YOK SORUYODUR YÖNETİME EYİDİR EYİDİR NE EYİDİR OYUN BATTI ŞAKA GİBİ GELMESİN GEREK YÜKLENEMEYEN AKCELERNEN DOLU FORUM HER SAYFADA AKCEK YÜKLENMEDİ KONTÖRÜM GİTTİ PLUSUM GELMEDİ GİBİ ŞİKAYETLERNEN DOLU YÖNETİM ACİL İSTİFA BİLEN BİRİLERİ GELSİN
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DAHA DÜNKÜ YAZIMDA BU YÖNETİMİN SAVAŞCI YOK ETME ZİHNİYETİNDEN BAHSETTİM BUYRUN ŞİFAYA KANGAL BÜYÜCÜYE TESLA SAVAŞCIYADA ACIK ACIK SİZİ İSTEMİYORUZ DER GİBİ HİC BİŞEY YOK AYIPTIR CIKIN ACIKLAMA YAPIN BİZ SİZLERİ SIGINAKTA TAKMADIK MİGRATTA TAKMADIK DÜKKANDADA TAKMIYORUZ SİLİN CARLARINIZI DİYİN BU NE YA BU NE ? :evil: BAKIN BAHSEDİORUM YAZILARIMDA BUNLARIN ZİHNİYETİNDEN KINIYORUM BU YÖNETİMİ KINIYOR VE PROTESTO EDİYORUM..VE ŞUAN SİZİN İCİN SÖYLEDİKLERİMİ DUYMANIZI COK İSTERDİM

“Genel Sohbet” sayfasına dön