seni kandırmışlar
Adam Azmibey diye char açmış
sonrada alt satıra kaydırıp
(Yönetici)(GM)Azmibey diye devam etmiş o kişi yönetici değildir
Bu ne biçim bi GM
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: Bu ne biçim bi GM
kardes ben orda msj atıorm adama azmibey çıkıo o bana yazarken yönetici gm cıkıo ve bölgeye de yazıo

Headshotx-Headshotxşifa-Headshotxbüyü
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
işte onun için değil
normal bir gmye mesaj atarken
azmibey veya Lathander diye değil
(gm)azmibey diye gider
normal bir gmye mesaj atarken
azmibey veya Lathander diye değil
(gm)azmibey diye gider

Merhaba ...
Hiçbir Game Master sizden Üyelik adı , Şifre istemez . Aşağıdaki Fotoğraf normal bir Gm nin gönderdiği mesaj türüdür .

Hiçbir Game Master sizden Üyelik adı , Şifre istemez . Aşağıdaki Fotoğraf normal bir Gm nin gönderdiği mesaj türüdür .

tmm cok teşşekkürler fakat anlamadığım birşey daha var gercek bir gm olan RENA neden müdale etmior ona anlamıyorum. içinde argo kelime bulunmayan karakterimden dolayı tüm üyeliğimi bloke edior fakat hırsızlara neden el sürmüyor bunu anlamıs değilim

Headshotx-Headshotxşifa-Headshotxbüyü
Cıks olmamış.
Sizi kandırmaya çalışan kişinin Fotoğrafını alıp İkv Destek yollarsanız oda cezasını bulur , Sizin neden blok yediğinizi tabiki bilemiyorum Gene İkv Destekten öğreneceksinizsergent yazdı:tmm cok teşşekkürler fakat anlamadığım birşey daha var gercek bir gm olan RENA neden müdale etmior ona anlamıyorum. içinde argo kelime bulunmayan karakterimden dolayı tüm üyeliğimi bloke edior fakat hırsızlara neden el sürmüyor bunu anlamıs değilim
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Hiç bir GM Sizden şifre talep etmez.
İyi Forumlar.
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Hiç bir GM Sizden şifre talep etmez.
İyi Forumlar.
Koray YAR