DeathxShock yazdı:Deathx.. daha çok kannn.. daha çok vahşeetttt...
Lonca anLamlaRı
Re: Lonca anLamlaRı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
kan görüyorum hocam vahşettttt görüyorumaNaRcHy yazdı:DeathxShock yazdı:Deathx.. daha çok kannn.. daha çok vahşeetttt...Ulan Mert. :lol:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

TSK : Türk Silahlı Kuvvetleri (CcC)
Wolfpack : ..Kurt Sürüsü..
Wolfpack : ..Kurt Sürüsü..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Zaman . . . Günümüzde tüm olayların hatta hayatın etrafında döndüğü geri gelmeyen tek şey zaman
Bütün yaşanılanlardan sonra pişmanlıklar zamanla geride kalır ama o zaman geri gelmez . işte böyledir zaman acıtır ama acıtsa da güldürür bazen . . .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Adamın şakak kemiğinden girmiş levye hocamCanceazi yazdı:kan görüyorum hocam vahşettttt görüyorumaNaRcHy yazdı:DeathxShock yazdı:Deathx.. daha çok kannn.. daha çok vahşeetttt...Ulan Mert. :lol:
Anaaaam hocam galdır onu hocam galdır onu. Orangutanla çiftleşen su aygırı gördüm hocam orda.rockipsiz yazdı:Adamın şakak kemiğinden girmiş levye hocamCanceazi yazdı:kan görüyorum hocam vahşettttt görüyorumaNaRcHy yazdı:DeathxShock yazdı:Deathx.. daha çok kannn.. daha çok vahşeetttt...Ulan Mert. :lol:
Şakak kemiğinden girmiş
Orangutanla çiftleşen su aygırı değilaNaRcHy yazdı:Anaaaam hocam galdır onu hocam galdır onu. Orangutanla çiftleşen su aygırı gördüm hocam orda.rockipsiz yazdı:Adamın şakak kemiğinden girmiş levye hocamCanceazi yazdı:kan görüyorum hocam vahşettttt görüyorumaNaRcHy yazdı:DeathxShock yazdı:Deathx.. daha çok kannn.. daha çok vahşeetttt...Ulan Mert. :lol:
Şakak kemiğinden girmiş
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
kan görüyorum hocam vahşettttt görüyorum[/quote]
Adamın şakak kemiğinden girmiş levye hocam
Şakak kemiğinden girmiş
[/quote]
Anaaaam hocam galdır onu hocam galdır onu. Orangutanla çiftleşen su aygırı gördüm hocam orda.
[/quote]
Orangutanla çiftleşen su aygırı değil
Su aygırına tecavüz eden orangutan
[/quote]
böo böo böo gusammı hocam? gusammı ?
Adamın şakak kemiğinden girmiş levye hocam
Anaaaam hocam galdır onu hocam galdır onu. Orangutanla çiftleşen su aygırı gördüm hocam orda.
Orangutanla çiftleşen su aygırı değil
böo böo böo gusammı hocam? gusammı ?
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM