Artık Bıktık Lonca Sistemi GELSİN!
Re: Artık Bıktık Lonca Sistemi GELSİN!
Lonca Sıstemının Ilk Ayagı Akçe Sıstemıdır.Çemberlitaş İle Olmasa da Çemberlitaş tan Bellı Bır Sure Gelır Kaanatındeyım. Ama Lonca Olayı Akçe Ile Olucaktır diye Düşünüyorum Artık Aylık Ücretı mı Olur Yıllık Ücretımı Olur Süresız mı OLur Onu Bılmem Ama Şundan Emınımkı Lonca Sıstemının Malıyetı Baya Tuzlu Olur Öle Bir Silah Geliştırme Kadar Akçe ile Olmaz.Bunlar Benım Görüşlerimdir.Bekleyıp Görecez...
Redstrom
Tokerx adlı bir savaşçım var onun Tökerx gibi bir char açıp çakma charlardan kurtuluyorumintikamatesi yazdı:Yorumunda 2 mana çıkartıyorum.Tokerx yazdı:al isim epini deiştir bu kadar basit ...
1. Tüm loncanın adını değiştirmek.Değiştir gene çıkacak çakma char.
2.Çakma charın ismini değiştirmek.Çakma chara aldın diyelim{elin adamına verecek değilim}
tekrar çakma char açar gene epin ister.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sonuna kadar destek !
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Lonca çok farklıdır arkadaşım bunu anladığını sanmıyorum adam başına lonca isimini kor sonrada kafadan bi isim yazar bu olay bizim bışımıza çok geldi ve gelmekde.Tokerx yazdı:Tokerx adlı bir savaşçım var onun Tökerx gibi bir char açıp çakma charlardan kurtuluyorumintikamatesi yazdı:Yorumunda 2 mana çıkartıyorum.Tokerx yazdı:al isim epini deiştir bu kadar basit ...
1. Tüm loncanın adını değiştirmek.Değiştir gene çıkacak çakma char.
2.Çakma charın ismini değiştirmek.Çakma chara aldın diyelim{elin adamına verecek değilim}
tekrar çakma char açar gene epin ister.
Dediğini ben isim değiştirirken eski ismimi açmıştım ama bu lonca sorununu çözemez.
Hala neden Lonca sisteminden farklı öneleri söylüyorsun onuda anlamış değilim emin olki bulacağın hiçbir öneri Lonca Sistemi kadar etkili olamaz
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Bu oyunda oyuncunun isteklerine göre her zaman hareket edilir deniliyor ancak kaç yıldır lonca sisteminden ses seda yok.Kesinlikle bu konuda çalışıyorlardır ancak belki belli bölümlerde ters giden birşeyler oluyordur şu anda bir takım testlerden geçiyordur belkide kim bilir, biz oyuncuların yapabileceği tek şey desteğe öneri mesajları yollamak ne havuzmuş ama dolmadı gitti!