Burak (Zentiusxdeck), Muhittin (Zentiusxbottom) ve Salih (Zentiusxjeo) nun katılımıyla kurulan loncamız uzun süredir meranda kendini göstermektedir. Loncanın genel kadrosu aşağıdaki gibidir.
İHTİYAR HEYETİ
Zentıusxplatini, ZentıusxPLATINI
Zentiusxjeo, Zentiusxjeox, Zentiusxjeoxx, Zentiusxdeck, Jeologxx
Zentiusxmerlin, Zentiusxalperen
ZentiusxxREİSxx, Zentiusxmareşal, BReVeHeaRT, Polatalemdarrr
Zentiusxkolektif, Zentiusxkolektıf, Zentıusxkolektif, Zentiusxizdivac, Zentiusxmatrix, Kollektifizdivac, Kollektifizdivax, Kollektif, Alayınaxkolektif
Zentiusxbtumon, Btumon
Zentiusxaslan, Aslanturk, Adıyok, Aslanturkxşifa
KARDEŞLERİMİZ
ZentiusxEzeLLL
ZentiusxNİqotİN, Zentiusxfirari, Soulofxkosemnett, Kosemnett
Zentiusxvoltaren, Holywarxtoxinn, Princeofwar, VoLTaReN
ZentiusxHeKiM, ZentiusxHeKıMx, ZentiusxSheaKeLL
ZentiusxKeZzAp
ZentiusxDr, Zentiusxprof, ZentiusxBERTA
ZentiusxRECORD, ZentiusxReeCoRD, Record, Tılsımxonlydie
ZentiusxCİXsS, Djxortada
O ŞİMDİ ASKER
Zentiusxvuslat, Falcataa, Falcata
Not: Loncaya üye alımı bir süre durdurulmustur.
Zentiusx Loncası
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Zentiusx Loncası
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
- NuMBeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Zentiusx Loncası
Ellerine Sağlık Hasan Abim Güzel Olmuş,
Lonca Forum Konumuzun Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum..
Zentiusxmareşal
Lonca Forum Konumuzun Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum..
Zentiusxmareşal
Eline sağlık hasan abim güzel olmuş Lonca konumuzun hayırlı olması dileğiyle.
RECORD NİZAM-I ZEN
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
İHTİYAR HEYETİ
Huzurevi loncası
çok sevdiğim bi loncadır sonu gelmemesi temennisiyle...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
GERÇEKTEN ÇOK SEVDİGİM KİŞİLERDEN OLUŞAN Bİ KADRO 
küme düşmeyiz heralde
SELAMETLE KALIN
FALCATAA
küme düşmeyiz heralde
SELAMETLE KALIN
FALCATAA
guzel olmus abı ellerıne saglık yanlız benıde ıhtıyarlar arasına almısn ben gencım sızden
D
loncanızın devam etmesi dılegıyle hayırlı olsun.
Başarılar dilerim hacı
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
VEDA VE UFAK BİR ANIM.
Aklıma gelmişken bir anımı anlatayım size.
Yıl 2009 ozamanlar loncamızda emrah ve can abimiz vardı. Şuan her ikiside oyunu bıraktı. Oyunda bir hafta sonu sabahlıyoruz ben can ve emrah. Buluşma kararı aldık saat gecenin dördünde. Ben ve emrah istanbulda can abi ise silivride oturuyor ozamanlar. Silivriye can abinin evine gidicez hanımlarla birlikte. Saat sabahın 6 sında emrah arabasıyla evin önüne geldi ve beni aradı. Ben tereddütteydim aslında, uzun süredir birbirimizi oyundan tanıyoruz, telefonlada görüşüyoruz ama insan yinede çekiniyor. Baktım arabada eşi de var eşim ve bende bindik arabaya, silivride can abi karşiladı bizi. Sabah kahvaltısından sonra hanımlara siz salatayı mezeyi hazırlayın biz balık tutmaya gidiyoruz ızgara yaparız dedik:)
yaklaşık 5 saat denizde balık avladık (işin doğrusu balıkları besledik). Hiçmi bişi tutamaz insan, 3 kişiden biri bile, olmaz böyle bişey. Karizmalar çizilmesin diye eve gitmeden önce balıkçıya yanaştıkkk.
Can abi dediki "levrek taze ise ordan 3 kilo ver"
ben "aman abi napıyorsun öyle olurmu balıkçı kardeş sen ordan bize 3 kilo levrek değil 3 kilo irili ufaklı çeşit çeşit balık ver ortaya karışık bişey:)"
Balığı tam aldık arkamızı döndükki arkadaki çay bahçesinde hanımlar bizi seyreiyormuş. rezil olduk anlayacağınız.
Uzun lafın kısası oyunda güzel anlarımız ve anılarımız yaşandı. Ama her başlangıcın bir sonu var buda benim için gameower. Birdağa oyuna dönmemek için charlarımın hepsini sildim. Birtek Zentiusxjeo var onuda arkadaşlar kendilerine transver edip adını değiştirecekler. Hepiniz sağlıcakla kalın...
Aklıma gelmişken bir anımı anlatayım size.
Yıl 2009 ozamanlar loncamızda emrah ve can abimiz vardı. Şuan her ikiside oyunu bıraktı. Oyunda bir hafta sonu sabahlıyoruz ben can ve emrah. Buluşma kararı aldık saat gecenin dördünde. Ben ve emrah istanbulda can abi ise silivride oturuyor ozamanlar. Silivriye can abinin evine gidicez hanımlarla birlikte. Saat sabahın 6 sında emrah arabasıyla evin önüne geldi ve beni aradı. Ben tereddütteydim aslında, uzun süredir birbirimizi oyundan tanıyoruz, telefonlada görüşüyoruz ama insan yinede çekiniyor. Baktım arabada eşi de var eşim ve bende bindik arabaya, silivride can abi karşiladı bizi. Sabah kahvaltısından sonra hanımlara siz salatayı mezeyi hazırlayın biz balık tutmaya gidiyoruz ızgara yaparız dedik:)
yaklaşık 5 saat denizde balık avladık (işin doğrusu balıkları besledik). Hiçmi bişi tutamaz insan, 3 kişiden biri bile, olmaz böyle bişey. Karizmalar çizilmesin diye eve gitmeden önce balıkçıya yanaştıkkk.
Can abi dediki "levrek taze ise ordan 3 kilo ver"
ben "aman abi napıyorsun öyle olurmu balıkçı kardeş sen ordan bize 3 kilo levrek değil 3 kilo irili ufaklı çeşit çeşit balık ver ortaya karışık bişey:)"
Balığı tam aldık arkamızı döndükki arkadaki çay bahçesinde hanımlar bizi seyreiyormuş. rezil olduk anlayacağınız.
Uzun lafın kısası oyunda güzel anlarımız ve anılarımız yaşandı. Ama her başlangıcın bir sonu var buda benim için gameower. Birdağa oyuna dönmemek için charlarımın hepsini sildim. Birtek Zentiusxjeo var onuda arkadaşlar kendilerine transver edip adını değiştirecekler. Hepiniz sağlıcakla kalın...