1500 ha yedim savaşçıları tutabilirlerse helal olsun xD denemedim ama size söyleyim deneme şansım yok siz deneyin
5 iyileştirme (hemen hıhh deme aşağıyı okuduğunda anlarsın)
15 iyileştirme bilgisi
15 asit
15 asit bilgisi
15 çağrı
15 zehir
15 ruh kalkanı
1 bb gereksiz olabilir ama dursun bi köşede xD
1 çember buda gereksiz olabilir ama dursun bi köşede
1 can verme savaşcıyı yatırdığınızda kaldırmak için lazım olacaktır :lol:
yanınızda zehir ve asit setiniz olsun e tabi ashabda güsel gider hiç yoktan bi rejenerasyonundan yararlanırız
şimdiii gelelim kuru fasulyenin yararlarına
ilk zehir setimizi giyiyoruz savaşcı ile aramızda mesafe var o bize bakıyor biz ona elimiz mouseda parmaklarımızı kıtlatıyoruz yere tükürüyoz ve düello vaşladı :lol:
zehiri attık savaşcı şaşırdı o ateş etmemizi beklerken biz çelik kalkanla kurşunu sektirdik
o anda çağrıyı kullanırken asit setimizi takıyoruz ve vınn turkcell vınn değil kaçmak anlamında vınn o kovalasın bizi biz asitle canını azaltalım oda bir yandan sarsılmış bir yandan zehirle yavaşlatılmış zavallı yetişmeye çalışsın dikkat atsın ne fayda arada durup nanik yaparız biz ona hatta attığımız asitin yerine yenisini oturup doldururuz gelipte wsde oturulmaz diyenin alnına su tabancasını dayarım ws adı üstünde teke tek mücadele akıl yarışır kural değil herşey mübahtır
ee oturduk ashabım var 20 kudret doldu aslında 5 iyileştirme yerine mediye versekte olur geliştirilebilir takılmayak adam peşimizde bizi kesecek şimdi CANINI SEVEN KAÇSINNNN!!!! unutmayın erkekliğin yarısı kaçmaktır :twisted: :twisted: neyse devam biz kaçak kudret doldukca asit atak arada bi vursun zavallı bişi olmaz sonra 100 canla kestik deyince morali bozulur ağlarlar
yetenek sistemi değiştirilebilir taktiğime karışmayın bozuşuruz
Usta iyi diyorsun da geçen bir büyücüyle ws atıyordum ibni ayak takılı baslamisim farkettim maraton ayağı taktım adam tutturdu wsde item değiştirilmez diye
İtem değiştirmek Ayıp olarak Adlandırılıyor Bizim serverde olduğu gibi çoğu serverde ama Çıkardığım izlenime göre savaşçı wssinde İlk Önce Zehir Atıp Yücelenleri Giymeyi Deniyecem
Şifacı neden büyücü rahat keser?Hayyan set bulmak örs yapmaktan daha kolaydır.Ama fevzi-bilge vahşi set bulmak çok zordur.Şu gerçektir ki sağlam seti yapmış her karakter şifacıyı yenebilir.Bu yönden haksızlık var.
öncelikle genele hitap etmen gerek sancakta 3 4 aydır hayyan cevriyeyi bırak hayyan efsunlu ayakkabı arıyorum pant arıyorum yok kimsede ama klana büyücü itemi yazdığımda her türlüsünden yansıtan var haksızlık diye bir şey demişsinde kardeş biz elimizdeki kanıtlar ile neler yapabileceğimizi gösterdik ve bu kanıtlarda asılsız sallamalar ile değil dikkat edersen denenmiş veyahultda hesaplara dökülmüştür her usta şifacının yorumuna bak hepsinde denenmiş kanıtlar yada hesaplara dökülmüş rakamsal kanıtlar vardır
eğer yanlışımız varsa yada büyücüdeki şifa üstünlüğünü varsayarak bizleri bilgilendirirsen şahsen memnun olurum belki bir atladığım açık vardır
Hayyandan Nazaran Oksidant Şaheserlerinin Gelmesi Şifacılara gerçekten Güzel Bir İtem Seti olduğuna inanıyorum bunun yanı sıra görevden aldığımız Hayyan Cevriye Nadide Eldiven İle Büyü Asitimizi İyi Bir Şekilde Yükseltiriyoruz Eklemek Gerekirse Birde Düşünen Adam Patronundan Hayyan Solucan Ceketimizi alıyoruz Eğer İyi Bir Klan Parasına sAhip İsek Asit yoğunlaştıran Alabiliriz Şimdi Bunların Yanı Sıra Geriye Kalan Bir Silah Bir Ayakkabı Bir pantolonu Bizim Almamız Ve Bulmamız Gerekiyor Bunu Büyücüye Özetlersek Silahında Her hasar Mevcut Zaten Orayı Geçiyorum Gözlüğü Bir Elektirik Alabilir Ayakkabıyı Üretiyor Veya Herkes Azat Olsun Bilge Olsun Dirençli Veya Dirençsiz İtemini satıyor Ceketini Satıyor Pantolon Eldiven Zaten Görevden Gelen İtemler Takılarda Zırhıda Düşürdüğümüz Zaman Şimdi Burdan Sonrası Haksızlık Değil Rekabete Hatta Şifacıya Haksızlık Oluyor Bana Sorarsanız
NoT : Konuyu Açma Nedenim Savaşçı Vs Şifacı Lütfen Büyücü Yerine Savaşçı Vssinde Yapmamız Gerekenleri Önerirseniz sEvinirim
MaSSacHuSeTT yazdı:1500 ha yedim savaşçıları tutabilirlerse helal olsun xD denemedim ama size söyleyim deneme şansım yok siz deneyin
5 iyileştirme (hemen hıhh deme aşağıyı okuduğunda anlarsın)
15 iyileştirme bilgisi
15 asit
15 asit bilgisi
15 çağrı
15 zehir
15 ruh kalkanı
1 bb gereksiz olabilir ama dursun bi köşede xD
1 çember buda gereksiz olabilir ama dursun bi köşede
1 can verme savaşcıyı yatırdığınızda kaldırmak için lazım olacaktır :lol:
yanınızda zehir ve asit setiniz olsun e tabi ashabda güsel gider hiç yoktan bi rejenerasyonundan yararlanırız
şimdiii gelelim kuru fasulyenin yararlarına
ilk zehir setimizi giyiyoruz savaşcı ile aramızda mesafe var o bize bakıyor biz ona elimiz mouseda parmaklarımızı kıtlatıyoruz yere tükürüyoz ve düello vaşladı :lol:
zehiri attık savaşcı şaşırdı o ateş etmemizi beklerken biz çelik kalkanla kurşunu sektirdik
o anda çağrıyı kullanırken asit setimizi takıyoruz ve vınn turkcell vınn değil kaçmak anlamında vınn o kovalasın bizi biz asitle canını azaltalım oda bir yandan sarsılmış bir yandan zehirle yavaşlatılmış zavallı yetişmeye çalışsın dikkat atsın ne fayda arada durup nanik yaparız biz ona hatta attığımız asitin yerine yenisini oturup doldururuz gelipte wsde oturulmaz diyenin alnına su tabancasını dayarım ws adı üstünde teke tek mücadele akıl yarışır kural değil herşey mübahtır
ee oturduk ashabım var 20 kudret doldu aslında 5 iyileştirme yerine mediye versekte olur geliştirilebilir takılmayak adam peşimizde bizi kesecek şimdi CANINI SEVEN KAÇSINNNN!!!! unutmayın erkekliğin yarısı kaçmaktır :twisted: :twisted: neyse devam biz kaçak kudret doldukca asit atak arada bi vursun zavallı bişi olmaz sonra 100 canla kestik deyince morali bozulur ağlarlar
yetenek sistemi değiştirilebilir taktiğime karışmayın bozuşuruz
Şifacı vs sinde 100 canla kesmek diye bişey mi var ya vs bitince şifala kendini 100 canın olsun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!