SELAMLAR IKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ozkanpasa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

SELAMLAR IKV

Mesaj gönderen ozkanpasa »

selam arkadaşlar belkı bu konu defalarca acılmıstır belkıde bu konuyu acan kısıye hep aynı cevaplar verılmıstır ama ben bu sıkıntımı dıle gıtermekten yana bır sakınca bulmuyorum
yazacaklarımı maddeler halınce sıralayımda okuyan kısıler daha ıyı anlasın
1- bız nıye plus alırız?
bolgeden konusmak daha cok exp yaratıklardan dusecek efsunlu esyaların bıze dusme sansını daha cok arttırmak ıcın

2-akce nıye alıyıruz
sılahımızı yukseltmek ve dıger sanslarımızı arttırmak ıcın

3-pekı bu paralar nereye gıdıyor
tabıkıde ıkv ekıbıne calısanlarına A dan Z ye kadar bu oyunda emegı gecen herkese

sımde sıze soruyorum
plus aldım bolgeden konusabılıyorum charlarımı kasarken daha cok exp de aldım gelelım su efsun olayına sadece mıgrattan kasam da 320 tane madalya oldu dusunun 320 defa mıgrata gırılmıs ortalama junon 160 defa kesılmıs ve bır tane zırh dusmedı dedım kı akce geldı mıgrat arttırıcı aldım ama oda bos cıktı daha ıtem denen bırsey ondan sonra hıc dusmedı yemınde edıyorum once dusen pantolon dahı dusmuyor

junon kesıyoruz 1 hafta oldu olmadı orda dıkkatımı ceken bırseyı sıze solemek ıstıyorum cent kestık sadece ıtem plussız olan sıfaya dustu junon kestık ve ustune bastırarak soyluyorum zırh yıne o plussız sıfaya dustu

bana bunun acıklamasını yapın ama adam akıllı oyle kalıp olan yazıları kopyalayıp yapıstırarak degıl...

sımdı ben soruyorum sızlere benım aldıgım plus aldıgım mıgrat arttırıcılar nereye gıdıyor arkadasım ben o kadar emek verım para harcıyayım karsılıgında hıc bırsey vermeyın adalet sızce bu mu nasıl bır adalet bu

DUSUNCE OZGURLUGUMU KULLARAK SAYGI VE SEVGI CERCEVESINDE BU KONUYU ACTIM

BEYAZKÖŞK
Temizkan-Özkanpaşa
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: SELAMLAR IKV

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Elbette haklısınız ama bakın ŞANS ARTTICI yani size düşecek diye bir şey söylemiyor size düşme şansını öyle %60 felanda değil %5 %10 gibi rakamlarla arttırıyor.Kısaca şanslı olan kazanıyor derler ya acemi şansı aynı o iş şöyle diyelim arttıcı olmadan bir torbada 100 kırmızı top oluyor bu toplardan beyaz top çekme olasılığı nedir arttıcı varken bu 100 top 90 topa düşüyor bilmem anlatabildimmi
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

KaraXHayalet yazdı:Elbette haklısınız ama bakın ŞANS ARTTICI yani size düşecek diye bir şey söylemiyor size düşme şansını öyle %60 felanda değil %5 %10 gibi rakamlarla arttırıyor.Kısaca şanslı olan kazanıyor derler ya acemi şansı aynı o iş şöyle diyelim arttıcı olmadan bir torbada 100 kırmızı top oluyor bu toplardan beyaz top çekme olasılığı nedir arttıcı varken bu 100 top 90 topa düşüyor bilmem anlatabildimmi
Sonuçta çekceğin şey yine Bir "TOP" :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

xxJUN yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Elbette haklısınız ama bakın ŞANS ARTTICI yani size düşecek diye bir şey söylemiyor size düşme şansını öyle %60 felanda değil %5 %10 gibi rakamlarla arttırıyor.Kısaca şanslı olan kazanıyor derler ya acemi şansı aynı o iş şöyle diyelim arttıcı olmadan bir torbada 100 kırmızı top oluyor bu toplardan beyaz top çekme olasılığı nedir arttıcı varken bu 100 top 90 topa düşüyor bilmem anlatabildimmi
Sonuçta çekceğin şey yine Bir "TOP" :mrgreen:
o TOP da madalya oluyor işte :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön