Karakter Sigortası Dükkan'da
Re: Karakter Sigortası Dükkan'da
Hayırlı olsun ama Oyuncuların Haklarının ve Emeklerinin para karşılığı korunmasına gerçekten üzüldüm bence böyle bir şeyin ücretsiz olması gerekirdi diye düşünüyorum..
Merhaba,
Karakter Sigortası'nın karakteri saklama özelliği önceden de (ücretli sunulan)Plus Paket'li (aylık 12 TL) üyelerimizin yararlanabildiği, karakter kurtarma başvurusu gönderebilme ve karakteri kurtarabilme özelliğ ise İKV Özel Sürüm Kutu yüklü (3 aylık 19.90 TL) üylerimizin kullanabildiği bir hizmetti. Karakter Sigortasi ile aylık 2.95 TL'le yada yıllık 19,95'e verilmeye başlanmıştır. Fiyatlara ve sürelere dikkat edildiğinde aslında bu özelliğin daha ekonomik hale getirildiği görülebilir.
Bu özellik şu an eklenmiştir. Artık üyeliğinde Karakter Sigortası aktifse karakteri ürün aktif olduğu süre içinde Plus Paket olmasa da ve seviyesi kaç olursa olsun silinmeyecektir.
Karakter Sigortası'nın avantajları Karakter Sigortası aktif olduğu sürece geçerlidir.
Karakter Sigortası'nın karakteri saklama özelliği önceden de (ücretli sunulan)Plus Paket'li (aylık 12 TL) üyelerimizin yararlanabildiği, karakter kurtarma başvurusu gönderebilme ve karakteri kurtarabilme özelliğ ise İKV Özel Sürüm Kutu yüklü (3 aylık 19.90 TL) üylerimizin kullanabildiği bir hizmetti. Karakter Sigortasi ile aylık 2.95 TL'le yada yıllık 19,95'e verilmeye başlanmıştır. Fiyatlara ve sürelere dikkat edildiğinde aslında bu özelliğin daha ekonomik hale getirildiği görülebilir.
HarunYILMAZ yazdı:Güzel bir sistem.
Ancak şöyle bir durum daha var. Misalen Mynet üyelik var ve Mynet Mail e belirli bir süre girilmez veyahut Mynet üyelikteki Hesaba belirli bir süre girilmezse. Üyelikler kapanıyor bu durumda Karakter Sigortası işe yarıyor olacakmı?
Bu özellik şu an eklenmiştir. Artık üyeliğinde Karakter Sigortası aktifse karakteri ürün aktif olduğu süre içinde Plus Paket olmasa da ve seviyesi kaç olursa olsun silinmeyecektir.
Fiyat hatalı girilmişti.TEVEKKUL yazdı:Açıklandığı gün 1 Aylık ücreti 195 Akçe olan Karakter Sigortası' nın ertesi gün 295 Akçe ye yükseltilmesinin sebebi nedir ?
Karakter Sigortası bir seçenektir, dileyen Özel Sürüm Kutu kullanarak bir defa yükle, ömür boyu karakter kurtama başvurusu gönderme hakkını tercih eder, dileyen kişi ise Karakter Sigortası tercih ederen, Karakter Sigortası aktifken bu ayrıcalıktan faydalanır. İKV Özel Sürüm Kutusu'nun mevcut özellikleri devam etmektedir.xPrince yazdı:Eee anlamadım bu işi, 3 aylık paketim var benim, karakterim silindiğinde tekrar getirebilirim, bunun ne gereği varki ?
Savageryx yazdı:Merhabalar;
Öncelikle yönetimi kutlarım.Fakat şurda bir sorun var ben bu uygulamayı anlamadım.Misal,195 akçeye 1 aylık aldım.Karakterimi 1 ay boyuncamı kullanabiliyorum.Ayrıca tarih şartı var mı?
Karakter Sigortası'nın avantajları Karakter Sigortası aktif olduğu sürece geçerlidir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Benimde bir kaç sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Geçen yıla ait silinmiş karakterlerin kurtarılması mümkün değilmidir ?
TTnet gibi hesaplarda kullanıcı adı değiştirdikten sonra karakterlerimizi destek ekibi sayesinde yeni kullanıcı adına taşıyıp oynayabiliyoruz. Peki eski kullanıcı adımızdaki daha önceden silinmiş karakterleri geri getirebilmemiz mümkünmü?
