OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

ReFLeXxX yazdı:Savascııyım ws atmak istiyorum. (XxXcHaMpIoNs)
ilginiz için teşekkürler. Ancak Başvurular sona ermiştir.

İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

ISTANBULFATIHI yazdı:
Serserixkratos yazdı:[Savaşçılar SağLam Ve TecrübeLi . . .
YaLnız Şu ArsızGönüL Hırsızını nasıL buraya aLıyorsunuz anLamıorum . . :idea:
Loncamız üyeleri hakkında asılsız iftiralarda bulunamazsınız.
Hadi ya akıLLıya bak sen :) foto koyarım o zaman ne yapcan? anca loncadan atarsın Bı #@!? ettıgınız yok. . sor bakıyım ona ıcınde bıraz erkeklık varsa Karakterımın Ustunu caLmamısmı qeLsın buraya cevap wersın wermezse koyacaqım fotolarını
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
xXXERASERXXx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re:

Mesaj gönderen xXXERASERXXx »

Serseri laflarna dıkkat et tuttrmuşn bı itemimi aldn die duzgn knuş bn hrsz dğlm 2 3 kuruslk eşyaya kalmadm haramdada gözm yk haydan geleck olam hayır allahtan gelsn
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Re:

xXXERASERXXx yazdı:Serseri laflarna dıkkat et tuttrmuşn bı itemimi aldn die duzgn knuş bn hrsz dğlm 2 3 kuruslk eşyaya kalmadm haramdada gözm yk haydan geleck olam hayır allahtan gelsn
aLdınmı aLmadınmı Onu de demessen koycam . . 2 3 KurusLuk dedıgın esyayla senı satın alırım dunun B... sun
Ya Bu T.L.O.O adam aLırken Bıraz dıkkat etsınLer 15 yasında cocukları toplarsanız sızde hıc bı #@!? oLmaz zaten beLLıydı . . Şahcihanın cıkmasıyLa Çökmüş bu Lonca

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
xXXERASERXXx
İskele Babası
İskele Babası

Re:

Sersermisn ne weletsn ağzmı bozdrma bnm sen kim oluorsnda şahsıma we loncama kelime yapıorsn bn senin yada bskasnın itemini almadım hayır kurumu değlm milletn itemine sahip çıkack bi oyun yada 3 5 kruslk eşya içn adımı hırsıza çıkarmam laflarna dkkat et elindn gelenide ardına koyma bn burdaym kendimdn eminım, kendimi yada loncamı küçk dşureck harekette blunmadm bulunmam...
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xXXERASERXXx yazdı:Sersermisn ne weletsn ağzmı bozdrma bnm sen kim oluorsnda şahsıma we loncama kelime yapıorsn bn senin yada bskasnın itemini almadım hayır kurumu değlm milletn itemine sahip çıkack bi oyun yada 3 5 kruslk eşya içn adımı hırsıza çıkarmam laflarna dkkat et elindn gelenide ardına koyma bn burdaym kendimdn eminım, kendimi yada loncamı küçk dşureck harekette blunmadm bulunmam...
kullandıgı kelımelere bak bücürügun :D aptaL sen ıLk Benım ustumu Ver. . Konu kapansın. . İzmir e qeLıp yoksa bı quzeL operım Bekır'e de seLam soyLe. o cocugun cok emegı vardı senden almasını bılcem
TLOO Gercekten cok quzeL Bır Lonca ama bunun qıbı 15 yasında hırsızları alcaksa hep karsınızdayım . .
Haydı UğroLa .

Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xXXERASERXXx yazdı:Serseri laflarna dıkkat et tuttrmuşn bı itemimi aldn die duzgn knuş bn hrsz dğlm 2 3 kuruslk eşyaya kalmadm haramdada gözm yk haydan geleck olam hayır allahtan gelsn
aLdıgın ne quzeLde beLLı edıyorsun Burdan :D

Kullanıcı avatarı
xXXERASERXXx
İskele Babası
İskele Babası

Re:

Bak bna hırsız muamelesi yapma itemine kalmadm almadımda çok sorunun warsa gel bkalm izmire yaşm kaçmıs öğrenrsin o zaman yanımda dıebılcnmi bkalm bu lafları
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Tartışmanın yeri burası değildir. Elinde kanıt olan arkadaşların forum özel mesajından bana ulaşabilirler . Yoksa bu tarz tartışma sağlayacak konulardan ve cevaplardan kaçınınız.

27.03.2011 TARİHİNDE düzenlenecek TÜM TURNUVALAR ÖSS sınavı dolayısıyla iptal edilmiştir.Karşılaşmalar Salı günü 13.00 Günü Yapılacaktır.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

ISTANBULFATIHI yazdı:Tartışmanın yeri burası değildir. Elinde kanıt olan arkadaşların forum özel mesajından bana ulaşabilirler . Yoksa bu tarz tartışma sağlayacak konulardan ve cevaplardan kaçınınız.

27.03.2011 TARİHİNDE düzenlenecek olan savaşçı turnuvası ÖSS sınavı dolayısıyla iptal edilmiştir.Karşılaşmalar Salı günü 13.00 Günü Yapılacaktır.
Fatih Benim Savaşla Olan Turnuvamın 9 Nisan Cumartesi Gününe ertelenmesini istiyorum. Hafta için giremıyorum.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”

“Genel Sohbet” sayfasına dön