bu tür DostLuk karsılasmalarına her zaman acık bır Loncayız,Sadece DOSTLUK amacıyla em atmak ısteyen tum Loncalara acıkız, oyunda ben olmasamda arkadaşlar ılgılenıorlar bu arada belax Loncasını tebrık ederım ve başarılarınızın devamını dılerım.
Kazanan tarafa da kaybeden tarafa da tebrikler...
Önemli olanın skor değil, dostluk olduğunun bilincinde olduğunuz nice savaşlarda beraber olmanız dileklerimle
Bu arada bir şey dikkatimi çekti
İki em'nin de son resminde belaxler 5 kişi, em'yi 5 kişi üzerinden mi yaptınız yoksa belaxler çok mu şanssız her em'de biri düşmüş gibi
iLk emde Son 10 dk da IIxİNFAZCIxII arkadaşımız düştü 2. emdede Son 7 dk kaLasıya Ben düştüm oyundan ama Rakibimiz Çok sağLamdı Başarılı bi oyun serqilediler Biz iksirlerimiz üzerinde ayakta durabldik çok sağLam Karakterleri var umarım değerLerini biLirler ...ayrıca BaşarıLar DileRim .. ReSt ..
Kazanan tarafa da kaybeden tarafa da tebrikler...
Önemli olanın skor değil, dostluk olduğunun bilincinde olduğunuz nice savaşlarda beraber olmanız dileklerimle
Bu arada bir şey dikkatimi çekti
İki em'nin de son resminde belaxler 5 kişi, em'yi 5 kişi üzerinden mi yaptınız yoksa belaxler çok mu şanssız her em'de biri düşmüş gibi
İyiForumlar...
BeLaX HAFİFE ALINMAYACAK KADAR GÜÇLÜ BİR LONCADIR. TABİ REST LONCASIDA ÖYLE AMA DÜN BİZİ ÜZEN ARKADAŞLAR OLDU YAŞIMIZA HÜRMET ETMEDİLR OLUP OLMAYACAK LAF SÖYLEDİLER SONUÇTA BİR DOSTLUK ERMEYDANIYDI TABİ BİZ BeLaX ÜYELERİ GÜÇLÜ VE AZİMLİ OLDUĞUMUZDAN YENDİK
SİZLERİN ETİKETİ OLDUĞU YERDE MARKA BİZİZ...BeLaX LoNCaSı...
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Tebrikler arkadaşlar böyle bir etkinliği düzenlediği için her iki tarafa ama özellikle BeLax Loncası üyelerini gözlerinden öpüyorum gözümü asla arkada bırakmadınız size güwenim sonsuz yapamayacağınız hiç birşey yok sizin aslan parçaları kasıp kavurun bu sunucuyu ... Tebrikler Arkadaşlar Allah yolunuzu açık etsin '' Rest & BeLax ''