Yeni gözlüklerin gelmesiyle elimizde kalan M2 gözlüklerin telafisi için oyuncuların hemfikir olduğu "gözlüklerin tüccara satılıp kpnin geri alınması"yla ilgili ısrarlarınızı lütfen destek ekibine bildirin.
Dilerseniz aşağıdaki hazır metni kullanabilirsiniz;
" Merhaba
Yeni gözlüklerin gelmesiyle beraber çoğu oyuncunun şikayetçi olduğu mühim bir mesele söz konusu.Önceden aldığımız nadide M2 gözlüklerin yeni gelen gözlüklerle birlikte bir değeri kalmadığı konusunda oyuncular şikayetçi.
Bunun için ben dahil bir çok oyuncunun hemfikir olduğu bir çözümümüz var.Aldığımız gözlüklerin kp miktarını tüccarlara sattığımızda geri alabilmemiz doğrultusunda oyuncuların rahat bir nefes alabilmesinin ve çok daha keyifli bir oyun ortamı oluşabileceğinin kanaatindeyim/kanaatindeyiz.
Değerlendirilmesini arz ederim... "
Yeni Gözlükler Hk. (Öneri-Destek)
- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Yeni Gözlükler Hk. (Öneri-Destek)
Sahsen ben Destege gonderdim !!
Hic dusunmeden Guncelleme Yapilio!! :!:
Hic dusunmeden Guncelleme Yapilio!! :!:

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Başka bir konu ararken denk geldim konuya bari cevap yazayım. 
Gerçekten çok saçma olur. Mor gözlükler hariç. Ancak onları teslim etmek için de aynı klanda olmak ve gerekli şana sahip olmak gibi bir kural getirilirse düşünülebilir.
Gerçekten çok saçma olur. Mor gözlükler hariç. Ancak onları teslim etmek için de aynı klanda olmak ve gerekli şana sahip olmak gibi bir kural getirilirse düşünülebilir.
PIRASASAPI
Bir ay önce 3 adet 49 çarıma M2 buz(mor),m2 hedef(mor),m2şifa(mor) gözlüklerini çektim.
Bugün yeni gözlükler geldi, Ben yeni gözlükleri çekersem bu gözlükleri napıcam ?
Yaklaşık 350bin kp zararım var
Bugün yeni gözlükler geldi, Ben yeni gözlükleri çekersem bu gözlükleri napıcam ?
Yaklaşık 350bin kp zararım var
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- moment
- Cin Avcısı
- Lonca: SON
ßéncé qözLüKLere qünceLLéme veRsinLer herkes enayi qibi akçeyle kp arttırıcı alıp kp kasmak zorunda bırakıcaklar insanları oyun resmen para oLdu ...
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Eline ve Ağzına Sağlık Mesajı Desteğe Gönderdim. Herkezinde Göndermesini Rica Ediyorum.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Yemınle Boyle Sacma Bır olay OLmaz resmen Bızı enayı yerıne sokuyorlar.. Bız Sabah Aksam ugrasakk kp kasalım m2 mor gozluk alalım 60bın cop olsun hadı bız 60bını 1ayda kasarız ya plusuz arkadaslar Oo 60bını kasmak ıcın 1sene ugrasıpp gozluk alıyorlar Onlara ne demelıyız.._?
Yonetımm ISı ıyıcene paraya doktunuz Turk Onlıne oyunu dedık oyanamaya basladık Ucretsız dedılerr ıyıcene ısındıkk .. Ama bırden Buyuk 1 Para Hırsı ı oluncaa Oyun sacmalandı ..
Maden artırıcı sılaha + basma gelıı bayag bı kazanc olduu dedılerkıı bız boyle edek adamlar mecbur kp artırıcı alacaklar dedıler gozluk getrdıler Arkadasım boyle sacma bısey olurmu hıc ya Oyun yapıyorsunuz guzell ama bukadarda Sacma bı degısım olmazkı..
SONUNA KADAR DESTEK konuyu acan arkadaşa............
Yonetımm ISı ıyıcene paraya doktunuz Turk Onlıne oyunu dedık oyanamaya basladık Ucretsız dedılerr ıyıcene ısındıkk .. Ama bırden Buyuk 1 Para Hırsı ı oluncaa Oyun sacmalandı ..
Maden artırıcı sılaha + basma gelıı bayag bı kazanc olduu dedılerkıı bız boyle edek adamlar mecbur kp artırıcı alacaklar dedıler gozluk getrdıler Arkadasım boyle sacma bısey olurmu hıc ya Oyun yapıyorsunuz guzell ama bukadarda Sacma bı degısım olmazkı..
SONUNA KADAR DESTEK konuyu acan arkadaşa............
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
" Merhaba
Yeni gözlüklerin gelmesiyle beraber çoğu oyuncunun şikayetçi olduğu mühim bir mesele söz konusu.Önceden aldığımız nadide M2 gözlüklerin yeni gelen gözlüklerle birlikte bir değeri kalmadığı konusunda oyuncular şikayetçi.
Bunun için ben dahil bir çok oyuncunun hemfikir olduğu bir çözümümüz var.Aldığımız gözlüklerin kp miktarını tüccarlara sattığımızda geri alabilmemiz doğrultusunda oyuncuların rahat bir nefes alabilmesinin ve çok daha keyifli bir oyun ortamı oluşabileceğinin kanaatindeyim/kanaatindeyiz.
Değerlendirilmesini arz ederim... "
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Destekle İletişime Geçebilirsiniz.
Lütfen Sizde Bir İKV Oyuncusu Olarak Arkadaşımıza Desteklerinizi Esirgemeyin.
Gerekli Bilgileri Doldurduktan Sonra Yazıyı Kopyalayıp Yapıştırmanız Yeterlidir.
İyi Forumlar Teşekkürler... (=
Lütfen Sizde Bir İKV Oyuncusu Olarak Arkadaşımıza Desteklerinizi Esirgemeyin.
Gerekli Bilgileri Doldurduktan Sonra Yazıyı Kopyalayıp Yapıştırmanız Yeterlidir.
İyi Forumlar Teşekkürler... (=
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
bir destekde benden onur.100 milyon nakit para harcayıp aldığım m2 elektrk gözlüğü ne yapcam ben şimdi.iş görmesine tabiki görüyor fakat ben gösterişe düşkün biriyim
istesem 150m harcayıp m2.5 elektrkte alırım ama ne gerek var okadarda keriz değiliz
adaletin sağlanması lazım.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Bu öneriye Amisos Loncası Olarak Sonuna Kadar Destek Veriyoruz.
Yapılan bu güncelleme ile bir çok oyuncu gibi bizlerde mağdur olduk maalesef.
İleriye dönük olarakda bu Nadide eşyaların bizlere birer çöp olarak kalmamasını da sağlayacaktır bu öneri.
İnşallah kabul görür...
Yapılan bu güncelleme ile bir çok oyuncu gibi bizlerde mağdur olduk maalesef.
İleriye dönük olarakda bu Nadide eşyaların bizlere birer çöp olarak kalmamasını da sağlayacaktır bu öneri.
İnşallah kabul görür...