bencede satılması çok iyi olmaz o zaman insanlar bir m2 gözlük alır her hafta satıp tekra başka bir gözlük alır kafasına göre büyün gözlükleri takar çıkarır bence olmaz böyle birşey
ayrıca sironur güzel bir açıklama yapmış katılıyorum
bizdeki m2 mor gözlükler sonsuza kadar kullanılacakmı sanıyordunuz elbette daha iyisi çıkaçak her zaman böyle olmuştur
eskiden de alman istemelr 1 numaraydı yer altı geldi yücelenelr 1 numara oldu bu böyledir
MOR GÖZLÜKLER TÜCCARA KP KARŞILIĞI SATILABİLSİN.. !
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MOR GÖZLÜKLER TÜCCARA KP KARŞILIĞI SATILABİLSİN.. !
halilumit yazdı:bencede satılması çok iyi olmaz o zaman insanlar bir m2 gözlük alır her hafta satıp tekra başka bir gözlük alır kafasına göre büyün gözlükleri takar çıkarır bence olmaz böyle birşey
ayrıca sironur güzel bir açıklama yapmış katılıyorum
bizdeki m2 mor gözlükler sonsuza kadar kullanılacakmı sanıyordunuz elbette daha iyisi çıkaçak her zaman böyle olmuştur
eskiden de alman istemelr 1 numaraydı yer altı geldi yücelenelr 1 numara oldu bu böyledir
bari çok bi fark olsada kp kasmaya değse!
http://bit.ly/qM7njk
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Oyuncular : Mor gözlükler tüccara geri satılsın giden kp ler geri gelsin.
Yönetim : Biraz akçe verde bakarız.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Eski gözlüklerin kp karsılıgında satılıp yeni gözlükleri o kp ile almamız tüm oyuncular için iyi olacaktır...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
xTANIMSIZx yazdı:Oyuncular : Mor gözlükler tüccara geri satılsın giden kp ler geri gelsin.
Sadece morlar satılsın. M2 Mor gözlükler. daha yeni 2 mor gözlük çektik. biri de hedef üstelik. aradaki fark 2.5 la 15 bin. 1 gün sürmez. ama su an atsan atılmaz satsan satılmaz. bildiğin elimizde kaldı gözlükler.
M2 morların satışa konulmadığı vs göz önüne alınırısa, M2 gözlüğünü tüccara satabilmeli insanlar. 60 bin kp ise 60 binini geri alabilmeli. ben bu fikre katılıyorum.
Ama sadece mor gözlükler için. Diğer türlü 35 level gözlükler 1 2 m den alıp satılır tüccara. o da olmaz.
M2 morların satışa konulmadığı vs göz önüne alınırısa, M2 gözlüğünü tüccara satabilmeli insanlar. 60 bin kp ise 60 binini geri alabilmeli. ben bu fikre katılıyorum.
Ama sadece mor gözlükler için. Diğer türlü 35 level gözlükler 1 2 m den alıp satılır tüccara. o da olmaz.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
dalga mı geçiyon?Kayzer yazdı:gözlük geri satılsın hangisi lazımsa bendekini satıp onu alayım sonra değişirim tekrar hepsine ayrı ayrı kp vermeye ne gerek var değilmi
adamlar duzgunce yazmıslar,zaten tuccara gerı satılınca 120 bın kp lık bıseyse 60 bın kp verıcek aynını vermıcekkı.biz onada razıyız
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Legendxdalgac yazdı:Eski gözlüklerin kp karsılıgında satılıp yeni gözlükleri o kp ile almamız tüm oyuncular için iyi olacaktır...
Göster
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

Destege kopyala yapıstırr 
Selamlar... Bildiginiz üzere m2 mor gözlük cekenler büyük bi zarara ugramıstır sahsen ben 400bin küsür kp zarardayım.Sadece ve sadece Mor gözlüklerin tüccara geri satışı serbest olsa satın aldıgımız kpye gözlügü geri satsak da yere atmak zorunda kalmasak sizcede iyi olmazmı ? SADECE MOR GÖZLÜKLER İÇİN
Selamlar... Bildiginiz üzere m2 mor gözlük cekenler büyük bi zarara ugramıstır sahsen ben 400bin küsür kp zarardayım.Sadece ve sadece Mor gözlüklerin tüccara geri satışı serbest olsa satın aldıgımız kpye gözlügü geri satsak da yere atmak zorunda kalmasak sizcede iyi olmazmı ? SADECE MOR GÖZLÜKLER İÇİN
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.
Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.
Fakat siz oyuncularımızın önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.
Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Plus Paketli kullanıcı için 1/3, Plus paketi olmayan kulanıcı için 1/5) eklenecektir.
İyi eğlenceler dileriz.
Sobee Studios Ekibi
Facebook da acıklama yapılmıs
:twisted: :twisted: :twisted:
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.
Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.
Fakat siz oyuncularımızın önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.
Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Plus Paketli kullanıcı için 1/3, Plus paketi olmayan kulanıcı için 1/5) eklenecektir.
İyi eğlenceler dileriz.
Sobee Studios Ekibi
Facebook da acıklama yapılmıs
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]