Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
Hayırlı olması temennisiyle , bu güncellemeye beğenmeyenler umarım ilerde faydasını görür 
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Şimdi benim plusum ve yüzde 300 paket arıtıcım olsa toplamda yüzde 600 fazlasını vereceklerını söyluyorlar peki normalde 1000 kp alacaksam plus paket ve yüzde 300 artııcı ile ne kadar alacam bu sistemde ??
Lathander yazdı:Merhaba,
Bazı oyuncularımız mevcut gözlüklerinin boşa gittiği yönünde şikayetleri mevcut.
İKV'nin gelişen dünyası içinde sizlere daha güzel içerikler sununuyoruz ve bu gayretimiz devam edecektir. Yenile karşı her zaman istekli olan oyuncularımızın haberlerimizi dikkatle takip etmelerini tavsiye ediyorum.
İyi eğlenceler.
Cips yazdı:Merhaba arkadaşlar,
An önce ENDSTAR üyelik hesabımla aşagıdaki soruyu sordum ve hesabım kapatıldı...Soruyu görmeniz için gayet temiz bir şekilde yazıyorum....
Soruma cevap verin...
M2 Mor Gözlük nadıde degilmi kardeşim..Bunlar geldiginde siz degilmiydiniz yeni lw ler gene kadar en iyisi budur,o yuzden aktarımı kısıtlanmıştır diyen.....
Evet böyle bir açıklama yapıldığını bende hatırlıyorum.Hatta yorum yapmıştım altına ama silinmiş olmalıki bulamıyorum,iletilerim kısmından da kaldırılmış
Sorunun cevabını bende merakla bekliyorum.Tabi o cesareti kendilerinde bulurlar ise
İyi Forumlar...
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
ben beğenmedim açıkçası bu ne yaw tamam para kazansın ikv de bu kadar olmaz ki...yazık değil mi m2 gözlük alanlara para harcayanlara bende 2 tane turkuaz şifa ve buz var mor yok ama şimdi yenilerden alırsak bunlar ne olacak dün m2 buz gözlük fiyatı 35 30m iken düşecek 10 15m a kar yok zarar çok....
:arrow: :arrow: :arrow: geri satılıp kpler geri gelsin bence :!: :!:
:arrow: :arrow: :arrow: geri satılıp kpler geri gelsin bence :!: :!:
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Düşünce güzel ama bı sorun var M2 mor yanı yenı gozluklerımızınden bunlar gıbı gorsellıgı aynı olmalıdır.Birazda biz oyuncuları dusunsenız sevınırız artık oyunu oynamak ıcın ıllahakı parayla bırseyler yapmak gerekıyor yavas yavas .
ExxR
ExxR
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
x2 kp arttırıcı almak mantıksız arkadaşlar 1995 akçe istiyor x1.5 2 aylık alabilirsin bu kadar akçeye 2 ay boyunca yararlanmış olursun. birinde rütbeli 100 karizmalı birini kesince 150 gelecek birisinde 200. 150 gelen x1.5 kat olanı 2 ay boyunca kullanabileceksin ama diğerini 1 ay.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
İşte benimde sitemim bu yüzden.O kadar kıstlı zamanım içinde oyuna yer veriyorum, Karakterimde en iyiler olsun düşüncesi ile 0 dan başlıyorum.Önce M2 Mor Buz için kp kasıyorum, Sonra işimi saglama almak için destege msj atıyorum çünkü zamanı olmayan bir insanım ve 2. bır fırsatım yok.Destek bana yeni LW ler gelmeden yeni bir gözlük beklemeyin diyor.Bende bir kaç gün bekliyorum sonra başka bir hesap ile yine aynı soruyu soruyorum ve aynı cevabı alıyorum,gönül rahatlıgı ile oyuna giriyor ve gözlügü alıyorum (19.03.2011) .Aradan 1 ( BİR ) hafta gecmeden gelen güncelleme tam bir felaket benim için.
Evet Güvenmemeliydim bunlara çünkü isim vereceklerdi onuda vermemişlerdi...
Artık buna göre yorumlarınızı yapın.........
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
aslında M2 gözlükleri Tüccara satınca fiyatında yazan klan parasının hic olmazsa yarısını verse fena olmaz hani. :roll:
Bu soruya sorumlu birisinin cevap vermesini bekliyorum bende ??Cips yazdı:Merhaba arkadaşlar,
An önce ENDSTAR üyelik hesabımla aşagıdaki soruyu sordum ve hesabım kapatıldı...Soruyu görmeniz için gayet temiz bir şekilde yazıyorum....
Soruma cevap verin...
M2 Mor Gözlük nadıde degilmi kardeşim..Bunlar geldiginde siz degilmiydiniz yeni lw ler gene kadar en iyisi budur,o yuzden aktarımı kısıtlanmıştır diyen.....
Yazık bu insanlara yemin ediyorum oyuna girin göstereyim o kdar uğraştım mor m2 hedef gözlüğü dha yeni aldım daha çarı 45 lwl bile yapmadım çöp oldu gitti yazık emeğe ayıp bu yönetimede , bu kadar paraya ihtiyacınız varsa yada ihtiyaçdan değil açgözlü olduk diyorsanız klan parasınıda akçe gibi parayla satın daha iyi ... En azından paramızla alır oynarız
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Cips yazdı:İşte benimde sitemim bu yüzden.O kadar kıstlı zamanım içinde oyuna yer veriyorum, Karakterimde en iyiler olsun düşüncesi ile 0 dan başlıyorum.Önce M2 Mor Buz için kp kasıyorum, Sonra işimi saglama almak için destege msj atıyorum çünkü zamanı olmayan bir insanım ve 2. bır fırsatım yok.Destek bana yeni LW ler gelmeden yeni bir gözlük beklemeyin diyor.Bende bir kaç gün bekliyorum sonra başka bir hesap ile yine aynı soruyu soruyorum ve aynı cevabı alıyorum,gönül rahatlıgı ile oyuna giriyor ve gözlügü alıyorum (19.03.2011) .Aradan 1 ( BİR ) hafta gecmeden gelen güncelleme tam bir felaket benim için.
Ben buna yapılacak bir yorum bulamıyorum,evet cok mağdur insan gördüm ama senin gibisini görmedim.Arkadaş baksanıza bırde destege mesaj göndermişsin birde bekleyerek ikinci bir mesajı gondermişsin.Ona göre haraket ederek gözlügünü almışsın.
Yönetime artık belli olmuyor, ben korkuyorum silah yükseltmelerin sınırsız degil aylık olacagından.