Fazla içme kardeş kafa yapıyor sanırım.Buqrahan yazdı:Boş konuşmaya mı geldiniz kapı şurada gidebilirsiniz...
Sunucu: Meran yazıyor. ( ( Bu Bölüm TEŞKİLAT ) ) Farkındaysanız...
Yükseliş, Duraklama ve Gerileme Dönemindeki loncalar
Re: Yükseliş, Duraklama ve Gerileme Dönemindeki loncalar
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
aNaRcHy yazdı:Fazla içme kardeş kafa yapıyor sanırım.Buqrahan yazdı:Boş konuşmaya mı geldiniz kapı şurada gidebilirsiniz...
ahahaha

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ne kadar içtin ?Buqrahan yazdı:Boş konuşmaya mı geldiniz kapı şurada gidebilirsiniz...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Osmanlı kıyamet vakti sanki
her loncanın padişahlarını ve sadrazamlarınıda yaz bari 
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
vezir-i azamlarıdaburhanabi yazdı:Osmanlı kıyamet vakti sankiher loncanın padişahlarını ve sadrazamlarınıda yaz bari

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Bence emin haklı.Hatta sonx loncası kapanacak duruma geldi.
Çünkü sonx loncasının en büyük liderleri cemil ve yaşar abi Hükümdarx oldu ayrıca sonx ten kaçan tüm arkdaşlar Hükümdarx olmaya basladı.gelişenler arasında hükümdarx olmaması beni şaşırttı.
Çünkü sonx loncasının en büyük liderleri cemil ve yaşar abi Hükümdarx oldu ayrıca sonx ten kaçan tüm arkdaşlar Hükümdarx olmaya basladı.gelişenler arasında hükümdarx olmaması beni şaşırttı.
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
wolfpack team
Yükseldi
100 çar soyulma üzerine geldi
Oyunu bırakanlarımız Oldu Durakladı .. 
Ve Gerilemeden Kapattık :mrgreen:
TskX Team Eskiler bilir ..
Yükselmeden Durakladı
Hepsini Soydum Bitti.. :mrgreen:
Yükseldi
Ve Gerilemeden Kapattık :mrgreen:
TskX Team Eskiler bilir ..
Yükselmeden Durakladı
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
endx adının türkçe karşılı ne ?Endx yazdı:Bence emin haklı.Hatta sonx loncası kapanacak duruma geldi.
bizi izlemeye devam edin zira ancak izleyebilirsiniz :ugeek: ayrıca defalarca söylememe rağmen o kalın kafanozı neden bunu almıyor yaşar ne ki sonx loncasında yönetici olacak? cemil abiye gelince giden gitmiştir gittiği an bitmiştir kapişmi canım, cemil abin varlığından nasıl etkilenmediysek yokluğundanda etkilenmediğimizi o kalın kafana yada başka bi yerine sok.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
abdullah abi şunu bil abi kıskandıkları için yazıyorlar bunları adamın nick ine baksana endx hahaahahaha o kadar sevdalı yani sizesonxlazz yazdı:endx adının türkçe karşılı ne ?Endx yazdı:Bence emin haklı.Hatta sonx loncası kapanacak duruma geldi.
Çünkü sonx loncasının en büyük liderleri cemil ve yaşar abi Hükümdarx oldu ayrıca sonx ten kaçan tüm arkdaşlar Hükümdarx olmaya basladı.gelişenler arasında hükümdarx olmaması beni şaşırttı.![]()
bizi izlemeye devam edin zira ancak izleyebilirsiniz :ugeek: ayrıca defalarca söylememe rağmen o kalın kafanozı neden bunu almıyor yaşar ne ki sonx loncasında yönetici olacak? cemil abiye gelince giden gitmiştir gittiği an bitmiştir kapişmi canım, cemil abin varlığından nasıl etkilenmediysek yokluğundanda etkilenmediğimizi o kalın kafana yada başka bi yerine sok.
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
Her Grubun Kendi İçerisinde Bir dostluğu bulunmaktadır Kim kiminle Nasıl anlaşıyorsa Bu böyle gider,
Gerilemeymiş ilerlemeymiş bunlar Bariz tartışma'ya yönelik konular, Herkes Grup liderlerinin veyahut toplanıp konusmuş ve karar alınmış grupların ''Biz bize yeteriz, 6 kişi bile Olsak Biz Dost'uz'' Diyerek Kendilerini sınırlandıra biliyorlar.
Bazı grup dostlukları var Grup içinde Gruplaşmalar Bazan kavgalar Bazanda ilgisizlik olarak ayrılmalara geline bilinıyor,
Lonca Sistemi''Guild'' Halen Oyunumuzda Mevcut Degıl herkes bir bekleyiş bir arayış içerisinde, Bir lonca adında ''Bu gruba, şu gruba ,onların grubuna'' girmeye çaba sarfedilir, Buda Karakterlerimizin gelişiminde Olumsuz etkiler yaratmaktadır...
İyi forumlar...
Gerilemeymiş ilerlemeymiş bunlar Bariz tartışma'ya yönelik konular, Herkes Grup liderlerinin veyahut toplanıp konusmuş ve karar alınmış grupların ''Biz bize yeteriz, 6 kişi bile Olsak Biz Dost'uz'' Diyerek Kendilerini sınırlandıra biliyorlar.
Bazı grup dostlukları var Grup içinde Gruplaşmalar Bazan kavgalar Bazanda ilgisizlik olarak ayrılmalara geline bilinıyor,
Lonca Sistemi''Guild'' Halen Oyunumuzda Mevcut Degıl herkes bir bekleyiş bir arayış içerisinde, Bir lonca adında ''Bu gruba, şu gruba ,onların grubuna'' girmeye çaba sarfedilir, Buda Karakterlerimizin gelişiminde Olumsuz etkiler yaratmaktadır...
İyi forumlar...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...