1.si Ortada çelişki filan yok ben hala kurallara karşıyım hala eski savunduğumu söylüyorum senin anlama kıtlığın var önceden yazdığım gibi belli bi nokta söylenir büyücüde şifacıda oraya doğru gelirler herkes gelmeden önce istediğini açar o şekilde gelir büyücü medisini şifacı cksını dirençlerini filan birbirlerini gördükleri gibide dalarlar ben hala böyle düşünüyorum ortada bi çelişki yok zaten oradada kendi kafasından uydurduğu KURALA karşı çıkmışım ama beyin fonksiyonları ters çalışınca olur böyle şeyler.
2.si hırsız olan ben değil WaFFenlerdir Fevzi cevo ayakkabımın üstüne yattılar hediye ettiğim ayakkabıyı 70 milyona geri sattılar kanıttan filan bahsediyorsun ben niye görmedim öyle bi kanıt koysana aynı fotoyu bunun altına foruma atmışlarsa konuyu güncelle orada görürüz ayrıca hırsız olsam dediğin gibi okadar para kaybetmezdim vslerde parayı wermezdim ceketine attılan vsde vs sonunda ceket hakeme verilmiş ki o ceketi sonradan 125 milyona aldım hırsız olsam niye wereyim buda sizin beyinsizliğinizin bi kanıtı...
3.sü Arz klanı kimki beni karalisteye alıyor benim hala orada çok değerli arkadaşlarım var sırf WaFFeN kesmek için geçtim lodosa
Son olarak benim yerimden olsan oyunu bırakırmışsın kusura bakma ama senin benim itemlerimi ve kazandığım ünü anca rüyanda görürsün imzamda şaheserlerim var zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz şava meranın en bilinen hırsızı o bile ün yapmış ben belki şerruha yenildim ama bi sürüde adam kestim şerruh dışında beni kesebilen oldumu? olmadı bunlar bana yeter onunda kesileceği zamanlar gelecek sen merak etme
SHooT yazdı:1.si Ortada çelişki filan yok ben hala kurallara karşıyım hala eski savunduğumu söylüyorum senin anlama kıtlığın var önceden yazdığım gibi belli bi nokta söylenir büyücüde şifacıda oraya doğru gelirler herkes gelmeden önce istediğini açar o şekilde gelir büyücü medisini şifacı cksını dirençlerini filan birbirlerini gördükleri gibide dalarlar ben hala böyle düşünüyorum ortada bi çelişki yok zaten oradada kendi kafasından uydurduğu KURALA karşı çıkmışım ama beyin fonksiyonları ters çalışınca olur böyle şeyler.
2.si hırsız olan ben değil WaFFenlerdir Fevzi cevo ayakkabımın üstüne yattılar hediye ettiğim ayakkabıyı 70 milyona geri sattılar kanıttan filan bahsediyorsun ben niye görmedim öyle bi kanıt koysana aynı fotoyu bunun altına foruma atmışlarsa konuyu güncelle orada görürüz ayrıca hırsız olsam dediğin gibi okadar para kaybetmezdim vslerde parayı wermezdim ceketine attılan vsde vs sonunda ceket hakeme verilmiş ki o ceketi sonradan 125 milyona aldım hırsız olsam niye wereyim buda sizin beyinsizliğinizin bi kanıtı...
3.sü Arz klanı kimki beni karalisteye alıyor benim hala orada çok değerli arkadaşlarım var sırf WaFFeN kesmek için geçtim lodosa
Son olarak benim yerimden olsan oyunu bırakırmışsın kusura bakma ama senin benim itemlerimi ve kazandığım ünü anca rüyanda görürsün imzamda şaheserlerim var zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz şava meranın en bilinen hırsızı o bile ün yapmış ben belki şerruha yenildim ama bi sürüde adam kestim şerruh dışında beni kesebilen oldumu? olmadı bunlar bana yeter onunda kesileceği zamanlar gelecek sen merak etme
Kazandığın Ün Mü ? (= Sen Buna ün Mü Diyorsun ?
Benim Bildiğim Ün; Dürüstlük Ve Adaletin Oldugu Yerde Kazanılır, Ve Yine Dürüst İnsanlar Tarafından Edinilir, SEN KİMSİN ? Ha Diyosan Kı Ben İtemle Ün Yaptım Adam Oldum Falan, Gel biraz Bende Bişiler Vereyim Sana, Adamlığın Artsın Biraz Daha..
Ufak Bir Rica, İteme Ve Oyuna Verdiğin Değerin Yarısını KENDİNE Ver.. Biraz aDaletten Dürüstlükten İnsanlıktan Bişiler al... Ama Alırken Onlarıda Boz Ama, " Kaç Yaşında odlugunu Bilmiyorum; Tahminimce max 19 Yaşındasın.. YAŞIN gibi Davran Biraz, Kumdan Kale Yapmaca Yaşını Geçtin Dostum... Biraz ciddi Takıl Şebeklık Yaşınıda Geçtin... Senın Beynını Bir Kuşa Taksak Geri Geri Uçar, O Kadar Zayıfsın..
Ricamı Harfiyen uygularsan, Hayattın Boyunca Görmediğin Saygıyı ve Sevgiyi Göreceğini umudediyorum..
Ve Bir Emir; Türkçe'mizi Düzgün Kullan, Bari DİL' ine Saygın Olsun..! !.
SHooT yazdı:.. Son olarak benim yerimden olsan oyunu bırakırmışsın kusura bakma ama senin benim itemlerimi ve kazandığım ünü anca rüyanda görürsün imzamda şaheserlerim var zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz şava meranın en bilinen hırsızı o bile ün yapmış ben belki şerruha yenildim ama bi sürüde adam kestim şerruh dışında beni kesebilen oldumu? olmadı bunlar bana yeter onunda kesileceği zamanlar gelecek sen merak etme ..
Şava yı neden andın acaba :evil: :twisted:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
SHooT yazdı:.. Son olarak benim yerimden olsan oyunu bırakırmışsın kusura bakma ama senin benim itemlerimi ve kazandığım ünü anca rüyanda görürsün imzamda şaheserlerim var zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz şava meranın en bilinen hırsızı o bile ün yapmış ben belki şerruha yenildim ama bi sürüde adam kestim şerruh dışında beni kesebilen oldumu? olmadı bunlar bana yeter onunda kesileceği zamanlar gelecek sen merak etme ..
Şava yı neden andın acaba :evil: :twisted:
Eee yakın arkadaşı olur böyle şeyler Belki zamanında beraber çalıp çırpmışlardır herşey olabilir.
ben belki şerruha yenildim ama bi sürüde adam kestim şerruh dışında beni kesebilen oldumu?
Bunu sevdim
Seni IIııxEMİRxııII 5,0 yendi mesela neden bu adamı yazmadın ? Fotoları forumda var zaten Bay ünlü :lol:
korlegg ismailin çarı onun bende teli bile var konuşmuşluğumuz var okadar vipxkons zeki abinin çarı onlada skypede az konuşmadık ama şuan çarında o oynamıyor ondan eminim ikiside kaliteli insanlardır arz klanındayken tanırım bizim emrahın onlarla sorunu olmuş benim değil. emir senin çarın bundanda adım gibi eminim bi sürü ortağın var onlardan birinin çarı istediğin an sen geçebiliyorsun çara... ona baksan imzamda yazanlardan sadece shoot benim çarım ama istediğim anda istediğime girer vsde atarım kpde kasarım...
Cıxx bu çocuk adam olmayacak yok param var yok pulum Zırrt , İmzamdaki Çarlarımın Şaheserleri var ( k Bakma Ama Herkes Sen gibi Görgüsüz değil ki Her şaheserli çarını imza yapsın)
Hepi Topu 4 şaheser
PLayboys ejder Asa
LaedRi Ecel Getiren
Provakator Latif
Byatak Ashab
Phentegram Ejder Asa
pLayboys yazdı:Cıxx bu çocuk adam olmayacak yok param var yok pulum Zırrt , İmzamdaki Çarlarımın Şaheserleri var ( k Bakma Ama Herkes Sen gibi Görgüsüz değil ki Her şaheserli çarını imza yapsın)
Hepi Topu 4 şaheser
PLayboys ejder Asa
LaedRi Ecel Getiren
Provakator Latif
Byatak Ashab
Phentegram Ejder Asa
..Ki Kendinin de Dediği gibi BÜTÜN karakterler benim deil ama istediğm zaman istediğm çarla ws atabiliyorum
şurda Yazdıklarım benim şahsi çarlarım,girdiğim tüm karakterleri şuraya yazarsam inanki konu bile olur o imzadan