Olumlulardan başlıyorum:
1-)Sığınak ve migratlar 6 kişilik gruplarla bile baya zorlu ve uzun sürüyordu.Silah yükseltme ile daha kısa sürede bitirebiliyoruz.
2-)Şaheser üretmek zordu.Ama şans arttırıcılar gelinde dahada kolaylaştığını söyliyebiliriz.
Olumsuz YANLARI
1-)Migrat veya sığınağa gelen şsaheserliler artık şaheseri olmayanları gruba almıyor.
2-)Eskiden ecelsiz ecelliyi yenebiliyordu ama silah yükseltmeyle bu yok oldu.(bazen)
3-)Gruplara genelde silah yükseltenler alınmaya başladı.
4-)Oyunda parayı basan birinci olur gibi br ortam oluştu.
Kendimce silah yükseltme güzel ama çok fazla yükseltiliyor.Örneğin ejder 540 civarı bir güç sağlıyo ama silah yükseltmeyle 1000lere kadar çıkıo bu durumda yükselten öldürmek istediğini 2 vuruşta değilde 1 vuruşta öldürüyor buda oyunda silah yükseltmeyenleri ezik duruma düşürüyor
sizde olumlu ve olumsuz bulduğunuz yanları ekliyebilirsiniz
Akçenin getirdikleri olumlu-olumsuz konular
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçenin getirdikleri olumlu-olumsuz konular
Bilgilendirmek istediğin bir konuda önce kendin bilgi sahibi olmalısın.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
NATHAN yazdı:Bilgilendirmek istediğin bir konuda önce kendin bilgi sahibi olmalısın.
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
YA NE MADEN FİYATLARININ DÜŞMESİ HAYLA TAVAN SİLAH YÜKSELTENI ALIYORLAR DEDİN KATILIYORUM. YÜKSELTECEK PARASI YOKSA ? 25 TL EKMEK İÇİN ZOR BULUYORSAM OYUNA YATIRMAM. BENCE HER CHARA 1000 AKÇE HEDİYE ETMELERİ LAZIMDI . SAÇ SAKAL KESİMİ , SÜNNET OLMA , EVLİLİK , KAFA ATMA ÖZELLİKLERİ HEPSİNİN AKÇEDEN SATILMASI UMUYORUZ (CİDDİYE ALMA YÖNETİM )
:).) :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Siz Kismis Pi ?