Gel TabikiKuzey yazdı:ALLAH razı olsun kardeşim hakkını helal et.İnşallah görüşürüz tekrar gelirsem oyuna hiç sanmıyorum ama ara sıra gelirim selam vermeyetokyo2drift yazdı:Kuzey Oyunu Bırakmana Üzüldüm.İnşallah Reel Hayatında İstediğin Yere Gelirsin.Allaha Emanet Ol.Kuzey yazdı:Herkes hakkını helal etsin oyunu bıraktım,allaha emanet olun.
Bazı'Larına!!!,ÖztürkBeyII
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Bazı'Larına!!!,ÖztürkBeyII
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
:arrow:DismotiFireman yazdı:Katılıyorum sana kardeşim bu oyunda parası olmayan sevilmiyor. :evil: :evil:
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
MuRaTPoLaT yazdı::arrow:DismotiFireman yazdı:Katılıyorum sana kardeşim bu oyunda parası olmayan sevilmiyor. :evil: :evil:
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Paramız olmasada sevenlerimiz oldugunu düşünüyorum..Yanılıyor olabilirim..Bizim yüreğimiz var adam gibi adamız ! .)
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI