YGS'zedeler Buyrun (Mağduruz xD)
Re: YGS'zedeler Buyrun (Mağduruz xD)
Bir sözelci olarak her zaman 10-15 arası matematik yapardım denemelerde.Heyecan mı desem nedir bilemedim 4 taneden öteye geçemedim. Geçen seneye göre sorular çok zordu.Geçen sene çerezdi bu seneye göre.
Kesinlikle Geçen Senenin Sorularını Çözdüm 2 Tane Yapamadım Sadece...katakuli yazdı:Bir sözelci olarak her zaman 10-15 arası matematik yapardım denemelerde.Heyecan mı desem nedir bilemedim 4 taneden öteye geçemedim. Geçen seneye göre sorular çok zordu.Geçen sene çerezdi bu seneye göre.
Bu Sene Tam Bir Fiyaskoydu Benim İçin Ama Full LYS'ye Kasıcaz Bakalım
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Türkiyedeki sınav sayısı diğer ülkelere göre çok fazla herhalde oto b. sınav :lol:
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Hayatımda ilk defa , matematikte paragraf gördüm
Portakal soyulurmu manisini OSYM ye hediye ediyorum
Portakal soyulurmu manisini OSYM ye hediye ediyorum
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- dGxhawk
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
byAPACHE yazdı:Türkçe ve Sosyali yapana kadar süre bitti zaten toplamda 60 soru mu ne yaptımsayısalın yüzüne bakamadım bile vakit yetmedi yanımdakılere baktım hepsini işaretlemişler millet çalışmış yapıyor beyin bedava:D
evde baktım sadece attım hafızaya yaptım beyin bedava niye boşuna hamallık yapayım,beyin bedava

- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Bence En Kolay Fen Sınavıydı...AYnen Kıme SOrsam Kötü Geçti Dediler .Geçen seneki soruları arıyorum :
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Beyin bedava
:mrgreen:
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Hep aynı muhabbet
Nedense o sene sınava girenler bu sene zor sordular derler. Yarın soruları alıp bi bakıyım gerçekten zormu sormuşlar merak ettim. Ama şöyle bişey var, zorsa herkese zor yani dert edilcek bişey yok.
Bişeyi merak ettim, mesela sayısalcısın, eskiden sayısalcıları sosyal bilimler çok bağlamazdı. Şimdi ise sosyal bilimlerin katsayısı arttırılmış gibi bişey duydum. Doğru mu.
Bişeyi merak ettim, mesela sayısalcısın, eskiden sayısalcıları sosyal bilimler çok bağlamazdı. Şimdi ise sosyal bilimlerin katsayısı arttırılmış gibi bişey duydum. Doğru mu.
EARTH
DisToRtioN
ÖSS sisteminin gelişini hatırlıyorum. İlk geldiği yıl aşırı kolaydı. Sıradan bir lise öğrencisi bile epey yapmıştı. Sonraki yıllarda gittikçe zorlaştı. En son ÖSS' de sözel epey kasmıştı. Herkes Türkçe' ye isyan etmişti. Yeni sistem geldi YGS ve LYS diye ayırdılar ve bu sistemin ilk sınavı da önceki gibi çok kolay oldu. Yani demek istediğim şu ki her sistem değiştiğinde ilk sınav daima kolaydır. Fakat şöyle bir durum var ki sadece size kolay değildir. Üniversiteler puan üzerinden değil sıralama üzerinden alım yapar. Yani o soruyu sen yapamadıysan o yapamadıysa bu yapamadıysa yine sıralama değişmez. Bu konuda çok da moral bozmayın derim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
sorular çok zor değil çok zman alan sorulardı doğal olarak çok boş kaldı matematikte ve puanlar baya düşecek bu sene
Gakgoşbey