Hesap çalınması
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Hesap çalınması
Hesabım 2 sene önce internet sitesinin birine girip kullanıcı adı şifre yazdım ve çalındı.Karakterimi geri döndürmek için yapılabilecek birşey var mıdır?
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Hesap çalınması
YOKTUR 3 AY ÖNCE GELDİ SANIRIM KARAKTER KURTARMA ÜZGÜNÜM
AMA SEN Bİ DESDEK EKİBE YAZ SÖYLEMEYENİN 1 YÜZÜ KARA WERMEYENİNKİ ZENCİ

- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
eerrddii24 yazdı:YOKTUR 3 AY ÖNCE GELDİ SANIRIM KARAKTER KURTARMA ÜZGÜNÜMAMA SEN Bİ DESDEK EKİBE YAZ SÖYLEMEYENİN 1 YÜZÜ KARA WERMEYENİNKİ ZENCİ
![]()
![]()
![]()
![]()
O kadar boş yorum yapıyorsun kı forum bıktı artık.
Sorununa gelince kardeşim hesabını alsan bile itemlerin alınmış, karekterlerin silinmiş veya aktarılmıştır.Onun için kendine yeni bir başlangıç yapman en iyisi olacaktır.
En azından Senın Gıßı 2 yıLLık KonuLarı günceL YapmıyoxSagopaKajmerx yazdı:eerrddii24 yazdı:YOKTUR 3 AY ÖNCE GELDİ SANIRIM KARAKTER KURTARMA ÜZGÜNÜMAMA SEN Bİ DESDEK EKİBE YAZ SÖYLEMEYENİN 1 YÜZÜ KARA WERMEYENİNKİ ZENCİ
![]()
![]()
![]()
![]()
O kadar boş yorum yapıyorsun kı forum bıktı artık.
Sorununa gelince kardeşim hesabını alsan bile itemlerin alınmış, karekterlerin silinmiş veya aktarılmıştır.Onun için kendine yeni bir başlangıç yapman en iyisi olacaktır.
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
xHaRuNx yazdı:En azından Senın Gıßı 2 yıLLık KonuLarı günceL Yapmıyo
byAYYILDIZasLan
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
HORTLAK Saqopa ÖLÜYÜ KONUYA BİLE CAN VERDİRMEYE ÇALICAN aciz insan yardımcı olmaya çalışıyorum YÖNETİCİ GİBİ TAKLİT YAPMIYORUZ ONDAN ESPİRİ Bİ ŞEKİLDE YAZIYORUM. maksat eqlence