makine vs kont

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: makine vs kont

Mesaj gönderen ematemax »

gkhnsckn yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:Ben
Yeterli bir cevap mıdır ? :D :D

Yetersiz bir cevap çünkü ben alırım :D

Saçma saçma konuLar açmayın ya :D :D
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

kontforum62 yazdı:ya arkadaş 2-3 gün foruma girmiyorum arkamdan neler dönüyor :)

kadooo ben senın gıbı hayatında tek amacı dokunamadığı ve oyunda yarattığı karakterle başında 5-6 saat belkıde daha fazla geçiren A-sosyal bir insan değilim.
Ben öğrenci olan hayatta belli bi amacı olan ikv oynamaya su an ıcın zaman ayırabılen bırı değilim,Öğrenciyim Ygs-Lys ye hazırlanan biriyim.
He ben yazın yokken itemini dizmiş olabilirsin orası ayrı bı konu allah daha versin canım.ama (burayı buyuk yazıyorum)BUKALEMUNLARLA VS ATMIYORUM heryerde renk değiştiren insanlarla.
ŞURDA YAZDIKLARIMIN BİRİ YALANSA ALLAH BELAMI VERSİN... (ALTI OKUYUN)

biz kadoyla yine bir forum tartışmasından sonra arkadaş olmustuk o zamanlar forum eski ikv formuydu ben o forumda bildiklerimi buyucu kardeşlerimle paylaşıyordum benım herpaylastıgımın altına kadooo ılla bir muhalefet yorum yapıyordu herneyse daha fazla uzatmim buraları, Kadoooyla tanıstık oyunda canciğer diye tabir ettiğimiz arkadaş olduk o benım çarımı kasıyordu ben onun çarını kasıyordum skype'DAN sesli konusmalarmı dersin telefonla aramalarmı yanı aramız cok iyiydi.
Beraber loncaya bile girmiştik tabi o daha once gırmıstı bende o var dıye o loncaya girdim,Yaz oldu tabi benım bı takım sorumluluklarım var çalışmam gerek kadooo gibi bütün yaz pc koltugu basında geçiremem antalyaya çalışmaya gittim,kadooo tabı ben yokken kendıne yenı arkadaslar yapmıs sırf yenı yaptıgı arkadaslarla dusmanım dıye BUKALEMUNLUK yapıp renk değiştirdi yenı arkadaşları kim (ASİBEY,fancy vs.,HAYALET bono hırsızları tayfası) kendiside tabi hayalet loncasına girmiş sonra ben gelıyorum buraya skypeda benı 7 kısı konusmaya alıyorlar hepsi bana küfür ediyor hiç birşey koymaz insana biliyormusunuz ama eski dostun insana küfür etmesi koyar ;)

İşte ben bu yüzden bukalemunlarla vs atmıyorum yoksa benım oyunculuğumu iyi bilir o ;)

Söylediklerimde bir tane yalan varsa bilgisayar koltuğundan kalkmim!!

27 martta sınava gireyim oyuna bi geri dönüş yapıcam bırakmamak üzere...

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ

ben sana skpyda küfür mü ettim kont üste çıkarmaya çalışma kendini o skype ye girdiğin gibi bana laf ettin ben sana hiç bişe söylemeden. ben de sana bişeler söylecektim ama az çok dikkatini çektiyse skypdan çıktım.her neyse kont ben bundan sonra bişe söylemem daha he ben günde 5-6 saat değil haftada 5-6 saat giriyorum girmiyorum oyuna.senin oyunculuğun mu senin büyücü ye büyücü vs attığını daha önce hiç görmedim neyse at yada atma senbilin. ayrıca bono basma işiyle bi ilgim olsaydı ceza alırdım o paralar benim karakterlerime herhangi birşekilde geçseydi paralar itemler vs silinirdi neyse ben kendimi biliyorum sen benim hakkımda ne düşünürsen düşün.he sana şunuda söyliyim cevap yazmana gerek yok daha bu konuyu açan akıllı kimse de eğer insanları birbirine düşürmeye çalıştığından eminim 2 mesajı var.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

vay arkadaş oyun oyunluktan çıkmış er meydanına dönmüş. cesaret zeka işi değil bu online sürene bağlı. büyücüyü çok kullanan iyi bilir. "ben cesurum zekiyim iman gücümü depoladım seni yendim nihahaha" diye övünmek bir çıkış yolu değildir. konuyu açan arkadaşın amacı belli zaten kendisi birisine dalkavukluk etmek istiyor ama ikilemde kalmış. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
SENGEZER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SENGEZER »

kontforum62 yazdı:ya arkadaş 2-3 gün foruma girmiyorum arkamdan neler dönüyor :)

kadooo ben senın gıbı hayatında tek amacı dokunamadığı ve oyunda yarattığı karakterle başında 5-6 saat belkıde daha fazla geçiren A-sosyal bir insan değilim.
Ben öğrenci olan hayatta belli bi amacı olan ikv oynamaya su an ıcın zaman ayırabılen bırı değilim,Öğrenciyim Ygs-Lys ye hazırlanan biriyim.
He ben yazın yokken itemini dizmiş olabilirsin orası ayrı bı konu allah daha versin canım.ama (burayı buyuk yazıyorum)BUKALEMUNLARLA VS ATMIYORUM heryerde renk değiştiren insanlarla.
ŞURDA YAZDIKLARIMIN BİRİ YALANSA ALLAH BELAMI VERSİN... (ALTI OKUYUN)

biz kadoyla yine bir forum tartışmasından sonra arkadaş olmustuk o zamanlar forum eski ikv formuydu ben o forumda bildiklerimi buyucu kardeşlerimle paylaşıyordum benım herpaylastıgımın altına kadooo ılla bir muhalefet yorum yapıyordu herneyse daha fazla uzatmim buraları, Kadoooyla tanıstık oyunda canciğer diye tabir ettiğimiz arkadaş olduk o benım çarımı kasıyordu ben onun çarını kasıyordum skype'DAN sesli konusmalarmı dersin telefonla aramalarmı yanı aramız cok iyiydi.
Beraber loncaya bile girmiştik tabi o daha once gırmıstı bende o var dıye o loncaya girdim,Yaz oldu tabi benım bı takım sorumluluklarım var çalışmam gerek kadooo gibi bütün yaz pc koltugu basında geçiremem antalyaya çalışmaya gittim,kadooo tabı ben yokken kendıne yenı arkadaslar yapmıs sırf yenı yaptıgı arkadaslarla dusmanım dıye BUKALEMUNLUK yapıp renk değiştirdi yenı arkadaşları kim (ASİBEY,fancy vs.,HAYALET bono hırsızları tayfası) kendiside tabi hayalet loncasına girmiş sonra ben gelıyorum buraya skypeda benı 7 kısı konusmaya alıyorlar hepsi bana küfür ediyor hiç birşey koymaz insana biliyormusunuz ama eski dostun insana küfür etmesi koyar ;)

İşte ben bu yüzden bukalemunlarla vs atmıyorum yoksa benım oyunculuğumu iyi bilir o ;)

Söylediklerimde bir tane yalan varsa bilgisayar koltuğundan kalkmim!!

27 martta sınava gireyim oyuna bi geri dönüş yapıcam bırakmamak üzere...

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ

:mrgreen: :(
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer

Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi

Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Köşk e gelirseniz vs ye beklerim hepinizi.

LoSTxlOsManBeYl
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)

“Büyücü” sayfasına dön