M.A.SaygıLı Modeli V2.o ModeLi Lodos gozLuku # ALperen SAYGILIYI unutmadınız ıcın TeşekkürLer Sobee Yonetımı...
ReST Loncası / KUKLACI
TeşekkürLer Sobee Yönetimi ...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
TeşekkürLer Sobee Yönetimi ...

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Re: TeşekkürLer Sobee Yönetimi ...
Lan şimdi kaç kişi sana küfür etti merak ediyorum xD
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Amacın ne senin ? Vefat etmiş bir kişi için yapılmış bir eser hakkında saygılı davranmalısın . En azından vefat eden kişiye saygın olsun.Rapkoliq yazdı:Lan şimdi kaç kişi sana küfür etti merak ediyorum xD
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Ben asıL sana Küfür edcemRapkoliq yazdı:Lan şimdi kaç kişi sana küfür etti merak ediyorum xD
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ISTANBULFATIHI yazdı:Amacın ne senin ? Vefat etmiş bir kişi için yapılmış bir eser hakkında saygılı davranmalısın . En azından vefat eden kişiye saygın olsun.Rapkoliq yazdı:Lan şimdi kaç kişi sana küfür etti merak ediyorum xD
kim vefat etmiş anlamadım yaw :S ben m2.5'ler geldi diye teşekkür ediyor sandım ondan söyledim lan xD
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- kertenkele
- Demirci Çırağı

Düzgün okumanı tavsiye ederim sana bu yazıdan sonra küfür etmiyicek olanın da aklına soktun küfür etmeyi şimdi ben merak ettim sen kaç kişiden küfür yedinRapkoliq yazdı:kim vefat etmiş anlamadım yaw :S ben m2.5'ler geldi diye teşekkür ediyor sandım ondan söyledim lan xD
Benim hakkımda ne düşünürseniz, Allah size 10 katını versin lan xD... vefat eden her kimse Allah rahmet eylesin ona lafımız yok be...
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Grandxtexas yazdı:oyun Allah'tan +13 !
+15 normal de de bence zeka seviyesi yada kültür seviyesi yükseltilmeli asıl yaş o kadar da önemli değil.