yonetıcııı bırader kesın oku bunu kardeşş
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Re: yonetıcııı bırader kesın oku bunu kardeşş
harun aktarılamaz ürettigin carda kalır sen madencin veya üretimden hangisi 49 olursa yeterlidir üretmek için
:)
guncellemeyı bekleMerhabalar,
Şahaser eşya reçtelerinde sınıflar arasındaki farkı ortaran kaldıran bir düzetlme hazırlanmıştı. Ama yayınlanması sırasında bir hata oluştu. kabul edersiniz ki şahaser eşya reçeteleri bu hali ile hiç de adaletli değildir. Bu farklılıkları ortadan kaldırarak yeni reçeteleri az sonra yayına alacağız. Bu süre içerisinde üretim yapan oyuncularımızın madur olmaması içinse harcamış oldukları tüm materyalleri kendilerinie iade edeceğiz.
İyi eğlenceler.
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Thexwanted bak meteryallerin iade ediliyormus nede olsa sorun yok bence. Arkadaslar bakın dikkatli okursanız silahtar olmanız lazım değil yani 0 puan olsada üretim yerinden üretebiliyoruz neden dert ettiniz anlamadım gmlerim aktarim yapmama amacı piyasanın alt üst olmasını engellemek millet üretip üretip satardı.
En son Komplocu tarafından 20 Oca 2010 14:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
- aqLamaBebeq
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
nerden biliyosun güncellemeylede gelmiyecek belki [emin konuşma]fenomen yazdı:guncellemeyı bekleMerhabalar,
Şahaser eşya reçtelerinde sınıflar arasındaki farkı ortaran kaldıran bir düzetlme hazırlanmıştı. Ama yayınlanması sırasında bir hata oluştu. kabul edersiniz ki şahaser eşya reçeteleri bu hali ile hiç de adaletli değildir. Bu farklılıkları ortadan kaldırarak yeni reçeteleri az sonra yayına alacağız. Bu süre içerisinde üretim yapan oyuncularımızın madur olmaması içinse harcamış oldukları tüm materyalleri kendilerinie iade edeceğiz.
İyi eğlenceler.
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
bunu gm den alıntı yaptım:DaqLamaBebeq yazdı:nerden biliyosun güncellemeylede gelmiyecek belki [emin konuşma]fenomen yazdı:guncellemeyı bekleMerhabalar,
İyi eğlenceler.
handanın ölümü
- Thexwanted
- Cin Avcısı
1) yazıomu ecel aktarılamaz dıe?
2) yonetıcı cıkıpta bolgeden arkadşlar uretım yaparken hangı carda uretıysenız onda kalır dedımı?
3) peki neden bu ecel getıren cetesınde sevıye gereksınımı 49 ve silahtar yazıo yazmasaydı belkı boyle olmayacaktı?
ben once sılahtar olmayan cara aldım receteyi ama kabul etmedi? neden etmedı?
Gerci gerıye sardıda artık ama herkez dıkkat etsın....
2) yonetıcı cıkıpta bolgeden arkadşlar uretım yaparken hangı carda uretıysenız onda kalır dedımı?
3) peki neden bu ecel getıren cetesınde sevıye gereksınımı 49 ve silahtar yazıo yazmasaydı belkı boyle olmayacaktı?
ben once sılahtar olmayan cara aldım receteyi ama kabul etmedi? neden etmedı?
Gerci gerıye sardıda artık ama herkez dıkkat etsın....
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Nasıl geriye sardı??? Hidrayı keşmişiz ne demek geriye sardı????
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ya oyuna grdm hesbm berl in başındaydı girdm yeşil çektim
lazımdı üretimde oda gitti zarar zarardır:D

Olmaz bu kadar ya vallaha olmaz ..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм