Evet arkadaşalr , dün açtığım bir konuda. Bir hırsızın yönetim kadrosunda olduğunu beyan etmiştim.
Lakin konu gece gizlice kaldırılıp , hesabın uzaklaştırıldı. Peki Sebep ?
Sebep birini suçlamak yazıyor , gerçekten çok güldüm
Bu forumda , onlarca, yüzcelerce şu hırsız bu hırsız diye konular açılmadı mı ?
Peki soruyorum kaç kişi ban yedi forumda ? evet Kristalxteam 'in yorumu doğruydu. Önceki yoruma yazdığı şey dün gece vuku buldu.
Adam işine gelmeyen konuyu rahatlıkla kaldırttı.
Sizi kınamaktan baska birşey gelmiyor elimden , dilerim o yediğiniz haram lokmaların hesabını öbür tarafta sizden sorarım.Düne kadar altında donu olmayanlarda biryere gelince onlarda geçmişini unutuvermiş.
Konuyu silmiceğinizi bilsem şuraya bir metin yazar , yönetimdeki bir kaç kişinin nasıl biri olduğunu uslubuna uygun belirtirdimde , Haksızlığın gözü kör olsun. Siz bunuda silin , daha sonra bu hesabımıda kapatın.
İyi Forumlar...
( Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın zihniyetindeki arkadaşlarada teşekür ederim . Bi tarafımdan ayrılmayıp şu var mı bu var mı diyenler , ve çarım soyulduktan sonra bir Selamun Aleyküm demeyi esirgeyenlerede teşekür ederim. )
Arkadaşım Ne kadar Ban Yesede Forumda hırsız Veya Başka Biri.. Banlı olan hesabına Girerken Ne yazıyor ? Sadece Bu hesabınız Banlanmıştır...
Ayrıca Çarını Çaldırmışsın Haykırıon
Bu Çalanın Değil Senin suçun Nasıl çaldırıosunuz Anlam Veremiorum..
Yönetime haykırmak Saçma olur.. Çünkü Oyun kurallarını üyeliğini alırken kabul ediyorum diyorsun.. oyunun
kurallarını 1 kere okudun mu ???
Cevap : Hayır
Yani Yargısız İnfaz Yapıyorsun..
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Ne Yapsın Senin ÇArını ??
Aynısını kopyalayabilirken ? neden Çalsın ?
Yönetici Adı üstünde..
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Öncelikle bahsettiğiniz ismin yönetim içerisinde herhangi bir üyeliği yada etkisi bulunmamaktadır.
Yazmış olduğunuz konu ve içerik forum kuralları gereğince silinmiştir. Herhangi bir kişi yada kişilerin bunda etkisi yoktur.
Ve akabinde /color]
Forum Kuralları Madde 1.İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
ve
Forum Kuralları Madde 5.İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.