Eski gözlükler
-
xxturkoglu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Eski gözlükler
Eski mor gözlüklerimiz elimizde patladı , bunun yerine mor gözlkleri tüccara satıp Kpleri geri istioruz .
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eski gözlükler
kp leri geri verme konusunda hiç olumlu bakmıyorlar ama aktarımı açılsa hiç değilse bir çözüm olur diye düşünüyorum!
http://bit.ly/qM7njk
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Eski mor gözlükler gerçekten canımızı çok yaktı. Çok ters bir durum ve bir o kadar sinir bozucu. Bilseydim M2 mor elektrik ve M2 mor element koruyucu çekmezdim. Pişmanım 
Umarım bizleri sevindirici bir şeyler yaparlar. En azından AKÇE ile MOR EŞYA aktarımı olsa rağzıyım.
Umarım bizleri sevindirici bir şeyler yaparlar. En azından AKÇE ile MOR EŞYA aktarımı olsa rağzıyım.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Zaten bu saatten sonra ikv den akçesiz bi şey beklemeyinSOVE yazdı:Eski mor gözlükler gerçekten canımızı çok yaktı. Çok ters bir durum ve bir o kadar sinir bozucu. Bilseydim M2 mor elektrik ve M2 mor element koruyucu çekmezdim. Pişmanım
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...