ÇILGIN TÜRKLERDEN savascılara müjde....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ÇILGIN TÜRKLERDEN savascılara müjde....

Mesaj gönderen Neowin »

Son gunlerde Savascıların sıgnak ve mıgrata yer bulamamasna ve oyunda 2. sınıf kalmalarını engellemek ıcın yönetım kurulu tarafından alınan kararımız hergun 22.00 dan sonra hıc tanımadıgmız daha once sıgnak mıgrat gıbı gb lere gırememıs 2 savascı arkadaslarmızla sımdılık sadece sıgnak atma kararı aldık... her hangı bır ozel durum olmadıgı surece her gece klanımızdakı savascılar bıtene kadar elımızden geldıgınce destek verıcegız aradıgmız tek sart 49 lvl olması ve arz klanında olması...
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of AnatoliA

Re: ÇILGIN TÜRKLERDEN savascılara müjde....

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Hepinizi tbrk ediyorum . Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa.Fakat bi tavsiyem olacak seçtiğiniz savaşcılar rütbeli olsun.Çogu lodoslar ithem düşürmek sevdasına gelip arz olup işi bittikden sonra gidebilirler.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

Gerçekten Çok Helal oLsun Her Lonca böyLe birşey yapsa keşke de Loncası oLmayanLarda girebiLse
byAYYILDIZasLan
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

Neowin yazdı:Son gunlerde Savascıların sıgnak ve mıgrata yer bulamamasna ve oyunda 2. sınıf kalmalarını engellemek ıcın yönetım kurulu tarafından alınan kararımız hergun 22.00 dan sonra hıc tanımadıgmız daha once sıgnak mıgrat gıbı gb lere gırememıs 2 savascı arkadaslarmızla sımdılık sadece sıgnak atma kararı aldık... her hangı bır ozel durum olmadıgı surece her gece klanımızdakı savascılar bıtene kadar elımızden geldıgınce destek verıcegız aradıgmız tek sart 49 lvl olması ve arz klanında olması...

loncanıza katılmak istiyorum nerden başvurucaz
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
Revit
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Revit »

Tüm arz klanına hayırlı olsun sıgınak mıgrat görmüyen savaşcı kalmıyacakdır Etkınlıklerımız sadece bunla sınırlı degıldır. Bizi izlemeye devam edin ;)
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

Neowin yazdı:Son gunlerde Savascıların sıgnak ve mıgrata yer bulamamasna ve oyunda 2. sınıf kalmalarını engellemek ıcın yönetım kurulu tarafından alınan kararımız hergun 22.00 dan sonra hıc tanımadıgmız daha once sıgnak mıgrat gıbı gb lere gırememıs 2 savascı arkadaslarmızla sımdılık sadece sıgnak atma kararı aldık... her hangı bır ozel durum olmadıgı surece her gece klanımızdakı savascılar bıtene kadar elımızden geldıgınce destek verıcegız aradıgmız tek sart 49 lvl olması ve arz klanında olması...

Vallahi HELAL olsun.

Gerçekten çok mükemmel bir iş yapıcaksınız.

Tebrik Ediyorum Sizleri..
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Selamın Aleyküm..

Loncanızı bu kararından dolayı kutluyorum.Gerçekten takdir edilicek bir davranış,bir çok Gb'lere giremeyen savaşcı bu yüzden oyundan soğumuştu.Bu tarz etkinlikleri diğer loncalardanda görmeyi temenni ediyorum...
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Savascılarla sıgnaklara Devam klandan ılk gelen 2 savascı ıle sıgnak atcaz yazdıgımızda cıden cok buyuk bır pm yıgılması oldu fakat ılk gelen 2 kısıyı alcaz demıstık ve ılk gelen 2 savascıyı aldık 46 dakıkada 2 savascı 3 buyucu 1 şifacı kenan ve motor kesılmıstır....Savascı arkadaslara motordan Mor ıtem Gumus diş ve farabı plevne ayakabı dusmustur malesef ısık vermedı arakadaslara neyse en azından gorevlerı olmus oldu arkadasların...Yarın yine aynı saate gorusmek uzere....

Resim

Resim
NeoWIN
IISoNuGeLmeZII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IISoNuGeLmeZII »

SİZE YAKIŞAN Bİ HAREKET TBRIK EDERIM :lol:
● Bütün ümidim gençliktedir

● Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.

Resim

KALBİMİZDESİN !
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

qüzeL çaLışma oLdu teşekkürLer hepinize

IIalinhoooII
byAYYILDIZasLan

“Genel Sohbet” sayfasına dön