Karakterlerimiz arasında güvenli materyal vb. aktarım yolu vardı galiba oda kaldırılmış bunun sebebi nedir ya böyle saçma şey mi olur !
Bilgisi olan varsa yazsın lütfeN !
Sandbox Kullanımı ?
Sandbox Kullanımı ?
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Re: "Yasaklı Bağlantı" Kullanımı ?
"Yasaklı Bağlantı", oyundaki bazı hataların oluşmasında kolaylık sağladığı için, yönetim tarafından engellenmiştir.
Şuan için oyunda güvendiğiniz bir arkadaşınızla aktarım yapabilirsiniz.
Çok güzel açıkladınız 400 m lik itemi paramı ben kimseye güvenipte aktarım yapamam kusura bakmayın ! bu nasıl bi iştir ya illa başkasına muhtaç ediyorsunuz bizleri !! madem ki kaldırıldı başka amaçta kullanıldıgı için o zman BİZLERİ MAĞDUR ETMEYECEK Bİ DÜZENLEME GETİRİN BİZDE ONA BUNA MADEN PARA KAPTIRMAYALIM !
Şuan için oyunda güvendiğiniz bir arkadaşınızla aktarım yapabilirsiniz.
Çok güzel açıkladınız 400 m lik itemi paramı ben kimseye güvenipte aktarım yapamam kusura bakmayın ! bu nasıl bi iştir ya illa başkasına muhtaç ediyorsunuz bizleri !! madem ki kaldırıldı başka amaçta kullanıldıgı için o zman BİZLERİ MAĞDUR ETMEYECEK Bİ DÜZENLEME GETİRİN BİZDE ONA BUNA MADEN PARA KAPTIRMAYALIM !
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
deniyorum ancak 2 oturumda açınca ikv yi çok kasıyor öteki çarla alışveriş aç deyince oyundan atıyor diğerini :?eLeaNoR yazdı:Dostum 2 oturum açarak alışverişini yapabilirsin.
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Sende haklısın. Ama ben derim ki kimseye güvenme.Ortada 400 Milyon gibi bir para olunca...
Gerisi mâlum.
Gerisi mâlum.
YalnızYolcu
Bizi başkalarına muhtaç eden ACİZLER UTANSIN !kaç yıldır şu işe bi düzen getiremediler !
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
İşin tuhaf yanı şimdi ben birine güvenicem kaptrcam ona emeğimi sonrasında hiç BİR HAKDA İDDA EDEMİCEM ÇÜNKÜ OYUN İÇİ ALIŞVERİŞ VB OLAYLAR SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR DENİLECEK O ZMANDA ATACAK DAMARIM BAŞLICAM BÖYLE İŞE !!!
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Sende sağlam arkadaş bul ben kaç kere aktardım item felan.
Bide cafeye gidip aktarabilirsin ama iki hesap lazım iki oturum aç dicem
Bide cafeye gidip aktarabilirsin ama iki hesap lazım iki oturum aç dicem
deniyorum ancak 2 oturumda açınca ikv yi çok kasıyor öteki çarla alışveriş aç deyince oyundan atıyor diğerini
İmzam yoktur benim gardaş