Merhaba Meran Halkı;
Bilen bilir,qSİVASLIYİĞİDOp isimli oyuncu(ben oluyorum) artık İKV ile ilişkisini kesmiştir.
Neden sivaslı?
Türkiye'nin ücretsiz mmog oyunu olan ikv ( küçük harfle yazıyorum,bu kadar değersiz oldu ikv) artık ücretsiz değil.
Bir saf madeni 5 dk.lık zamnında günde 1-2 defa çıkarırken,akçesi olmayan hiç çıkaramaz oldu.
Büyük harfli isimler İLE DE ;
''Oyuncuların büyük harflle isim kullanarak yönetim mensubu göstermeleri,Türkçe imlaya uygynsuz oluşundan ve yazışma kanalı kirlettiğinden dolayı isimler büyük harfle başlayıp küçük harfle yazılması güncellenmiştir.''
sözünü yönetim bildirmişti 39 leweller zamanında ki onuda paraya çevirdiler.
Karakter transfer hakkım olan 2 adet hak ÇALINMIŞTIR İKV YÖNETİMİ OLARAK!
Oyunda Ne adalet kaldııııııı,ne de GM!
Eeee sivaslı bıraktın çar nolacak?
Sivaslı çarı duruyor merak etme!
BİR SİVASLI GİDER DİĞER SİVASLI GELİR!
İyi de neden foruma böle bir konu açtın? Neden olacak.SESİNİ DUYURANIN FORUMDA HESABI SİLİNİR YAAA!
BENDE SİLİNSİN DİYE AÇTIM.
Sağlıcakla arkadaşlar....
Kurmay yazdı:Merhaba Meran Halkı;
Bilen bilir,qSİVASLIYİĞİDOp isimli oyuncu(ben oluyorum) artık İKV ile ilişkisini kesmiştir.
Neden sivaslı?
Türkiye'nin ücretsiz mmog oyunu olan ikv ( küçük harfle yazıyorum,bu kadar değersiz oldu ikv) artık ücretsiz değil.
Bir saf madeni 5 dk.lık zamnında günde 1-2 defa çıkarırken,akçesi olmayan hiç çıkaramaz oldu.
Büyük harfli isimler İLE DE ;
''Oyuncuların büyük harflle isim kullanarak yönetim mensubu göstermeleri,Türkçe imlaya uygynsuz oluşundan ve yazışma kanalı kirlettiğinden dolayı isimler büyük harfle başlayıp küçük harfle yazılması güncellenmiştir.''
sözünü yönetim bildirmişti 39 leweller zamanında ki onuda paraya çevirdiler.
Karakter transfer hakkım olan 2 adet hak ÇALINMIŞTIR İKV YÖNETİMİ OLARAK!
Oyunda Ne adalet kaldııııııı,ne de GM!
Eeee sivaslı bıraktın çar nolacak?
Sivaslı çarı duruyor merak etme!
BİR SİVASLI GİDER DİĞER SİVASLI GELİR!
İyi de neden foruma böle bir konu açtın? Neden olacak.SESİNİ DUYURANIN FORUMDA HESABI SİLİNİR YAAA!
BENDE SİLİNSİN DİYE AÇTIM.
Sağlıcakla arkadaşlar....
SİVAS'lı Olmak ayrıcalıktır Bir sivaslı olarak sana katılıyorum her ne kadar bende para versemde ama herşeyin dozunda olması gerektiğini düşünüyorum bazıları var çok abartırcasına paralarını veriyorlar karşılıksız bir şey için para vermek yanlış ama insan kendini kaptırdımı. Toplamda 8 adet transfer hakkım yok oldu. Her şey para oldu açıkcası eskiden oyuna hiç para vermeden oynuyorduk nerde o günlerr.
58 SİVAS Sivaslı yok olmaz gözükmesede izi kalır!
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
vaaay 39lukların efsane vscisi millet 1000 balyozla 1300 vururken sen 900 vururdun ama kimse değdiremezdi sana hep yenerdin king of the vs:) tabi 39lukların:) oyunu bırakmana üzüldüm dostum bi çok konuda da haklısın ama dünya menfaat dünyası kapitalist dünyanın gözü kör olsun adamlarda ekmek yiyor işte burdan ne kadar para okadar köfte oyun gelişiyor bu şekilde dikkat ederseniz 39 luktan 49 luğa geçiş ne kadar zor olmuştu söylentisi çıktıktan 1yıl sonra filan gelmişti ama bakın artık yenilikler neredeyse duyulur duyulmaz geliyor ör: gurup bölgeleri...
Kendinle çelişiyorsun, qSİVASLIYİĞİDOp .Neden diyen olabilir ve açıklama ihtiyacıda hissediyorum.
qSiİVASLIYİĞİDOp den başlayalım
q türkçe mi
sivaslıyiğido dan sonraki p ne ?
açıklayayım
q ile p arasına sıkıştırmışsın nickini düz mantıkda mantıklı
ama sen gelip türkçeyi imla kullanımı yok sözlük kullanımı dersen q türkçe değil derim
akçe sistemi geldi
isim e pini geldi bunlar paralı dimi
peki bu oyunda birşey satmasalar
ve bu oyunu her insan beraber oynamazsa
bu oyunda herşey eşit olsa
derim . .
birşeyler satmasalar ? ne kazanabilirler az birşey tabiki satacaklar ticaret bu işin gerçek planı zaten senin için bedava hayırına çalışcak hali yok sobee 'FİRMASININ' ki ''çoğu'' insan hayırına çalışmaz sadece..
millet beraber oynuyor? yani online oyun dimi bu sen gibi aynı anda bir sürü insan giriyor heralde hata olacak.heralde lag olacak. bu türkiyenin benim bildiğim ilk türk online oyunu sivas lıyım diyorsan bu oyuna sahip çıkacaksın boş vakitlerinde oyun oynuyorsan !
bu oyunda herşey eşit olsa herkes aynı itemi kullansa aynı taktikle oynasa herkesin 100 menekşesi olsa herkesin 32 akik i olsa ee oyunda sadece sohbet mi zevk verecek ? o kadar büyük taktik ustalığına gerek yok zaten ya item konuşur ya kritik basma veya vurma konuşur sınıfına göre TAKTİK KONUŞUR bu oyunda ? Ha ben taktikde iyiyim belkide en iyiyimdir ama itemim tam değil ne yapıyorum item için çabalıyorum tek taktik bilgiisine kalsaydı iş amacım ne olacaktı ?
herkes zengin herkes fakir olsa denge sağlanırmıydı derim HER KONUDA ODA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR YANLIŞ ANLAŞILMASIN bir ideolojiden bahsetmiyorum keşke kimse gerçek hayatta fakir olmasa keşke . bak bende virgüle noktaya dikkat etmiyorum sen demek istediğimi anla yeter bana
DOĞARKEN AĞLADI İNSAN BU SON OLSUN BU SON !
VEDANI DAHA GÜZEL BEKLERDİM YASİN!
ALLAHA EMANET OL
FERHAT SÜSEN türk che* yi savunurum ben yaptım gine sana esprimi görüşürüz inşallah :roll: :geek: :ugeek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Ferhat kardeşim,
Asıl durum şundan ibarettir:
Plus paket sistemi 3 aylık sisteme geçerek aylık plus paket 11.80 tl den 6.++ tl ye düştü.Lakin elde edien gelir bir hayli azalınca plus pakete zam yapmak oyuncular tarafından istenmeyeceği için farkı şekillerde kazanç elde etmek istdiler.YANİ OLAY ŞU;
PLUS PAKETİ FİYATLARINI DÜŞÜRÜN DİYEN BİZ DEĞİLDİK V BUNUN ZARARINI BİZ YÜKLENİYORUZ!
Görüşrüz kardeşim...
sivaslı senin 7 lwl dolaştığın halini bilirim bee eskilerden biri daha gitti..
Kndine iyi Bak
karabayırlı-xxkarabayırlıxx-lordxmagic-TskxSubay-Kevınnash
...devamını gör
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!