·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
serkann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları

Mesaj gönderen serkann »

acını anlıyorum kardeş kime tekme tokat dalınsa bu kadar acı verir :D karızman yok dıe sana dalmıycz dıe bı kural yok madem kımsenın dalmasını istemiyorsun yaa klandan cık ya da oyunu bıraak ya da böle sacma konularla forumu kirletme...
~~ AtarLı Meranın Giderli Loncası ~~
ZaMaNxTeaM !

ZamanxVaKti

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

serkann yazdı:acını anlıyorum kardeş kime tekme tokat dalınsa bu kadar acı verir :D karızman yok dıe sana dalmıycz dıe bı kural yok madem kımsenın dalmasını istemiyorsun yaa klandan cık ya da oyunu bıraak ya da böle sacma konularla forumu kirletme...
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Resim
Resim
Savaş öncesi ...
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Zamanxtakiqq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zamanxtakiqq »

Lonca değişmiş burhanda bile zırh olumuş:D oyun için kavga etmeyin yok akrizma var yok yok sen beni kesmiş :D

Not:Zamanxtakiq silinmiştir...
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Erdem(QMCERDEMQ) arkadaşımın yanlışlıkla birisini şikayet etmesi sebebiyle 1 hafta susturulma cezası almış bulunmaktayım 1 hafta oyunda madende olacağım ulaşmak isteyen olursa skype den ulaşabilir.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

ErNeSTo yazdı:Erdem(QMCERDEMQ) arkadaşımın yanlışlıkla birisini şikayet etmesi sebebiyle 1 hafta susturulma cezası almış bulunmaktayım 1 hafta oyunda madende olacağım ulaşmak isteyen olursa skype den ulaşabilir.
Rağad ol :)
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

burhan güzel araştırma yapmışsın tebrik ederim . Büyü hasarlrı ve hasarları da olsaydı gerçekten bir çok kısının takdirini alırdın ..

Sekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
Sagol seKo'm :)[/b]
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Sekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorum :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Tokerx yazdı:
serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorum :D
uğur bana imza yapar mısın ? :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön