yav ne kesılmesı ne ara kestıler hıdrayı :S[/quote]
oo hıdra pencesını bıle aldılar ama kadım hıdra kesılmedı bıldıgım kadarıyla
yonetıcııı bırader kesın oku bunu kardeşş
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Re: yonetıcııı bırader kesın oku bunu kardeşş
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Şaheser eşyaları rahatlıkla üretebilmeniz için Demirci Rüstem tarafından farklı üretici ve toplayıcı tipleri için 49 seviye Şaheser Eşyaların reçeteleri eklenmiştir.
Reçetelerin açıklamalarına dikkat ederek 49 seviye yaptığınız herhangi bir üretim veya toplama yeteneğinize uygun reçeteyi alınız.
Reçeteyi öğrendikten sonra Silahtar olmasanız dahi Üretim Pencere'nizin Silahtar bölümüne reçete eklenir ve gerekli materyaller ile üretimi buradan yapabilirsiniz.
Açıklamayı dikkatli okuyun ...!
Reçetelerin açıklamalarına dikkat ederek 49 seviye yaptığınız herhangi bir üretim veya toplama yeteneğinize uygun reçeteyi alınız.
Reçeteyi öğrendikten sonra Silahtar olmasanız dahi Üretim Pencere'nizin Silahtar bölümüne reçete eklenir ve gerekli materyaller ile üretimi buradan yapabilirsiniz.
Açıklamayı dikkatli okuyun ...!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
destekten yardım ıste sımdı hıdrayla ugrasıyorlardır
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna
Evet arkadaşlar güncelleme yazısını okuduysanız dikkat edin. Orada belirtmiş her sınıf için ayrı reçeteler eklenmiştir diye ve şaheserler çalınma riskine karşılık alış verişe kapalı eşyalardır. Her üretim sınıfına göre şaheser reçeteleri Demirci Rüsteme eklenmiştir. Lütfen yapımcı arkadaşları direk suçlamadan önce biraz okuyup konu hakkında bilgi sahibi olun 
İyi oyunlar...
İyi oyunlar...
Stormshadow KeReMo Dederuhi
KatıLıyorum.. :geek:Gargoyle35 yazdı:Bunu çok önceden söylemişlerdi diye biliyorum ben.Forumda bol bol tartışmasıda yapılmıştı hidra gelmeden önce
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
harun aktarılamaz ürettigin carda kalır sen madencin veya üretimden hangisi 49 olursa yeterlidir üretmek için
:)
guncellemeyı bekleMerhabalar,
Şahaser eşya reçtelerinde sınıflar arasındaki farkı ortaran kaldıran bir düzetlme hazırlanmıştı. Ama yayınlanması sırasında bir hata oluştu. kabul edersiniz ki şahaser eşya reçeteleri bu hali ile hiç de adaletli değildir. Bu farklılıkları ortadan kaldırarak yeni reçeteleri az sonra yayına alacağız. Bu süre içerisinde üretim yapan oyuncularımızın madur olmaması içinse harcamış oldukları tüm materyalleri kendilerinie iade edeceğiz.
İyi eğlenceler.
handanın ölümü
Thexwanted bak meteryallerin iade ediliyormus nede olsa sorun yok bence. Arkadaslar bakın dikkatli okursanız silahtar olmanız lazım değil yani 0 puan olsada üretim yerinden üretebiliyoruz neden dert ettiniz anlamadım gmlerim aktarim yapmama amacı piyasanın alt üst olmasını engellemek millet üretip üretip satardı.
En son Komplocu tarafından 20 Oca 2010 14:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
- aqLamaBebeq
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
nerden biliyosun güncellemeylede gelmiyecek belki [emin konuşma]fenomen yazdı:guncellemeyı bekleMerhabalar,
Şahaser eşya reçtelerinde sınıflar arasındaki farkı ortaran kaldıran bir düzetlme hazırlanmıştı. Ama yayınlanması sırasında bir hata oluştu. kabul edersiniz ki şahaser eşya reçeteleri bu hali ile hiç de adaletli değildir. Bu farklılıkları ortadan kaldırarak yeni reçeteleri az sonra yayına alacağız. Bu süre içerisinde üretim yapan oyuncularımızın madur olmaması içinse harcamış oldukları tüm materyalleri kendilerinie iade edeceğiz.
İyi eğlenceler.
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
bunu gm den alıntı yaptım:DaqLamaBebeq yazdı:nerden biliyosun güncellemeylede gelmiyecek belki [emin konuşma]fenomen yazdı:guncellemeyı bekleMerhabalar,
İyi eğlenceler.
handanın ölümü