sonuna kadar katılıyorummaynaq yazdı:umarım bu gelecek yenilik nadide itemler için olmaz sadece eski nadide gözlükleri tekrar klan parasına çevirme şeklinde olur nadide eşyalar alışverişe konulursa şayet ayrı bir curcuna olurLathander yazdı:Merhaba,
Bazı oyuncularımız mevcut gözlüklerinin boşa gittiği yönünde şikayetleri mevcut.
İKV'nin gelişen dünyası içinde sizlere daha güzel içerikler sununuyoruz ve bu gayretimiz devam edecektir. Yenile karşı her zaman istekli olan oyuncularımızın haberlerimizi dikkatle takip etmelerini tavsiye ediyorum.
İyi eğlenceler.
Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
Re: Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
Lathander yazdı:Mayiz yazdı:Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300 ve Plus Paket birlikte için Karizma nasıl gidecek acaba tam yazabilirmisiniz.
200 100 90 80 şeklinde mi gidicek eğer böylese 190kp için almaya değmez bence.
Şan ve Klan Parası artırıcıların Karizma kaybı ve geri gelmesine etkisi yoktur. Buradaki süreç Plus Paket/Plus paketsiz avantajı devam etmektedir.
Lathander , Acaba Eski Mor gözlüklerle ilgili bir uygulama söz konusumudur ?
Merhaba arkadaşlar,
An önce ENDSTAR üyelik hesabımla aşagıdaki soruyu sordum ve hesabım kapatıldı...Soruyu görmeniz için gayet temiz bir şekilde yazıyorum....
Soruma cevap verin...
M2 Mor Gözlük nadıde degilmi kardeşim..Bunlar geldiginde siz degilmiydiniz yeni lw ler gene kadar en iyisi budur,o yuzden aktarımı kısıtlanmıştır diyen.....
An önce ENDSTAR üyelik hesabımla aşagıdaki soruyu sordum ve hesabım kapatıldı...Soruyu görmeniz için gayet temiz bir şekilde yazıyorum....
Soruma cevap verin...
M2 Mor Gözlük nadıde degilmi kardeşim..Bunlar geldiginde siz degilmiydiniz yeni lw ler gene kadar en iyisi budur,o yuzden aktarımı kısıtlanmıştır diyen.....
Yahu yenilik yapıldı! yeni bir şey geld kafanı kumdan çıkarSparow yazdı:Madem böle bısey dıyorsun nadıde gözlugun var ıse . bı bakmanı önerırım ısmıne m2 element (M2.5 degıl ) Madem böle bısey gelıyor adam gıbı yapsınlar oyuncuların tepkısını cekmesınler....Kıyıda köşede kp kasıyoruz evet doğru . Ama para ıle kasıyoruz . Yasaksa en başta denılebılırdı.PulBiber yazdı:Emek hırsız mı?!IIBaRoNII yazdı:Sparow yazdı:Hanı oyunda hırsız dolu ya.... Asıl hırsız yönetım oldu ...[ EMEK HIRSIZLARI ]
katılıyorum...
herşeyi reel paraya döktünüz
gözlüğü sen mi çizip modelledin emek hangisinde oyunu yapmak mı gidip kıyıda köşede kp kasmak mı
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ben bırakalı 1 ay oldu iyikide öyle oldu birtek şans arttırıcı aldım ve bu oyunun kalitesini anladım 25m saatlerime yazık ya demek bu kadar ezikleşti diye düşünüyorum [DEV] ŞU TASARLADIKLARI ŞEYE BAK XD KOMİK VALLA BİLLA arkaslar başka oyunlara yönelin valla billa
bune ya tipe bak
PulBiber yazdı:Yahu yenilik yapıldı! yeni bir şey geld kafanı kumdan çıkarSparow yazdı:Madem böle bısey dıyorsun nadıde gözlugun var ıse . bı bakmanı önerırım ısmıne m2 element (M2.5 degıl ) Madem böle bısey gelıyor adam gıbı yapsınlar oyuncuların tepkısını cekmesınler....Kıyıda köşede kp kasıyoruz evet doğru . Ama para ıle kasıyoruz . Yasaksa en başta denılebılırdı.PulBiber yazdı:Emek hırsız mı?!IIBaRoNII yazdı:Sparow yazdı:Hanı oyunda hırsız dolu ya.... Asıl hırsız yönetım oldu ...[ EMEK HIRSIZLARI ]
katılıyorum...
gözlüğü sen mi çizip modelledin emek hangisinde oyunu yapmak mı gidip kıyıda köşede kp kasmak mı
Galiba karakterinde m2 mor gözlük yok , olsa ne demek istediğimizi daha iyi anlardın
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Lathander yazdı:Mayiz yazdı:Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300 ve Plus Paket birlikte için Karizma nasıl gidecek acaba tam yazabilirmisiniz.
200 100 90 80 şeklinde mi gidicek eğer böylese 190kp için almaya değmez bence.
Şan ve Klan Parası artırıcıların Karizma kaybı ve geri gelmesine etkisi yoktur. Buradaki süreç Plus Paket/Plus paketsiz avantajı devam etmektedir.
200-180-160-140-120-100-80-60-40-20 olarak alınacak eğer %200 paketiniz ve plus var ise toplamda 1100 kp
150-135-120-105-90-75-60-45-30-15 olarak anlınacak eğer %150 pakeniz ve plus var ise toplamda 825 kp alabilecekler.
Bu kadar eziklikmi olur bir soru sorduk hesapı kapattılar......
Resmen komedi...........
Resmen komedi...........
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dıstrıct Area
ulan yenılık gelıcekse oyuncalrı uzmedden gelmesı gerkmıyormu ne saf sın sne yavPulBiber yazdı:ulan yenılık gelıcekse oyuncalrı uzmedden gelmesı gerkmıyormu ne saf sın sne yavSparow yazdı:Madem böle bısey dıyorsun nadıde gözlugun var ıse . bı bakmanı önerırım ısmıne m2 element (M2.5 degıl ) Madem böle bısey gelıyor adam gıbı yapsınlar oyuncuların tepkısını cekmesınler....Kıyıda köşede kp kasıyoruz evet doğru . Ama para ıle kasıyoruz . Yasaksa en başta denılebılırdı.PulBiber yazdı:Emek hırsız mı?!IIBaRoNII yazdı:Sparow yazdı:Hanı oyunda hırsız dolu ya.... Asıl hırsız yönetım oldu ...[ EMEK HIRSIZLARI ]
katılıyorum...
Yahu yenilik yapıldı! yeni bir şey geld kafanı kumdan çıkar
Clan parası ve şan arttırıcı geldi demek
Oh biz önceden emek verelim kp kasalım şimdi kp kasmak bukadar kolay olsun
Emeğe hiçmi saygınız yok
Yakında mareşel olmak 3 yıldız kahverengi olmak kadar basit olacak
Neyse kp işini bırakmıştım anlaşılan geri döncem
Oh biz önceden emek verelim kp kasalım şimdi kp kasmak bukadar kolay olsun
Emeğe hiçmi saygınız yok
Yakında mareşel olmak 3 yıldız kahverengi olmak kadar basit olacak
Neyse kp işini bırakmıştım anlaşılan geri döncem
Waffle