susum 2 gün oldu zaten açılalı ve 1 hafta suslu kaldım tekrar sus yememek içinse konuşmalarıma GAYET DİKKAT ederek konuşuyordum dün gece saat 4 e kadar da oyundaydım ve herkese ii geceler diyerekden çıkdım sabah kalktığımda ise karekterim sus yemişdi bir yönetici tarafından ve işin ilginç yanı ise 2 gündür açık olan karekterimden 2 gün boyunca da hiç kimse ile EN UFAK bi TARTIŞMAYA bile girmedim ki heleki küfür asla , buna rağmen ben neden sus yiyorum anlamış değilim aynı olay bi arkadaşa daha olmuş bu nasıl işdir anlamış değilim plus paket yüklüyoruz bölge ve klan kanallarını kullanmak için topu topu 2 hafta kullandım yüklediğim plusun özelliğini (
bi yetkili warsa şu sorunumu çöze bilirmi...
çarın adı: xXxİsYaNKaRxXx
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
bana keyfi ceza vermişler ben 2 iş günü o keyfi cezaya itirazıma cevap yazmalarınımı bekleyecemşimd cevap yazarlar bide üyelik adınızı ve karekter adınızı yazın diye 2 günde onu bekle
e 3 gün daha beklerim bari sus cezam biter bu haksızlığın faturasını kim ödeyecek peki (
Artık eskisi gibi değil durumlar kardesim ...artık sikayet et sistemimiz bulunmaktadır ... yanı sen sakasına birine 'dana' gibi ve benzeri kelimeler kullansan o anda bir kaç kişinin sikayet etmesi senin sus yemen icin yeterlidir . bu yüzden kalk pc den bi el yüz yıka soğuk su iç ve 2 hafta plusunu kullana bildiğim icin sükür et
ya adamlara mailatmışım 2 iş günü diyorlar 2 iş günü geçdi 2 gündür bi maili okumadılar mı yani bu birtek bana olan birşeyde eğil sabah bbi kalktık haftanın başından 3-4 kişi daha war böyle durduk yere sus yiyen biz mecburmuyuz bunların hatasından dolayı 1 hafta suslu dolaşmaya
İNŞALLAH derler ki Kusura bakmayın yanlışlıkla sizi susladık o zaman görecem el mi yaman ben mi yaman saçmalığa bak ya!...
Selamlar,
-Gm , TT ya da Yönetici bakabilirmi demişsin ama bakacaklarını pek sanmıyorum. "http://www.istanbuloyun.com/support.aspx" Adresine girip destek formunu doldurursan istediğin sonucu yakın bir zamanda alabilirsin.Yalnız 700.000 kişi arasından sıra ne zaman gelir orasını bilemem.Bu konuyu cevaplamak için yetkili olmaya gerek yok.Sen birine 1 ay önce küfür edersen ya da tartışmaya girip kural ihlali yaparsan bu 1 hafta sonra belki 2 belki 3 hafta sonra değerlendirilir ve gereği yapılır.O yüzden sen 2 gün boyunca kimseyle münakaşaya girmesen bile önceki kural ihlallerinin acısı sonradan çıkar.
Kuklacı Sunucusu ; Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx Çakabey / Xrecepxx Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
iyi de bu dediğinizi zaten yapdım o yüzden böyle fitil oldum ya 3 gün oldu mail atalı günde 2 mail atıyorum ama yolladığım 6 mailede daha cevap gelmedi bu sistem bu kadarmı geç işliyor eğer ki bu verdikleri cezanın haksız olduğu ortaya çıkarsa bunun faturasını kim ödeyecek peki bunu da mı biz ödeyecez ( ben kendimden eminim küfür etmedim hakretde bulunmadım daha önce yapdığım bi şeyden olsaydı zaten sus yemişdim onun üsdüne eklenirdi süresi ama hiç bir şey yapmama ma rağmen ve mailler atmama rağmen maillerim okunmuyor ve ben yine susluyum oyundan şu anda gerçek anlamıyla soğumuş durumdayım zaten her işi paraya döktünüz bu haksız cezada üsdüne fıstığı yeşili oldu yani