JunqenTR yazdı:Cümlemize inşallah murat kardeşim.kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
Herşey gönLünüzce oLsun en dost canLısı düşman) yenı sayfanız ve yenı yapıLanmanız hayırLı uğurLu oLsun ...
MerhabaLar ;
özgür oLucaktı kardeşim
JunqenTR yazdı:Cümlemize inşallah murat kardeşim.kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
Herşey gönLünüzce oLsun en dost canLısı düşman) yenı sayfanız ve yenı yapıLanmanız hayırLı uğurLu oLsun ...
eSenRuZGaR yazdı:hayırlı uqurlu olsun dıleklerım le bırkanım:evil:
kalenderoglu yazdı:JunqenTR yazdı:Cümlemize inşallah murat kardeşim.kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
MerhabaLar ;
özgür oLucaktı kardeşim
La totoş. Kabodda kaçıncı serverda takılıonz. O kadar baktım hep göremedim hiç.Yakamozxbep yazdı:Yakamozxzen - Yakamozxbedük
Yakamozxefemeih (O Şimdi Asker)
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxhipo - Azatefendi
Ulubatlı - Hasangazi
yukarıdaki nickler listeden çıkarılırsa memnun olurum
ben oyunu bile bıraktım ki BelaxEsenrüzgar gibi bir malla aynı loncada olmayı kendime hakaret sayarım alsın loncayı ebesine soksunYakamoz Loncasının asıl sahipleri bizlerdik ama birgün geri dönücez farklı isimle ama aynı dostlarla ve dostluklarla arkanızı kollayın!!!!
Kim kaçtı Lem ben taa beşiktaşa kadar geLdim sen Lutfedıp geLmedin biLedabbela yazdı:kalenderoglu yazdı:JunqenTR yazdı:Cümlemize inşallah murat kardeşim.kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
MerhabaLar ;
özgür oLucaktı kardeşim
Muratta güzel isim Özgür neden böyle yapıyorsun anlamadımki kardeşim hani Playstation oynamaktan kaçtın falan sölemek istemiyorum neyse şimdi sonra hallederiz aramızda o iki Eray eziğiyle de görüşcem zaten kaçarınız yok bilesiniz :lol: :lol:
kalenderoglu yazdı:Kim kaçtı Lem ben taa beşiktaşa kadar geLdim sen Lutfedıp geLmedin biLedabbela yazdı:kalenderoglu yazdı:JunqenTR yazdı:Cümlemize inşallah murat kardeşim.kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
MerhabaLar ;
özgür oLucaktı kardeşim
Muratta güzel isim Özgür neden böyle yapıyorsun anlamadımki kardeşim hani Playstation oynamaktan kaçtın falan sölemek istemiyorum neyse şimdi sonra hallederiz aramızda o iki Eray eziğiyle de görüşcem zaten kaçarınız yok bilesiniz :lol: :lol:, neyse en kısa zamanda diğer iki eray gibi senınde ifadeni aLırım merak etme