Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300 ve Plus Paket birlikte için Karizma nasıl gidecek acaba tam yazabilirmisiniz.
200 100 90 80 şeklinde mi gidicek eğer böylese 190kp için almaya değmez bence.
Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!
Ya yönetim dükkan geldiğinden beri ne zaman oyuncuların çıkarı için bir şey yaptı hep yaptığı şeylerde kendi çıkarına uyan şeyler vardı nerde yönetim
AÇTI KONUYU GİTTİ
Benim hocamın her zaman söylediği benimde çok sevdiğim biz söz vardır. Kim takar yalova valisini
AÇTI KONUYU GİTTİ
Benim hocamın her zaman söylediği benimde çok sevdiğim biz söz vardır. Kim takar yalova valisini
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bütün Çarlarımda ez az 2 veya 3 mor gözlük var yeni gözlük çıkacaktı neden aktarılmaz yaptınız okadar emek boşa yani...Gene hayal kırıklığı...
Bundan para kazanacaz umuduna gireceklerine LONCA sistemini getirselerde akçe ile bağlantılı olsa ordna akzansalar daha mantıklı milletin emeğine hiç saygıalrı yok sadece gözlerini biz oyuncuların cebindeki para dikmişler ayıp...
Aldığım ve daha kullanamadığım mor m2 gözlüğe acıdım
)
Aldığım ve daha kullanamadığım mor m2 gözlüğe acıdım
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
3 boyutlu gözlük 
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Seni beni düşünseler yenileri çıkmazdı kardeş...EnDStaR yazdı:O zaman Elımızdekı M2 leri sandıga satalım parayı gerı alalım....
Hep sizin dedıgınız olmasın buna barı izin verin...............
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Selam,
Şimdik benim gibi saatlerce kp kasan arkadaşlarım saatlerce uğraşıp aldıkları gözlüğün değerini birden 0'a düşürdünüz.Ben şunu söylemiyorum -Oyunu paraya döktünüz her şey para para.Bu kesinlikle yanlış bi düşünce!Böyle güzel şeylerin gelmesi gerçekten sevindirici ve ikv nin kalkınması için gerekli ama sürekli gelişmekte olan İKV oyununa ayak uydurmak gerçekten artık çok zorlaştı bütün emeklerimiz bir bir yok olmaya başladı şimdide,Yeni gözlük diyorsunuz.Ben işden 7 de çıkıyorum 8 de evde oluyorum 9 ikv yi açıyorum ve 1-2 ye kadar kp kasıyorum.Naylon'da kasıyorum normalde kasıyorum.Naylon sonuçta bi hile değil bi açık değil yapılması yasak olan bişey değil.Emek harcıyomuyum?Harcıyorum.Şimdik yönetimden tek bir isteğim var
Bare gözlükleri geri tüccra satabilelim ve kp değeri aynen iade edelim ki kimse'nin de hakkına girmemiş olun.
Şimdik benim gibi saatlerce kp kasan arkadaşlarım saatlerce uğraşıp aldıkları gözlüğün değerini birden 0'a düşürdünüz.Ben şunu söylemiyorum -Oyunu paraya döktünüz her şey para para.Bu kesinlikle yanlış bi düşünce!Böyle güzel şeylerin gelmesi gerçekten sevindirici ve ikv nin kalkınması için gerekli ama sürekli gelişmekte olan İKV oyununa ayak uydurmak gerçekten artık çok zorlaştı bütün emeklerimiz bir bir yok olmaya başladı şimdide,Yeni gözlük diyorsunuz.Ben işden 7 de çıkıyorum 8 de evde oluyorum 9 ikv yi açıyorum ve 1-2 ye kadar kp kasıyorum.Naylon'da kasıyorum normalde kasıyorum.Naylon sonuçta bi hile değil bi açık değil yapılması yasak olan bişey değil.Emek harcıyomuyum?Harcıyorum.Şimdik yönetimden tek bir isteğim var
Bare gözlükleri geri tüccra satabilelim ve kp değeri aynen iade edelim ki kimse'nin de hakkına girmemiş olun.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Konuyu actın gittin gelde bir açıklama yap.Yada sizin yaverleriniz yapsın nerde onlar onlarda yok...
Yırtık Dondan Cıkar gibi Çıkardınız gözlüğü...........
Bari Önceden söyleseydıniz qq................
Oyun içerisinde çar calmalar eşya calmalar oluyor bizde calanlar hakkında en büyük hatanın emek hırsızlıgı oldugunu söylüyoruz...
:::::::::::::::::SİZCE BU YÖNETİM EMEK HIRZIZLIGI YAPMIYORMU::::::::::::::::::::::::::::::
Yırtık Dondan Cıkar gibi Çıkardınız gözlüğü...........
Bari Önceden söyleseydıniz qq................
Oyun içerisinde çar calmalar eşya calmalar oluyor bizde calanlar hakkında en büyük hatanın emek hırsızlıgı oldugunu söylüyoruz...
:::::::::::::::::SİZCE BU YÖNETİM EMEK HIRZIZLIGI YAPMIYORMU::::::::::::::::::::::::::::::
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bool "Bu Değerler Saçma Mı?"()
{
int "Ücretsiz "=33, "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %150" = 50, "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300" = 66;
if(!"Ben yanlış anlamışım")
{
if( "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %150" == 150 * "Ücretsiz" / 100 ) return false;
else return true;
if("Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300" == 300 * "Ücretsiz" / 100) return false;
:arrow: else return true;
}
return false;
}
{
int "Ücretsiz "=33, "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %150" = 50, "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300" = 66;
if(!"Ben yanlış anlamışım")
{
if( "Şan ve Klan Parası Arttırıcı %150" == 150 * "Ücretsiz" / 100 ) return false;
else return true;
if("Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300" == 300 * "Ücretsiz" / 100) return false;
:arrow: else return true;
}
return false;
}
kısa bir sure once m2 hedef ve m2 sifa gozluk ceken arkadaslara gercekten yazık olacak. bu yeniligin bizler için gercekten yararlı olmasını istiyorsanız sizden ricamız mor olan m2 gozluklerin şan degilde sadece kp karsılıgında tüccar a geri satılması. bir haftadan kısa bir sure once bu gozlukleri ceken tanıdıklarım var v gercekten m2 mor gozlukler çöp oldu. bu konu ile ilgilenmenizi arz ederim.. iyi çalışmalar