maden süresi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Re: maden süresi

Mesaj gönderen yamgur »

arkadaslar bende sarraf şans artırıcı aldım 14 günden beri kullanıyorum gece gündüz cekmeme ragmen 30 za yakın yeşil elmas 1 menekşe oldu ve tatilde oldugum için sürekli cekiyorum ama hala bi şey yok :?
konyalı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Ben 1 haftalık %60 Lokman artırıcı aldım . 5 günde 6 ganoderma çektim . Son 2 gün çekmeyi bıraktım , ben gayet memnumum . (13 sinek mantarı , 307 mantar , 6 ganoderma )
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

konuyu saptırmayalım lütfen burda asıl konu bizim şaheser üretmek için oyunda haftalarca gece gündüz saatlerce maden çekmemiz zorunda bırakılmamızdır. tamam şaheser üretmek kolay olmamalı ama bu şekilde zorlaştırılmamalı sans ile maden çekilmez 500 topaz çekip 1 mavi çıkmazsa nerde kaldı bizim emeğimiz nerde kaldı üst üste mavi çekene göre esitliğimiz bu madenlerde eşitlik sağlanması için herkesin çektiği belli maden den sonra değerli madenin çıkması gerekiyor
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yamgur »

halilumit yazdı:konuyu saptırmayalım lütfen burda asıl konu bizim şaheser üretmek için oyunda haftalarca gece gündüz saatlerce maden çekmemiz zorunda bırakılmamızdır. tamam şaheser üretmek kolay olmamalı ama bu şekilde zorlaştırılmamalı sans ile maden çekilmez 500 topaz çekip 1 mavi çıkmazsa nerde kaldı bizim emeğimiz nerde kaldı üst üste mavi çekene göre esitliğimiz bu madenlerde eşitlik sağlanması için herkesin çektiği belli maden den sonra değerli madenin çıkması gerekiyor
katılıyorum
konyalı
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

halilumit yazdı:konuyu saptırmayalım lütfen burda asıl konu bizim şaheser üretmek için oyunda haftalarca gece gündüz saatlerce maden çekmemiz zorunda bırakılmamızdır. tamam şaheser üretmek kolay olmamalı ama bu şekilde zorlaştırılmamalı sans ile maden çekilmez 500 topaz çekip 1 mavi çıkmazsa nerde kaldı bizim emeğimiz nerde kaldı üst üste mavi çekene göre esitliğimiz bu madenlerde eşitlik sağlanması için herkesin çektiği belli maden den sonra değerli madenin çıkması gerekiyor
500 topazda 0 mavimi??? kardeş sen lanetlenmişsin :D :D
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
deeperd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen deeperd »

halilumit arkadaşıma katılıyorum ikv yönetimi iyi reklam yapmaya başladı ama
bence bunlar şans artırıcı degil şans azaltıcı :lol: belkide sarrafta bi sorun var bilemiyorum
ama dedigin gibi bu kadar zorlaştırırlarsa şahaser yapmayı herkez bıkar gibi geliyor bana oyunda sadece şahaseri olanlar kalır oda ikv ye yetermi acaba :lol: düşünsenize şansı olmayan biri ne kadar sürede yapabilir sizce sıfırdan bir şahaseri
peki degermi o kadar süre :? allah hepimize akıl fikir versin nereye kadar dayanırız bilmem :D
KAOS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön