Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)

Mesaj gönderen Freestyler »

yenero96 yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
Freestyler yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınız :D Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu :D Nikahınızıda agahmı kıyacak :D ne dengesiz adamlarsınız yaw :D ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Bu Beyinsiz Bu Konuda Haklı... ;)

Sen hiç konuşma :D Hadi bunların gene sanalda sewgili yapıp kendilerini tatmin etme şansları var. Ama sendeki o tiple bırak reeli sanalı uzaya gitsen orda bile bi halt yapamassın :mrgreen: :mrgreen:
Glmeqtn gberdm

Uygunsuz içerik silindi.
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yenero96 »

Freestyler yazdı:
yenero96 yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
Freestyler yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınız :D Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu :D Nikahınızıda agahmı kıyacak :D ne dengesiz adamlarsınız yaw :D ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Sen hiç konuşma :D Hadi bunların gene sanalda sewgili yapıp kendilerini tatmin etme şansları var. Ama sendeki o tiple bırak reeli sanalı uzaya gitsen orda bile bi halt yapamassın :mrgreen: :mrgreen:
Glmeqtn gberdm

Uygunsuz içerik silindi.
Böbrlenion mu bde sewglimdi die peh lan oyuna yenidn bslamaq ıcn cıkdı senle.
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

WHiTexDeWiL yazdı:
Freestyler yazdı:

Afterlife.. Şu cevabımın üstüne bile hala konuşuyorsan sadece tipinden değil artık zekan dan bile şüphe duyarım.. ;)
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yenero96 »

Uygunsuz içerik silindi.

Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Konu içeriğinin forum genelinde bir eğlence oluşturabileceğini düşündüğüm amacıyla, forum oyununa ufakta olsa katılımda bulunmuş ve konuda bulunan uygunsuz yorumlarınıza tolerans göstermiştim. Lakin gösterilen bu toleransın seviyesini iyice yükseltmek için uğraşan kullanıcılar hala aynı tutumu sergileyemeye devam etmektedir.

Konu içerisinde uygunsuz hakaret söylemlerinde bulunan kullanıcıların forum üyelikleri 7 gün kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön