ŞifaCı Vs Savaşçı

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ŞifaCı Vs Savaşçı

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Bilindiği Üzere full dizili bir savaşçının maxı 4100lere kadar çıkıyor akçe sayesinde basılan şaheserle birlikte bunu göz önüne alırsak iyi bir şifacı olduğuma inandığımın altını çizerek şifacı ve savaşçı wssini adaletsiz şifacılar bakımından yetersiz buluyorum niye mi karakterimi yapılabilecek en son noktaya getirdim savaşçı wssinde yapmam gerekenleri yapıyorum düşen bütün şaheserler ve küçük eklemelerle iyi bir wsci şifacı olduğuma inanıyorum ama gelin görünki 70 zırh yapan bir şifacı ağır vuruşla sert vuruşla 1700 , 18000 vuruşlarını hasar alırken bir ecel getirenle bir latifle bu 2500 kritikle 3400lere kadar gördüm ve saldırınında 301 civarı olduğunu düşünürsek şifacıların kendi düzeyinde eşit koşullarda bir savaşçıyı wsde almasını beklemek mümkün değil diye düşünüyorum ben İtemlerimi ve yeteneklerimide dip not olarak geçeyim gerek üstadlarım gerek Şifacı Konusunda iddaalı arkadaşlarımın bu konudaki yorumunu dinlemek isterim şimdiden teşekkür ederim (OKo Konusunda açmadığım için Üzgünüm Mesajı Ama Cevap Alınmamasından ötürü böyle bir yol izledim) [Centrion Takı Seti ve Zırh Yücelen Solucan pantolon Ashab MoR M2 Şifa yoğunlaştıran Yücelen plevne Ayakkabı Ve Mesmer cevriye Eldiven Şifacı Savaşçı Wslerinde bulundurduğum itemler ]
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ŞifaCı Vs Savaşçı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

valla ben wsci değilim artık sana bu kadar özetleyim kafa bile yormuyorum bu yönetimin denge anlayışı bana uymuyor ama şu varki daha hiç denemedim şifacı artık yakın dövüşten uzaklaştı gibi full büy hasarı asit dizip belki savaşcı kesilebilir yaşlandım hesap yapmak ağırıma gidiyor artık :D birisi hesaplayıp koyarsa sevinirim asitle en üst nokta ne kadar vuruş kazandırıyor bize :shock: hesaplayan olursa şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum yoksa boşu boşuna arkadaşlara charımı asitci yaptırtmayım :lol:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yanılmıyorumsam Asit 10 KudRet Civarı Yiyor Ve Full asitte 903 Oluyor Bu Konumdada Savaşçıya Asitle 1500 Belki Vurma İhtimali VaR O Şekildede Savaşçı Kesmek Zaten İmkansız gibi Zaten Bunu yaparsan 30puan Asite 30 Şifaya 15 Ruh 15 Ck Meditasyon Yok Tazı Yok Büyü bozma yok Pasif Kalır Şifacı O Noktada Ama Büyücü Wssinde Affetmez
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen maynaq »

Şu an çarım asitci ayak ve gözlüğüm yok (maraton ayak ve iyileştirme gözlük de iş görüyor) 781 asitle 1300 1400 civarı vuruyorum yüzde 30 kritik verdiğinden 50 ye yakın ihtimalle kritik vuruluyor kritikle de 1800 2000 arası değişiyor oksi setle beraber 9 kudret götürüyor asit büyücü kesmek için birebir ama savaşçılarda işe yaramıyor. Savaşçı vssinde ruha çembere çağrıya vereceksin can basarken kritik gelsin diye ve durdurmada zihin yememek için dua edeceksin :) tabi yücelen cevriye set de dizebilirsin ama ardeneler ya da plevneye kıyasla hangisi daha mantıklı olur açıkcası hiç denemedim ama arkadaşlarım yücelen cevriyeyi önermişlerdi.
Sonuç olarak savaşçının üstünlüğü var evet ama kesilmez diye bir şey de yok bu arada bizim de büyüye karşı bariz bi üstünlüğümüz var :)
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sasmaz »

hiçbir savaşçı büyücü asit saldırısısndan kaçamaz
hepsi asit saldırsı önünde eğilmek zorundadır
birde hayvanın iyi oldumu san hiçbir savaşçı karşı gelemez
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

sasmaz yazdı:hiçbir savaşçı büyücü asit saldırısısndan kaçamaz
hepsi asit saldırsı önünde eğilmek zorundadır
birde hayvanın iyi oldumu san hiçbir savaşçı karşı gelemez
Onu yapan şifacıyı tekmeyle keserim. ;)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sasmaz »

e.ö beklerim

belki ben okdr iyi değilim amam bu asit konusunda bir üstad var hiçbir oyunda onun gibisi yok

konfüçyüs
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Conqueror »

SyLv3sTeR yazdı: [Centrion Takı Seti ve Zırh Yücelen Solucan pantolon Ashab MoR M2 Şifa yoğunlaştıran Yücelen plevne Ayakkabı Ve Mesmer cevriye Eldiven Şifacı Savaşçı Wslerinde bulundurduğum itemler ]
M2 şifa yerine hedef tak ve yücelen ardenel dizmelisin savaşçıyı kolay yatırırsın
İmza düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Valla Maşallah Herkeste Biliyor Ben Diyorum adam 70 Zırha Ecelin kritiği İle 3600 Vuruyor Şifa Yetiştirilemiyor Zaten Ardaneller Diz Kesersin Herkes Çok İyi Anlıyor şifacıdan Taktir Ettim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Savaşcı kesmenın 2 turu vardır eğer cok hızlıyım dıorsan zehırı dene, zehır ıtemlerı tak zehırı 15 yap zehır at başla karşı tarafa saten en az 500 600 cıvarı canı azalacaktır devamLı bıde hayvan sal dırenç verme, zehır ıtemlerı cıkar yucelenlerı gıy saldırı olursa senın ıcın avantaj olacaktır bunu unutma . 2. yontem ıse buyu bozma buyu bozma neden *? karsı rakıp sana dıkat dağıtma atıcaktır bu senın saldırını savunmanı her şeyını dusururu bunu kaldırıabılırsın tekrar atar kudretten kazanırsın neyse yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :D
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]

“Şifacı” sayfasına dön