YÖNETİME FAZLA YÜKLENMEYELİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

YÖNETİME FAZLA YÜKLENMEYELİM

Mesaj gönderen 9zaza »

Arkadaşlar Herkes Dükkan sayesınde bazı eşyaların parayla alındığındsan dolayı paralının parasızdan üstün olduğu düşüncesinde; ama şunu unutmayalımkı bu oyun tamamen sizin donateleriniz (bağışlarınız) sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz sayesınde devam ediyor Yetkılı kişiler oyun hakkında yenı projeler tasarlamak için bir sermaye (paraya) ihtiyacı olabilir.Bu Yüzden fazla GM lere yüklenilmemesi kanaatindeyim. Bu Arada Gözlükler hakkında yenı bir öneri herkes yenı gözlükler çıktıktan sonra aldıkları M2 ye pişman oldular bence her türlü gözlüğün kp'sinin 3/1 (üç te bir i) veya Yarısı(Pluslulara özel) geri satılmalı dır.
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİME FAZLA YÜKLENMEYELİM

Mesaj gönderen Essoperagma »

9zaza yazdı:Arkadaşlar Herkes Dükkan sayesınde bazı eşyaların parayla alındığındsan dolayı paralının parasızdan üstün olduğu düşüncesinde; ama şunu unutmayalımkı bu oyun tamamen sizin donateleriniz (bağışlarınız) sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz sayesınde devam ediyor Yetkılı kişiler oyun hakkında yenı projeler tasarlamak için bir sermaye (paraya) ihtiyacı olabilir.Bu Yüzden fazla GM lere yüklenilmemesi kanaatindeyim. Bu Arada Gözlükler hakkında yenı bir öneri herkes yenı gözlükler çıktıktan sonra aldıkları M2 ye pişman oldular bence her türlü gözlüğün kp'sinin 3/1 (üç te bir i) veya Yarısı(Pluslulara özel) geri satılmalı dır.
vayy bee. ingilizce kelime kullanmış, ne kadar da cool... Plus kelimesini Pluslular olarak çekimlediğine göre donate kelimesini öğrenmeden önce öğrenecek çokça pronunciation eksiğin varmış.
ne kadar ingilizce bildiğin beni hiç ilgilendirmez de kardeşim neden ingilizce kelimeler sıkıştırıyosunuz araya. türkçe anlaşmana yetmiyo mu.
ayrıca üçte biri 3/1 diye değil, 1/3 diye yazılır.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bizi özürlü sandı galiba ayrıca yalaka olmaya gerek yok geçmişte yönetimin neler yaptığını çok iyi biliyoruz
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen 9zaza »

GM denm şikayetçiysen oynama hade sana baybay KaraXHayaleT Hem GM ye Yönetime konuş hemde burdan bana cevap ver GMler sana meraklı değil beğenmiyorsan oynama xD
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

KaraXHayalet yazdı:Bizi özürlü sandı galiba ayrıca yalaka olmaya gerek yok geçmişte yönetimin neler yaptığını çok iyi biliyoruz
yav ne yaptı söyle biz de bilelim ben 4 senedir beni böyle kinlendiren bir haraketini görmedim (Sancak Savaşlarından isim e-pinlerinin verilmemesi beni bir hayli sinirlendimesine rağmen kin oldukça farklı bir şeydir)
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Şu beyni sıcak olan arkadaşmı bu :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön