Hepınızı ozledım len 1 aylık ayrılık bıle yettı .... Kısmet ederse 15 gunde bır gorusmek uzere
Acemelıgımın ufak bır safhası bıttı gerıye kaldı 40 gunum
Eren ım geldıgımde benı gezdırmek sana aıt ona gore
Siyah Bereliler=Tankcılar ( M60-A3 Tank Komutanı Çavuş Eray KAYA)
Heytt bee sen varya aslansın aslann Eray'ım gezdirmek değil ben seni sırtıma alır taşırım Aslanım benim bee Loncamızın Çavuşu Eray Kaya oyuna geldiğinde askerden Bütün sunucuyu hazırola dizicem sen gel hele Allah yardımcın olsun kardeşim benim bitanesin sen bekliyoruz yolunu
Yakamoz loncasından bi kaç sebebten dolayı ayrılıyorum. Sadece şunu demek istiyorum bikaç kişiyle bu lonca kurulmamıştır lonca dediğin birlik, bütünlük, saygınlık ve yardımlaşma içinde olan bi kavramdır. Artistlik yapmanın hiç bir zaman sanal alemde bi üstünlüğü yoktur...
Başarılar diyorum Yakamoz inşallah güzel yerlere gelirsiniz kardeşlerim.
JunqenTR `
Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG
Forumda bu konu üzerinde konuşmak ve tartışmak istemiyorum.Seviyesizliğe gerek yok diye düşünüyorum.. Sen Böyle yaparak sadece BeLax lonca başkanının Seviyesini gösteriyorsun sadece..
BU KONU ÜZERİNE BİDAHA MESAJ ATMAYACAĞIM ! :idea:
JunqenTR `
Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG
Vay arkadaş şu halinize bakın hadi hiçbirşeye saygınız yok anladık banadamı saygınız yok bu kadar mı gözünüz karardı bu lonca yoktan var oldu acıdım üzüldüm sizlere ben size tasın altına el sokun dedikce siz birbirinize laf sokmakla yetinmişsiniz sadece üzüldüm dostlukları kardeşlikleri gördüm yazık size benim yüzümü bir kere daha bu oyunda bu serverdaki insanlara karşı boynumu yere eğdirdiniz hepinize helal olsun hepiniz saglam dostmuşsunuz harbiden iyi gün dostuymuşsunuz en azından bunu gördüm neyse hakkınız varsa helal edin benden yana herkeze helal olsun bugün itibari ile istanbul kıyamet vaktini bıraktıgımı söylüyorum böyle dostlukların içinde böyle dostların içinde yerim yok kusura bakmayın hepinize hayatınızda başarılar sağlıcakla kalın....
qerÇekLer Daima acıdıR ... ereN aBim ve Sabri aBim oyuna Dönene Kadar YakaMoz Loncası ben ve Yunus yaNiZoRBeY deN SoruLur Loncayı Biz üsttleniyoruZ ... ayrıLan arkadaşlara BaşarılaR ..
YakamozxPaix yazdı:Vay arkadaş şu halinize bakın hadi hiçbirşeye saygınız yok anladık banadamı saygınız yok bu kadar mı gözünüz karardı bu lonca yoktan var oldu acıdım üzüldüm sizlere ben size tasın altına el sokun dedikce siz birbirinize laf sokmakla yetinmişsiniz sadece üzüldüm dostlukları kardeşlikleri gördüm yazık size benim yüzümü bir kere daha bu oyunda bu serverdaki insanlara karşı boynumu yere eğdirdiniz hepinize helal olsun hepiniz saglam dostmuşsunuz harbiden iyi gün dostuymuşsunuz en azından bunu gördüm neyse hakkınız varsa helal edin benden yana herkeze helal olsun bugün itibari ile istanbul kıyamet vaktini bıraktıgımı söylüyorum böyle dostlukların içinde böyle dostların içinde yerim yok kusura bakmayın hepinize hayatınızda başarılar sağlıcakla kalın....
SwaT
:arrow: :arrow: :arrow: Listeden slin benide 2 listede birden yazmasın zaten Loncayı asıl sahiplerine bırakıyorum umarım istediğniiz yerlere gelirsiniz BeLax Loncası üyesiyim sadece bundan sonra yapıcağım başarı veya başarısızlıklar iyilikler yada kötülükler BeLax loncası üzrinden işlem görüp bu bayrak altında kaale alınsın ltfen.. Hepinize Başarılar diliyorum ..
YakamozxPaix yazdı:Vay arkadaş şu halinize bakın hadi hiçbirşeye saygınız yok anladık banadamı saygınız yok bu kadar mı gözünüz karardı bu lonca yoktan var oldu acıdım üzüldüm sizlere ben size tasın altına el sokun dedikce siz birbirinize laf sokmakla yetinmişsiniz sadece üzüldüm dostlukları kardeşlikleri gördüm yazık size benim yüzümü bir kere daha bu oyunda bu serverdaki insanlara karşı boynumu yere eğdirdiniz hepinize helal olsun hepiniz saglam dostmuşsunuz harbiden iyi gün dostuymuşsunuz en azından bunu gördüm neyse hakkınız varsa helal edin benden yana herkeze helal olsun bugün itibari ile istanbul kıyamet vaktini bıraktıgımı söylüyorum böyle dostlukların içinde böyle dostların içinde yerim yok kusura bakmayın hepinize hayatınızda başarılar sağlıcakla kalın....
SwaT
sabri nereye böyLe :S:S daha erayLa burçağı batakta yenmeden nereye gidiyin sen ortak ya
şaka bir yana YAKAMOZ Loncası boş hayaLLer üzerine kuruLmuş bir Lonca değiLdir . Kötü GünLer eLbet oLucaktır , her topLuLukta oLdugu gibi . Ama bu zor günLeri aşmanın anahtarıda dostLuktur , kardeşLiktir . Oda sizde mevcut eminim ben bundan . Oyundan öte bir dost oLarak sabrim , erenim Her zaman yanınızdayım ...