Ak Akçe Kara Gün İçindir (!)
Re: Ak Akçe Kara Gün İçindir (!)
:mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Destekleriniz ve İyi Dileklerinizden Dolayı Teşekkürler Zaten Oyunu Bırakalı 4 Ay Oluyo Ne Üzüldüm ne de Sevindim Diyebilirim
Sadece Gerçekleri Herkes Görmeli ve Ona Göre Davranmalı Diye Düşünüyorum Tekrardan Teşekkürler...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
yönetimi sevmiyorum
ama MEGASİFAYIDA SEVMİYORUM !
YÖNETİM KÖTÜ ama Mega şiFa bu Konuda haklı olabilir ama banane ki neyse işte sevmiyorum 2 tarafıda
kibarca sevmimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm megaxşifayıda Gm yide :roll: :geek: :ugeek:
'' mega şifa oyunu bırakmış yöneticilerde bıraksın biz sevinelim bari desem :geek: :ugeek: :roll: ''
konu güncel olsun haklı SADECE BU KONUDA AMA !!!!!!!!!!!!!!! :geek: :ugeek:
ama MEGASİFAYIDA SEVMİYORUM !
YÖNETİM KÖTÜ ama Mega şiFa bu Konuda haklı olabilir ama banane ki neyse işte sevmiyorum 2 tarafıda
kibarca sevmimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm megaxşifayıda Gm yide :roll: :geek: :ugeek:
'' mega şifa oyunu bırakmış yöneticilerde bıraksın biz sevinelim bari desem :geek: :ugeek: :roll: ''
konu güncel olsun haklı SADECE BU KONUDA AMA !!!!!!!!!!!!!!! :geek: :ugeek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT