DeathLord yazdı:Arkadaşlar hiçbirşeyin boşa gittiği yok.Örneğin m2 buz var elinizde nadide olanından.Siz üste 22500 kp verip sadece 9 hasar artırmak ister misiniz?Şahsen ben istemem.Sadece tip için alacaksanız o sizin ahmaklığınız.Şahsen tipleri de normal gözlüğe göre güzel değil.Haa, yan gözlük mü alacaksınız?Tip olsun diye gidip alırsınız.Maraton gözlükler çok işe yarar mesela.Sırf 9 hasar için mantıksız para harcamasın kimse.Yoksa piyasa bayağı kıpırdayacak.
İlk bende görünüşlerine kapıldım ; Fakat senin dediğin çok doğru, Amaçları ne diye sorarsanız farkında olursunuz çünkü KP Şans satılıyor Eğer Yeni gözlük gelmese onları kimse alır mıydı hayır Ama şimdi göz boyayarak onu satmak amaçlanmıştır, Ama Maraton Adam güzel olmuş onu alırız yeterli olur bize
+Rep.
ben o kadar çalıştım didindim mor gözlüğü aldım şahsen ben yeni gelen gözlükleri kullanmayacağım.
ossun varsın 9 hasarınız benden yüksek olsun karşımda direnemedikten sonra
pLayboys yazdı:ben o kadar çalıştım didindim mor gözlüğü aldım şahsen ben yeni gelen gözlükleri kullanmayacağım.
ossun varsın 9 hasarınız benden yüksek olsun karşımda direnemedikten sonra
Panpa Kaşınma Ben Tek çantadan 3 Zırhı da düşürmüş adamım ama Hep Arkadaşlarımın karakterlerine düşürebiliom kendi karakterlerimde var bişiler
Zaten benim karakterin Adı biraz şeyy ..