Darthwader.....Veda..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Darthwader.....Veda..

Mesaj gönderen daywalker »

Öncelikle forumda bu tarz konular açmayı hiç sevmem ama uzun zamandır oyuna girmediğim için
foruma yazma ihtiyacı hissettim (herkese ulaşabilmek için)
Sancak sunucusu açıldıktan 1-2 ay kadar sonra başladığım İKV oyununa dönmemek üzere veda ediyorum.
Çok çatafatlı yazamıycam :) neticede bir veda yazısı.
İyi kötü konuştuğum, görüştüğüm herkes kendine iyi baksın, hakkınızı helal edin, benden yana hakkı olana helal olsun.
Elveda ikv.....

Eskilerden Darthwader & Ataxfilozof
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Re: Darthwader.....Veda..

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Helal olsun kardeş.. ReaL hayatta başarıLar..
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

daywalker yazdı:Öncelikle forumda bu tarz konular açmayı hiç sevmem ama uzun zamandır oyuna girmediğim için
foruma yazma ihtiyacı hissettim (herkese ulaşabilmek için)
Sancak sunucusu açıldıktan 1-2 ay kadar sonra başladığım İKV oyununa dönmemek üzere veda ediyorum.
Çok çatafatlı yazamıycam :) neticede bir veda yazısı.
İyi kötü konuştuğum, görüştüğüm herkes kendine iyi baksın, hakkınızı helal edin, benden yana hakkı olana helal olsun.
Elveda ikv.....

Eskilerden Darthwader & Ataxfilozof
:( Servet abi gitme kal demek isterdim de kararını vermişsin bizede elveda demek düşer ( oyun açısından )..
İkv de tanıştığım kalbi temiz, davranışlarını örnek aldığım saygıdeğer kişilerden birisin, umarım hayatında her şey gönlünce olur ..
Allah a emanetsin abi ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Ah ikv ah oyuncularına sahip çıkma bir bir gitsinler kopsunlar senden ve bizden, bizide oyunu bırakmamız için elinden geleni yapsın.
Servet seninle tanıstık aynı loncayı paylastık inan bu bize şeref verdi paşam inşallah hakkına hayırlısı olur irtibatı koparma her zaman bekliyoruz...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kupluce yazdı: :( Servet abi gitme kal demek isterdim de kararını vermişsin bizede elveda demek düşer ( oyun açısından )..
İkv de tanıştığım kalbi temiz, davranışlarını örnek aldığım saygıdeğer kişilerden birisin, umarım hayatında her şey gönlünce olur ..
Allah a emanetsin abi ..
Salihim şu oyunda tanıdığım en karakterli en dürüst insanlardan birisin, irtibatı koparmayalım (feyste eklisin :) )
olcaytoo yazdı:Ah ikv ah oyuncularına sahip çıkma bir bir gitsinler kopsunlar senden ve bizden, bizide oyunu bırakmamız için elinden geleni yapsın.
Servet seninle tanıstık aynı loncayı paylastık inan bu bize şeref verdi paşam inşallah hakkına hayırlısı olur irtibatı koparma her zaman bekliyoruz...
Olcayım ikv de yaptığım en güzel şey ATA loncasına girmek ve sizlerle tanışmış olmaktır. Benim için bir şerefti aranızda olmak. Hepinizi çok özlüycem.

Not: Aç bi feys olcayım irtibatımız kopmasın :)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

sancak sunucu ve ikv en değerleri oyuncularından birini daha kaybetmiş diyebiliriz.
oyunu oyun gibi oynayan ender kişilerdendin valla belki sivri adada kp kasarken tartısma olmustu aramızda o olmasa ROW loncasını beraber kurcaktık belki :D neyse kendin icin en iyi kararı vermişşindir inş herşey senin icin en iyisi olsun Allah ' a emanet ol..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

İkv dürüst kişilikli bir oyuncusunu kaybetti. :cry: Gerçek hayatta başarılar.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bygloyn yazdı:sancak sunucu ve ikv en değerleri oyuncularından birini daha kaybetmiş diyebiliriz.
oyunu oyun gibi oynayan ender kişilerdendin valla belki sivri adada kp kasarken tartısma olmustu aramızda o olmasa ROW loncasını beraber kurcaktık belki :D neyse kendin icin en iyi kararı vermişşindir inş herşey senin icin en iyisi olsun Allah ' a emanet ol..
Teşekkürler iyi dileklerin için, evet sivriadada bir tartışma olmuştu kp kasarken savaş çıktı bi anda :)
Ama ben ayırmaya çalışan taraftım, zaten baktım ayrılmıyolar kızdım bıraktım kp kasmayı :)

Muriscoyagmao yazdı:İkv dürüst kişilikli bir oyuncusunu kaybetti. :cry: Gerçek hayatta başarılar.
Teşekkürler güzel düşüncülerin için, sizleri tanımış olmak yeterli benim için.
WHiTexDeWiL yazdı:Helal olsun kardeş.. ReaL hayatta başarıLar..
Teşekkürler iyi dileklerin için
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Real hayatında başarılar dilerim Allah'a emanetsin.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

ReaL hayatın'da başarıLar diLerim .. :!: