Yeni Gözlükler Hk. (Öneri-Destek)
Re: Yeni Gözlükler Hk. (Öneri-Destek)
Öneri güzel fakat sevgili saygıdeğer yöneticilerimizin, bizim oyundan aldığımız zevkin umrunda olmadıkları kanısındayım. Yani öneriye muhakkak Büyük Sobee Ekibi için kar sağlayacak 2*3 ekleme yapılırsa gayet uygun görülüp yerine getirileceğini düşünmekteyim. Zira yakında bölgeden her yazacağımız kelime başına 1 akçe bile gidebileceğini düşünüyorum kanımca
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim.Umarım en kısa zamanda olumlu bir sonuç alabiliriz.Benim göndermiş olduğum mesaja karşılık cevap neredeyse gönderdikten 15-20dk. sonra geldi.Cevap pek hoşnut edici değil ama,zaman ilerledikçe belki isteklerin çoğalmasıyla bir şeyler düşünülebilir...
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Zwartan yazdı:Merhaba,
Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.
Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.
Fakat sizlerin önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.
Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Pluslı kullanıcı için 1/3, plussız için 1/5) eklenecektir.
İyi oyunlar dileriz.
Sobee Studios Ekibi
Nerull yazdı:Bu değişiklik sadece Nadide gözlükler için geçerli berkan.berkan587 yazdı:Turkuaz Gözlükler için geçerli mi ?
Turkuaz klan gözlükleri alışverişte kullanılabildiği, yani el değiştirebildiği için bu değişiklikten etkilenmeyecekler.
Aksini yapmak oyun içinde klan gözlükleriyle klan parasının aktarılabilmesine yol açar. Bu sebepten dolayı alınması daha zor olan ve daha değerli olan Nadide klan gözlüklerin Klan tüccarlarına satılabilmesi için değişiklik yapacağız.
Genel Etkileşim'de bulunan Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda! konusunun 14 ve 15. sayfalarında Zwartan ve Nerull'un açıklamalarını bulabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bugüne kadar çok fazla saçma konu açıldı belki de bende saçma konular açtım ama en anlamlı konulardan birtanesi bu oldu ben gece gündüz para kasıp onu da kp ye harcayarak mor m2 elektrik büyücü gözlüğü aldım 90bin kp dile dolay herkes bu kadarını kasamıyor bunu biliyorsunuz ne oldu m2.5 gibi sanki porsiyon yemek söylüyorsun gibi saçma bi gözlük sistemi geldi madem gözlük gelecek neden bize deli gibi gözlük kastırdınız en azından morları satalım yada kp alalım bu da yok cidden çok güzel bi konu ve yöneticilerin bunları anlamaları lazım ve bu konuyu düşünmeleri lazım