Oyuna yeni başlayana eziyet.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bayroo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyuna yeni başlayana eziyet.

Mesaj gönderen Bayroo »

Slm lar öncelikle ben oyuna 2 sene önce başladım ama 42 kastım braktım carımı.

sonra yeniden başladım oyuna heycanlıyız herşeyi unutömuşuz.

Neyse ben sadede gecem .)

Oyuna yeni baldıgımda üretimle alakalı bircok yanlış yapmsım 17 silahtar 5 kimyacı 30 saraf gibi ve bu oyunda para kazan mak maden e bağlı görünüyo item düşmüyo özelikli recete düşse bile yapamıyacamğım için uğraşmıyorum neyse gecelim benim oyunda kastıgım 100 bin im vardı 64 bin i sikil üretim direnc hepsini sıfırlar sandım ama üretimi sıfır lamadı :( Oyuna yeni başladıgım icin nasıl para yapacagımıda bilmiyordum ..

şuan carım 43 lwl ve ber bat itemleri var işin doğoğrusu ben bucarı nasıl düzelte bilrim bir yardım

benim lwl imdeki insanlar 3000 - 5000 arasında vuru ken ben 1250 gecmiyor yardım edin lüfen ..

Konun kapatılmamasını rica ediyorum . Yardım ederseniz sevinirim ..
Biz Kimseyi satmadık satmayızda .

Beyaz köşk

Gokan 49

Gokann 38 :D
Kullanıcı avatarı
Bayroo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyuna yeni başlayana eziyet.

Mesaj gönderen Bayroo »

Gürünüşe bakılırsa kimse yardım etmek istemiyor :cry:

Beyaz köşk

Gokan 49

Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Elimden Geldiğince anlatıcağım .

Üretim ve Yetenek sıfırlamak için 2 ayrı makine vardır . Üretim Sıfırlamak için hesabınıza en az 1 defa İKV Özel Sürüm Kutusu yüklenmiş olması lazım . İlk olarak İkv özel Sürüm Kutusu alarak başlayabilirsin . Daha sonra Sarraf ,Lokman madenciden birine 45 verip , diğer meslekten birinede artan puanı birine verin . Daha sonra Sunucunun en değerli madenine çekmeye bakın . En pahalısı ortalama 20milyondur . O madeni öğrenip çekmeye çalışın . Daha sonra eşya dizme zamanı . Urban Takı seti , Urban Pantalon , Urban ayakkabı , Urban Diş , Urban eldiven , Alman ceket ve Alman zırh alıp kasmaya başlayın . ( Saydığım urban itemler çok ucuzdur . Server ' a göre hepsi 10ml civarı eder ) 45 e kadar bunlarla idare edin , Kasarken düşürdüğünüz işe yaramayan eşyaları satın . Bundan sonrasını bunları yaptıktan sonra anlatırım .

NOT : Eminönü sunucusunda karakter açarsan elimden geldiğince yardım ederim .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bayroo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bayroo »

Öncelikle verdigin bilgiler icin teşekkür ederim ..

Oyunca söyle 1 konusma muhabbet olmus tu anlatıyım .

ben -Slm kardes ben bu oyunda nasıl para kasa birim ?

yabancı-kardes ttnet üyesimsin ?

ben-hayır.

yabancı -hımmm ozaman kasamazsın .

yabancı- Oyuna para yatırman lazım yoksa oynamanın mantıgı yok ayrıca sen ölünce 5000 bin ödüyosan adam 2 bin ödüyo ayrıca item düşürünce yani cöp adam satıyo öküz yüküyle para geliyor sana okadar gelmez

ben- Yani illa para yarırmak lazım ..

yabancı-Evet oyun parasız oynanmaz ben 100 ytl gecik yatırdım ve sobee üyelerini öldürmek cok iyi yani oyundan zevk alıyorsun anladınmı beni dostum

ben - abi sobee üyleri hiçmi güçlü olmuyo

yabancı- olur ama para yatıması gerek şöyle 50 60 ytl civarı

ben -tmm bu bilgiler yeter

yabancı : oyunda bir oyuncu kasılırken tanışmıştım 49 lwl ismini vermiyim

ben: ben :D

arkadaş "q.w.? " gibi işaretler koymuştu onları düzeltim ..

kesinlikle ekleme yapmadım .. hatırladıklarımı yazdım bu arkadaşımızın dedi doğruya sa

ikv ttnet almak icin 3 aylık 33 ytl dedi

carı adam etmek icin 60 ytl gerekli dedi

Eti 99 ytl ha ikv paketi de alınacak galiba oda 20 ytl olsa 119 ytl eti

Sonuc olarak : 119 ytl verip 1 ayda 49 lwl car yapılıyorsa ..

(benim fakir insanım + inşaatcı cocukaları + sırf türk oyunu oldugu iicn oynuyanlar )

Genelikle hayal kırıklıgına uğuruyorlar.

Şimdi şöyle 1 şey diyeceksiniz .. [abicim bu ikv neyle gecinecek ]

diyorumki bari bir az sobee üyelerine de bir ayrıcalık yapsalar ??

%5 fazladan para ?? sadece 1 örnek ttnetliye zaten her sey var sobee yok işallah bunu bir gönetici görür ve okur

Sizi rahatsız etiysem kusura bakmayın ..

Beyaz köşk

Gokan 49

Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Ben, 3 49 seviye çar kastım harcadığım para miktarı 40 TL dir :) Her ay plus almak gereksiz .

3000 Akçe = 30 TL

1 Aylık plus = 11 TL

3 Aylık plus = Arkadaşımdan hediye

Oyuna yatırdıklarım bunlar , TTNET olmanı bende öneriyorum .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Yeni 49lar geldiginde benimde karakterim seninki gibiydi.10 kimyacı 30 lokman 3 silahtar gibi :D
Ne urban eşya aldım ne de alman aldım.Savascıydı zaten,oturdum ucan muhafızlarda 49a kadar kastım zor oldu ama 2 gunde hallettim.O kastıgım sırada bir kac kadın buyucu eşyası dustu.Buyucu actım kastım giydirdim.(yeni buyucu acınca 25 seviyeye geldiginde 30lokmanı vardı mantar cekip gano satımı filan yapmıstım o zamanlar , bir şekilde yolumu bulmustum)
sonra bu sıfırlamalar geldi kutu alıp yukledim.puanlarımı sıfırladım.bu kötu vaziyette oldugumda 30b param vardı :D eşya almadım yani,sadece kas ve boşalt.yoksa her 5 seviyede bir eşya almayla eline ne kalır?49 olunca kadimi iflisi ve gumus akrebi yapınca yuc görev eşyaları var onları giydim.urban ceket dusurdum.birtek urban zırh aldım o da bir masraf etmedi...
buyucume bile 49 olana kadar hiç eşya almadım mesela.tabi tercih meselesi karakteri nasıl toparlamak istedigin,bende kendi yaptıgımı anlatayım dedim :D
clipso
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen clipso »

arkadaşlar bende arkadaşla aynı durumdayım üretimi sıfırlamak için illa kutumu almak lazım. Aradım bulamadım kutuyu. Plus alsak sıfırlayamıyomuyuz. Bide ttnet üyeliği içşn ayrıca paramı ödüyoruz arkadaş aylık 11tl yazmış. Ben eve ttnet alıp ordan çar açıcam ilerdd ttneti değiştirip başka bi net alırsam o çarı kullanabilirmiyşm yine? Çok soru sordum ama idare edin artık :o)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön