Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)
Re: Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)
Şaheser transferi ve ganimet toplayıcı haricinde cok begendım tebrikler. Şaheser transferi demek şaheserlerın parayla satılması demek . Alışverişe konulmayıp karakter transferi gibi olsa yanı form doldurulsa bile oyundan para verilip olacagından mantıksız buluyorum.
Teşekkürler Ama Sadece Nacizane Birkaç ÖneriStaffers yazdı:Bu tür oyuncuların player olarak harcanılmaması lazım .
Kesinlikle ikv yönetimine alınması gereken oyunculardan bir tanesisin .
Genius yazdı:Şaheser transferi ve ganimet toplayıcı haricinde cok begendım tebrikler. Şaheser transferi demek şaheserlerın parayla satılması demek . Alışverişe konulmayıp karakter transferi gibi olsa yanı form doldurulsa bile oyundan para verilip olacagından mantıksız buluyorum.
Yok Yanlış Anladın Transferden Kasıt Biri GB-Amplifikatör Kıyamet Alevi Koydu Diğeri de GB-Amplifikatör Nucleus Koyacak Mesela Anlatabildim mi.
Farklı Sınıflar Birbiriyle Eşya Transferi de Yapamayacağından Sorun Çıkmaz
Çanta Doluysa ''Çantanızda Yer Yok'' Hatası Verir Şuan da Olduğu GibiPangea yazdı:Ya çana doluysaGHQSEN yazdı:
Ganimet Toplayıcı : Çıkan Torbaların Hepsi Otomatik Toplanır.
Knight Online Oynarken Kutu Toplamak Çok Sıkıntı Oluyordu. Daha Sonra Yeni Güncelleme İle Oyuna ''PET'' Yani Kişisel Hayvanlar Geldi.Rockergirl yazdı:Alıntı yapmanı sevindim yanlış anlama ama yanlış değilse Silkroad sincap olayı yaptın![]()
Yine de fikrin çok hoş inşallah gerçekleştirirler.
İyi Forumlar.
''OTO LOOT'' Yani Oto Kutu Toplama Özelliği İle Bu Köpekler Gidip Kutuları Toplayıp Yanımıza Geliyordu.
Aynı Şekilde Geçenlerde İnternete Gittiğimde Metin 2 Oynayan Küçük Arkadaşlarımız 3. El Diye Birşeyden Bahsediyordu Bu Ne Diye Sordum Otomatik Kutu Topluyor Dedi.
Yani Tecrübelerimden Yola Çıktım Biraz da İhtiyac Meselesi Gerçi Biraz Değil Baya Özelliklede Büyücüler İçin Mükemmel Olacaktır.
Uzaktan Yaratığı Kesersiniz Dibine Gitmeden Toplarsınız.
- dGxhawk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İsim Değiştirme Hakkı'nın Dükkan'a gelmesi ile ilgili bir kaç hafta önce Destek'e mesaj attım ve bana geri gelen mesajta ''İsim Değiştime Hakkı'nın Dükkan'a Gelmesi'' ekibin çalışmalarının içinde olduğu idi.,yani biraz sabır isteklerimiz değerlendiriliyor ve eminim ki en kısa zamanda da dükkana yeni eklentiler yapılacaktır....

Bu Bilgiyi Bizlerle Paylaştığın İçin TeşekkürlerdGxhawk yazdı:İsim Değiştirme Hakkı'nın Dükkan'a gelmesi ile ilgili bir kaç hafta önce Destek'e mesaj attım ve bana geri gelen mesajta ''İsim Değiştime Hakkı'nın Dükkan'a Gelmesi'' ekibin çalışmalarının içinde olduğu idi.,yani biraz sabır isteklerimiz değerlendiriliyor ve eminim ki en kısa zamanda da dükkana yeni eklentiler yapılacaktır....
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Gerçekden güzel çalışma tebrik ederim.
Farkındaysanız her büyük güncelleme ile sorunlar duğuyor tabi kolaylıklarda oluyor fakat biiz ilgilendiren tarafı sorunları.Bu sorunlarıda bizden iyi bilen yok tabi GM lerden daha iyi çözümler bulduğumuz aşina
Farkındaysanız her büyük güncelleme ile sorunlar duğuyor tabi kolaylıklarda oluyor fakat biiz ilgilendiren tarafı sorunları.Bu sorunlarıda bizden iyi bilen yok tabi GM lerden daha iyi çözümler bulduğumuz aşina
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel Fikirler Oyuna Renk Katar
Fakat Ben Artık Yapılacak Etkinliklerin Ölüm Oyunu vbg. Sayısının Arttırılması Ve Orada Bu Tarz Özel Hediyeler Verilmesi Taraftarıyım Emeğin Göz Ardı Edilmemesi İçin
Fakat Ben Artık Yapılacak Etkinliklerin Ölüm Oyunu vbg. Sayısının Arttırılması Ve Orada Bu Tarz Özel Hediyeler Verilmesi Taraftarıyım Emeğin Göz Ardı Edilmemesi İçin

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Bunun Hakkında da Bir Konu Açıcam Yakın ZamandaChuckBartowsKi yazdı:Güzel Fikirler Oyuna Renk Katar![]()