Kesinlikle gözlüklerin tüccara satılıp satın aldığımız kp miktarının geri verilmesi oyuncuların memnuniyetini artıracaktır.
Umarım yönetim oyunculara bu fırsatı tanır..
Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
SeLamLaR ,
Şimdi gözLük getiRmişiniz iyi hoşda , Ben kLan paRamı zamanında yeni geLen m2 gözLükLeRe haRcadım ve biRçok kişide bu konuda mağduR duRumda . he göRüLdüğü üzeRe m2 gözLükLeR iLe m2.5 gözLükLeR aRasındaki hasaR oRanLaRında fazLa biR faRk yok , bize cazip geLen tek şey göRünüşLeRi oLacağını düşünmüşsünüz ki çoğu kişiye cazip geLen taRafıda kesinLikLe buduR . Dükkanada kLan paRası ve şan aRttıRıcı koymuşunuz ki bi anda oyuncuLaR ona hücüm etsinLeR diye . Bu zamana kadaR Dükkanda oLan yeniLikLeR güzeLdi İKV maddi açıdan biR çıkaR gözetmeksiniz yapmışdı bu yeniLikLeRi , ancak son geLen yeniLik bu düşünceyi hafızaLaRdan siLeRek , bu geLen günceLemenin tamamen maddi çıkaR oLduğunu düşündüRüyoR . He tabi OnLine biR oyun oynuyoRuz oyunun geLişmesi için kendi cebimizden paRa çıkması geRekiR ki bunada asLa kaRşı değiLimdiR , çoğu kişide değiLdiR eminim , Ancak İKV oyuncuLaRını şu anda zoR duRumda bıRakıyoRsunuz. heRkesin moR m2 gözLükLeRi eLinde patLadı Resmen , 90bin kLan paRası hiçde az biR kLan paRası değiL madem böyLe biR yeniLik geLecekdi m2 gözLükLeR iLe bu düşünce geLseydi daha mantıkLı oLuRdu , kimsede maduR konumuna düşmezdi . aRtık böyLe biRşey geLmiş madem ama sizinde bu sefeR İKV oyuncuLaRını mağduR bıRakmamak adına eLimizdeki m2 moR gözLükLeRi tüccaRa satıp 90bin kLan paRasına tekRaR sahip oLmamızı sağLamınız geRekiR ki , oyuncu memnuniyeti oLuşsun oRtam geRiLmesin .
Şimdi gözLük getiRmişiniz iyi hoşda , Ben kLan paRamı zamanında yeni geLen m2 gözLükLeRe haRcadım ve biRçok kişide bu konuda mağduR duRumda . he göRüLdüğü üzeRe m2 gözLükLeR iLe m2.5 gözLükLeR aRasındaki hasaR oRanLaRında fazLa biR faRk yok , bize cazip geLen tek şey göRünüşLeRi oLacağını düşünmüşsünüz ki çoğu kişiye cazip geLen taRafıda kesinLikLe buduR . Dükkanada kLan paRası ve şan aRttıRıcı koymuşunuz ki bi anda oyuncuLaR ona hücüm etsinLeR diye . Bu zamana kadaR Dükkanda oLan yeniLikLeR güzeLdi İKV maddi açıdan biR çıkaR gözetmeksiniz yapmışdı bu yeniLikLeRi , ancak son geLen yeniLik bu düşünceyi hafızaLaRdan siLeRek , bu geLen günceLemenin tamamen maddi çıkaR oLduğunu düşündüRüyoR . He tabi OnLine biR oyun oynuyoRuz oyunun geLişmesi için kendi cebimizden paRa çıkması geRekiR ki bunada asLa kaRşı değiLimdiR , çoğu kişide değiLdiR eminim , Ancak İKV oyuncuLaRını şu anda zoR duRumda bıRakıyoRsunuz. heRkesin moR m2 gözLükLeRi eLinde patLadı Resmen , 90bin kLan paRası hiçde az biR kLan paRası değiL madem böyLe biR yeniLik geLecekdi m2 gözLükLeR iLe bu düşünce geLseydi daha mantıkLı oLuRdu , kimsede maduR konumuna düşmezdi . aRtık böyLe biRşey geLmiş madem ama sizinde bu sefeR İKV oyuncuLaRını mağduR bıRakmamak adına eLimizdeki m2 moR gözLükLeRi tüccaRa satıp 90bin kLan paRasına tekRaR sahip oLmamızı sağLamınız geRekiR ki , oyuncu memnuniyeti oLuşsun oRtam geRiLmesin .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır bitmiş
yerine
İstanbul Kıyamet Vakti - Napollon'un Keşfi gelmiş
Büyücüm ve savascımda m2 mor gozluk var.Eğer uğrasıp kastıgımız kpler ile aldıgımız bu mor gozlukler icin bir yenilik gelmezse,çöp oluyorlar.Hiç de kalkıp tekrar M2.5 kasamıcam.Şifama gözluk yapmamıstım zaten daha,henuz yapım asamasındaydı.Anca şifama alabilirim.Yoksa aklı olan kimse m2 mor gözlugu varken kalkıp birdaha 90-120b kp kasıp m2.5 almaz
yerine
İstanbul Kıyamet Vakti - Napollon'un Keşfi gelmiş
Büyücüm ve savascımda m2 mor gozluk var.Eğer uğrasıp kastıgımız kpler ile aldıgımız bu mor gozlukler icin bir yenilik gelmezse,çöp oluyorlar.Hiç de kalkıp tekrar M2.5 kasamıcam.Şifama gözluk yapmamıstım zaten daha,henuz yapım asamasındaydı.Anca şifama alabilirim.Yoksa aklı olan kimse m2 mor gözlugu varken kalkıp birdaha 90-120b kp kasıp m2.5 almaz
Oyunun yüzde 98 i yeni gözlükleri etkisi için değil görüşünü için alacak bundan adım gibi eminim çünkü aralarında yok denecek kadar az fark var şöyle bir şey öneriyim eğer 50 bin kp var ise m2.5 element turkuaz gözlük alın en azından karakterlerinize aktarabilirsiniz tabi bu durum ne kadar idare eder sizi bilemiyorum ama şahsen ben öyle yaptım
Bu Para Kazanma Hırsı Devam Ederse O Da OlurFaunTLeRoy yazdı:ileride nükleer bomba da istiyoruz
KaNSoRoJeN Bybody MenZiLx Emirbeyx
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Sayenizde Ejder'e ara veriyorum
500M vardı KP almaya devammmmmmm
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAA :lol:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Tamamen rezalet (tabi kp olayına çözüm gelmez ise), daha henüz nadide hedef netleştiren aldım 6bin kpye diğier mor için birdaha mı biriktiriyoruz ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Bayıldım şekillerine.
Oyhhşşş.
Ama o değilde mor gözlükleri aldığımız kp parasıyla sataydık eyiydi.
Oyhhşşş.
Ama o değilde mor gözlükleri aldığımız kp parasıyla sataydık eyiydi.
Eminönü / Meth