merhaba arkadaşlar ben oyunu bırakalı 3 ay oluyor 49 LV şavaşcım var hiç şiğinak ve miğrat atmadım oyuna dönmeyi düşünmuyorum ama son olrak miğrat ve şiğinak atmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
49 lv şavaşcı ofansif lodos
üstümde güzel item yok ofansif itemleri var hep verdim arkadaşlara onun içn tank için itemlerim bulunmuyo oyundan veya burdan yardımcı olursanız sevinirim
Yenilmezamasyalı
SON Bİ İSTEK
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: SON Bİ İSTEK
kardeşim malesef yönetim savaşcıları silmiş gözden cıkarmış durumda senin gibi sıgınak migrat yüzü görmeyen savaşcı sayısı cok destege yazdıgın an cevre edin gibi laflar ediyolar ne kadar cevrende olsa o cevre seni savaşcınla bölge önünde gördügü zaman emin ol selam bile vermiyor bu bizlerin ayıbı degil tamamen yönetimin ayıbıdır dengeler ortada bir giren büyücü sayısına bak birde savaşcı sayısına bende 49 olan savaşlarımı beklemeye aldım benim cevrem var büyücü ve şifacımnan rahat rahat bölge yapıyorum ama savaşcımnan olmuyor işte işine gelmeyenler hemen cevre edin gibi laflar etcektir ama dedim ya hadi 1kez alsınlar savaşcını 2incide grubtan biri muhakkak bişeyler söylüyor ben savaşcıynan girmem gibi moral de kalmıyor insanda.her defasında yönetimi kınadım ve halende kınıyorum savaşcıları yok eden bu zihniyet degişmeli ama kime ne anlatıyosun?plus almayıda akce almayıda durdurdum ama bu sonuc vermez.umarım cemberlitaş dedikleri bu bölgeler savaşcıya hitab ederde böylece büyücüler savaşcılara yaptıgı haksızlıgı anlar item manyagı olmuş millet seni düşünen kim?
Re: SON Bİ İSTEK
recepivedikx yazdı:merhaba arkadaşlar ben oyunu bırakalı 3 ay oluyor 49 LV şavaşcım var hiç şiğinak ve miğrat atmadım oyuna dönmeyi düşünmuyorum ama son olrak miğrat ve şiğinak atmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
49 lv şavaşcı ofansif lodos
üstümde güzel item yok ofansif itemleri var hep verdim arkadaşlara onun içn tank için itemlerim bulunmuyo oyundan veya burdan yardımcı olursanız sevinirim
Yenilmezamasyalı
Oyunda Beni Bulursan Yardımcı Ola bilirim 
Gonulyorgunu-Gönülyorgunu Bunların İkisinde olurum Muhakkak bana ulaşırsan yardımcı olurum bu konuda
Gonulyorgunu-Gönülyorgunu Bunların İkisinde olurum Muhakkak bana ulaşırsan yardımcı olurum bu konuda