Geçen yıla ait silinmiş karakterlerin kurtarılması mümkün değilmidir ?
TTnet gibi hesaplarda kullanıcı adı değiştirdikten sonra karakterlerimizi destek ekibi sayesinde yeni kullanıcı adına taşıyıp oynayabiliyoruz. Peki eski kullanıcı adımızdaki daha önceden silinmiş karakterleri geri getirebilmemiz mümkünmü?
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetimin dediği resmen şu: Para vermeyen ne hali varsa görsün.Para verenle vermeyen bizim için aynı kefede değil.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Karakter Sigortası hayırlı uğurlu olsun , yararlı olacağını düşünüyorum.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sahxyilan 09 Mar 2011 19:13
Lathander yazdı:
Plus Paket ile birlikte sunulan, tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için; silinen karakterin saklanması özelliği artık İKV 'nin fırsatlar mekanı olan Dükkan'da yerini almıştır.
Karakter Sigortası üyeliğinizde aktifken, Plus Paket yüklü olmasa dahi karakteriniz silindiğinde saklanır. Özellikle banka hesabı kullanan oyuncularımız Karakter Sigortası ile kasalarını güvence altına alabilirler.
Karakter Sigortası üyeliğinize yüklenir ve aktif odluğu süre içinde tüm sunuculardaki tüm karakterlerinizde geçerli olur.
Karakter kurtarma başvurusu gönderebilmek için üyelikte Karakter Sigortası'nın aktif olması yeterlidir. İKV Özel Sürüm Kutu şartı aranmaz.
Karakterinizi kurtarmak için İKV Destek Takımı'na Karakter Kurtarma formunu doldurarak başvurmalısınız.
1 Ay 195 Akçe
1 yıl 1995 Akçe
Bir Cin Sigorta hizmetidir.
Güzel bir sistem getirdiniz ellerinize sağlık ama bana kalırsa bu iş paraya dökülmemeliydi diye düşünüyorum.Bu oyuncularınızın emeklerini korumanızla ilgili bir olay çünkü.Para kazanmamalısınız.
Daha İyi Bir İstanbul Kıyamet Vakti İçin...
BU KONUDA KESİNLİKLE HAKLISIN ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM, OYUNU TAMAMEN TİCARETE ÇEVİRDİLER.
Lathander yazdı:
Plus Paket ile birlikte sunulan, tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için; silinen karakterin saklanması özelliği artık İKV 'nin fırsatlar mekanı olan Dükkan'da yerini almıştır.
Karakter Sigortası üyeliğinizde aktifken, Plus Paket yüklü olmasa dahi karakteriniz silindiğinde saklanır. Özellikle banka hesabı kullanan oyuncularımız Karakter Sigortası ile kasalarını güvence altına alabilirler.
Karakter Sigortası üyeliğinize yüklenir ve aktif odluğu süre içinde tüm sunuculardaki tüm karakterlerinizde geçerli olur.
Karakter kurtarma başvurusu gönderebilmek için üyelikte Karakter Sigortası'nın aktif olması yeterlidir. İKV Özel Sürüm Kutu şartı aranmaz.
Karakterinizi kurtarmak için İKV Destek Takımı'na Karakter Kurtarma formunu doldurarak başvurmalısınız.
1 Ay 195 Akçe
1 yıl 1995 Akçe
Bir Cin Sigorta hizmetidir.
Güzel bir sistem getirdiniz ellerinize sağlık ama bana kalırsa bu iş paraya dökülmemeliydi diye düşünüyorum.Bu oyuncularınızın emeklerini korumanızla ilgili bir olay çünkü.Para kazanmamalısınız.
Daha İyi Bir İstanbul Kıyamet Vakti İçin...
BU KONUDA KESİNLİKLE HAKLISIN ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM, OYUNU TAMAMEN TİCARETE ÇEVİRDİLER.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Selamun Aleyküm Ben 49 level çarımı sildim bir sinirle şaheserlı savaşçı sobee de çarım plusu yoktu şimdi ben onu karekter sigortasıyla alamam mı bilgilendirecek birisi varsa cevap yazsın soruma