Bu ne biçim bi GM
Bu ne biçim bi GM
Arkadaslar ben bir Gm arkadasa soru sordum bu Gm arkadas da benden üyeliğimi şifremi istedi, bu ne biçim bir GM dir. Ondan sonra bu arkadas benden 49 lvl bir charımın olduğu bir üyelik bilgileri verdiğim takdirde blok u kaldırcağını söyledi. bu oyunun GM leri hırsızmı yani ne iş anlamadım. foto da cektim fakat foto koymasını bilmediğim icin koyamıyorum.

Headshotx-Headshotxşifa-Headshotxbüyü
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Re: Bu ne biçim bi GM
ben bile o kadr yönetim karşıtı oldugum halde böyle sacma seylerı gorunce cıldırıyorum.arkadaşım gm,dev oyunu yapan kişiler zaten senın sifrenle ne alaksı olsun adam istediği itemı aynı anda oluşturur senın hesabını nıye calsın az mantıklı eleştiri yapın ya.oyun oynarken sürekli geçen sarı yazılarıda mı okumuyorsunuz ? gm ler sizde şifre istemez diyorlar bas bas bağırıyorlar ama gel gelelim bizim oyuncular bi türlü anlamıyor.
arkadasım adamın ismi bu (YÖNETİCİ)(GM)Azmibey bu ismi sadece Gm ler kullanır diye biliorm

Selam . .
Şunu unutmayın ki hiçbir oyun yöneticisi (GM,DEV) sizden Kullanıcı Adı ve Şifrenizi talep etmez. Böyle kişilere kanmayınız, bunlar hesaplarınızı çalmak için hazırlanmış şeylerden bazıları. Oyunda yöneticilerin konuşma panelinde isimleri şöyle gözükmektedir;
[{YÖNETİCİ}[GM]CaptainATX]:
[{YÖNETİCİ}[DEV]Lathander]
/color]
Şunu unutmayın ki hiçbir oyun yöneticisi (GM,DEV) sizden Kullanıcı Adı ve Şifrenizi talep etmez. Böyle kişilere kanmayınız, bunlar hesaplarınızı çalmak için hazırlanmış şeylerden bazıları. Oyunda yöneticilerin konuşma panelinde isimleri şöyle gözükmektedir;
[{YÖNETİCİ}[GM]CaptainATX]:
[{YÖNETİCİ}[DEV]Lathander]
En son JouRney tarafından 26 Mar 2011 16:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
size foto ları gösterirdim fakat foto koymayı bilmiyorum

Journey arkadasım (YÖNETİCİ)(GM)RaNa bana block atan gm arkadasdır
ve ne illgincki benden sifre isteyen kisinin adı (YÖNETİCİ)(GM)Azmibey dir. bu arkadsın ismi nasıl böyle yazabilir bunu çözemedim???

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları