ADORABLE Savascım 999 Gun Blok Yemistır Bu Cezayı Veren Gm!
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ADORABLE Savascım 999 Gun Blok Yemistır Bu Cezayı Veren Gm!
100 Kere Belirttiler Yasak olduğunu Halen Bilmeyen Var Diyosunuz.Hiç Olmazsa Oyunu Oynarken Sarı Yazıyla istem Yazısı Geçiyor Onu Okuyun.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
O Konuda HakLı Olabılırsın Ama.. Bu Herzaman İcin DiL Yeni Oynayanlarıda var Acemileride Var Ben Kalkıp İsteyım Kardesım Girmis Böyle Bir Acemilik Yapmıs Bu Uyarısız Yargısız İnfaz Yapılır Anlamına Gelmez Ne Demek Yha Sen Geceni Gundüzüne Kat Basit Bir Hatadan Dolayı 999 Gun Blok Ye Olucak Sey DiL Hersey Okadar Basitlestirilmiski Artik Ceza Verilmesi Gereken Yerlerde Ceza Verılmıyor Anlık Hatalarıda Bir Fiskede Silebiliyolar Ben Hak Etseydim Buqun Suan Bu Konuyu İnanki Acmazdım Basit Bir Hatadan Dolayı Boyle Agır Bir Ceza Verilmesi HaksızLık Kımıne Gore Yersız Kımine Gore Yerinde Ama Benım Yerımde Sizde Olabilirdiniz..
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DoNotDisturb
DoNotDisturb
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
ATABEY bu arkadaş normalmi acaba çok merak ediyorum
bir insan ancak bu kadar kendini beğenmiş olur
bir insan ancak bu kadar kendini beğenmiş olur
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
kardes sizde hiçmi akıl yok abi kardeş zeka probleminiz var sanırsam oyun ıcın gece yatmıyorsunuz + para verıyorsunuz oyun ıcın (XD) + ban yıyorsunuz valla ben bunları gerçek hayatta yapan adamı görsem döverım oyuna para verıyorsunuz zamanınızı kaybedıyorsunuz hadı onuda geçtım bıde para verıyorsunuz (Zuhaha) valla Allah akıl fıkır versın dıyorum ==Geçmiş olsun==
xD
xD
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
Sana 999 az bile 3 sene sonra gelicek çarın gerçtekten yöneticilere yuh senin direk çarı silmeleri lazımdı
)
inş kurtuluruz senden tılsımdan geldin burda artsitlik yapıyosn eyaletine dön yeğen
)
o banı atan gmden allah 1000 defa razı olsun görsem elini öpücem. Diyosunki hiç mi allah kokunuz yok olum sende onun 1 gramı bile yokk çok iyi olmuş senin gibi küfürbaz anne kardeş demeden söven küfür bazlara az bile bu bide byüğüm diyosn önce adam ol yeğen
) varya şuan moralim tavan yaptı
dersinki bi tarafına bişe yak onuda yaparım sen o çarı bidaha göremede
) ya walla o gm yi buluyım yanaklarından ellerinden öpücem
hadi sana by by yeğnimm
))))
inş kurtuluruz senden tılsımdan geldin burda artsitlik yapıyosn eyaletine dön yeğen
o banı atan gmden allah 1000 defa razı olsun görsem elini öpücem. Diyosunki hiç mi allah kokunuz yok olum sende onun 1 gramı bile yokk çok iyi olmuş senin gibi küfürbaz anne kardeş demeden söven küfür bazlara az bile bu bide byüğüm diyosn önce adam ol yeğen
En son RunsaA tarafından 26 Mar 2011 19:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[KuKLaCı]
ÜzüLme 3 sene sonra açıLır
Seven Korur sevmeyen sevinir bu böyLe kimse abuk subuk laf etmesin oyunda 1 lwl char açıp hatta yetinmeyip kendi charıyla biLe ana bacı söven biri Ban yemiş şimdi ben buna üzüLecek miyim herkez kendi açısından baksın oLaya yinede geçmiş oLsun.. Ama ilahi adaLet.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Komiksiniz beyler :roll:
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>