Herkesin kafasında bir soru var... sığnaklar neden daha item vermiyor, verirsede Nadiren veriyor, diyor ki önceden 2. girmeye nadide,şaheser veriyordu, şimdi iksir düşmez oldu,
yani ozaman insanın aklına ikv sığnak,migrat yağma arttırıcı geliyor...
Yani ikv yönetimi tebrik ediyorum, insanlar migo,sığnak yağma arttırıcı alsınlar diye item düşme oranlarını düşürmüşler..
yha yanılıyorsam söleyin..
herneyse kafanızda soru işaretleri bırakmıyım ? :ugeek: :geek:
İyi forumlar...
Pinti Kenan..
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Re: Pinti Kenan..
arttırıcısız düşürdüklerimi söylüyorum
Alternator zırh
Fundıtores Zırh
Fundıtores kolye
Fundıtores yuzuk
Işık yüzük
Nucleus kolye
Bu yukardakılerden hariç diğer tüm itemlerim arttırıcılar gelmeden once vardı arttırıcılar geldikten sonra düşürdüklerim yukardadadır.Yani arrtırıcısız düşmez diye bişey yok hoş ya arttırıcı alsan da düşmüyor.En ummadıgın bı grupla dene belkı o zaman cıkar
Alternator zırh
Fundıtores Zırh
Fundıtores kolye
Fundıtores yuzuk
Işık yüzük
Nucleus kolye
Bu yukardakılerden hariç diğer tüm itemlerim arttırıcılar gelmeden once vardı arttırıcılar geldikten sonra düşürdüklerim yukardadadır.Yani arrtırıcısız düşmez diye bişey yok hoş ya arttırıcı alsan da düşmüyor.En ummadıgın bı grupla dene belkı o zaman cıkar
bende arttırıcı olmadan şifacıma ilk kenan kesişimde fundi kolye ertesi gün ikini kenanda fundi yüzük 3. motorinimde ibni cev asa düşürdüm.
migratta da 4 kere junon kestim hiç birinden eli boş dönmedim 4. junon fundi zırh...
migratta da 4 kere junon kestim hiç birinden eli boş dönmedim 4. junon fundi zırh...
Chexmacabre
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Plusszısan Hiçbişi Düşmüo Bu Kesin Kaç kere Junon Kestım hep Madalya sadace bı Kere Iksır Verdi 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...