Er Meydanı 49 Level özel!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Er Meydanı 49 Level özel!

Mesaj gönderen MoSTaR »

Son olarak da er meydanında 20 dk bekleme durumu ile ilgili iki taraftan biri sayıca öne geçince karşı taraf kaçıyor.20 dk boyunca beklemek zorunda kalıyoruz. İki taraftan birinde oyuncu kalmayınca eğer 20 sayıya ulaşıldıysa ödül hemen verilse bu hem oyunda farklı mekanlarda daha fazla aktif olmamıza yardımcı olur hem de kazanan taraftan beklerken düşen kişilere haksızlık olmamış olur.
skor 20 ye cıkmayınca odul verilmiyor diyebiliyordum. dusunsene adamlar mesela 11 e 0 yeniyorsunuz adamlar cıktıve er meydanı bitti. odul alamadıktan sonra bir anlamı kalırmı??
20 dakika sure olmasındaki bir amacta budur. skoru 20 ye tamamlayailmek için muhafız kesilir.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

MoSTaR yazdı:
Son olarak da er meydanında 20 dk bekleme durumu ile ilgili iki taraftan biri sayıca öne geçince karşı taraf kaçıyor.20 dk boyunca beklemek zorunda kalıyoruz. İki taraftan birinde oyuncu kalmayınca eğer 20 sayıya ulaşıldıysa ödül hemen verilse bu hem oyunda farklı mekanlarda daha fazla aktif olmamıza yardımcı olur hem de kazanan taraftan beklerken düşen kişilere haksızlık olmamış olur.
skor 20 ye cıkmayınca odul verilmiyor diyebiliyordum. dusunsene adamlar mesela 11 e 0 yeniyorsunuz adamlar cıktıve er meydanı bitti. odul alamadıktan sonra bir anlamı kalırmı??
20 dakika sure olmasındaki bir amacta budur. skoru 20 ye tamamlayailmek için muhafız kesilir.
Hem alıntı yapmışsın hem de alıntı yaptığın yeri anlamamışsın.Adam diyor ki eğer karşı tarafta kimse kalmamışsa ve 20 skora ulaşılmışsa o anda bitsin er meydanı diyor.Yani 20 skora ulaşılmışsa o olacak ulaşılmamışsa ve çıkmışlar 20 ye ulaşınca bitecek em
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

MoSTaR yazdı:
kardeş ne aldın sen söle de bizde alak
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

şöle olsun. savaş 2 ve 3, 45-49 arası. fakat savaş 1 49 lwllar girebilsin.
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Nevizade »

Bende şahsen özel bir 49 seviye EM getirilmesinden yanayım, kimse savaşa 45 seviye kişilerle başlamak istemez açıkçası, ama şunu da düşünüyorum madem 45 - 49 seviye aralığı girilebiliyor EM'ye giren 49 seviye altı kişilere de çık demeye hakkınız yoktur, he rica edersiniz karşıdaki insanda bunu anlayışla karşılayıp çıkabilir, sonuç olarak özel 49 seviye EM'lerin gelmesi taraftarıyım.
Resim
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Herkes ister 49 Seviye charla EM yapmayı. Ama gidipte 45 Seviye adama sen çık demeye kimsenin hakkı yok. Oyun böyle yapılmış ister 45 Seviye charımı Er Meydanında kasarım İster 49 Seviye charımla savaşırım.
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

benim için hava hoş hangi karakterimle girersem giriyim sen çık falan demem sonuçta bizde o yollardan geçtik ve em'e zaten ödül için girmek saçma ben yardım olsun lvl i olmayanlara diye giriyorum!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön